Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 110.
-
Σε kenzo από χθες το βράδυ δουλεύει ρολόι με λίγο καλύτερη αυτονομία. Redmi Note 3 Pro
-
Μόλις περάστηκε σε kenzo η XTRV 7.11.23 απροβληματηστα και πολύ γρήγορα. Redmi Note 3 Pro
-
Το πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις Wi-Fi το είχα και εγώ στο kenzo στην δουλειά μου αλλά μάζεψα τους συναδέλφους μου με Samsung και iPhone και συνέβαινε ταυτόχρονα και σε αυτούς οπότε ο ένοχος ήταν το ρούτερ παρόλο που είναι καινούργιο και το κάνουμε συχνά επανεκκίνησεις RN3Pro
-
Καλησπέρα παίδες Έχοντας την XTRV 7 9.21 μου από το Σάββατο μου έβγαζε 4 με 4μιση SOT και αναγκάστηκα να γυρίσω στην προηγούμενη XTRV με buckap που είχα από TWRP κάνω fr και μετά restore τελειώνει με ένα error255 και δεν ξανά άνοιξε ποτέ. Χάθηκε το TWRP μόνο fastboot έμπαινε και αναγκάστηκα του πέρασα την 7.9.22 clobal beta και τώρα αύριο η μεθαύριο φτου και από την αρχή για την ελληνική. RN3Pro
-
Ναι λοιπόν περάστηκε το πρώτο OTA update σε Kenzo με απόλυτη επιτυχία όπως πάντα. Ευχαριστώ την ομάδα που κάνει την ζωή μας πιο εύκολη. RN3Pro
-
Καλησπέρα παίδες περάστηκε σε kenzo η καινούργια άρωμα από χθες το βράδυ και δουλεύουν όλα όπως πρέπει. Thanks RN3Pro
-
Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από πολύ καιρό λόγω ρομοαπαγώρευσης περάστηκε με επιτυχία και χωρίς fr η XTRV-ARΩMA 7.9.7 με προσαρμοσμένη εγκατάσταση και root και όπως πάντα όλα πήγαν καλά, όλα λειτουργούν ρολόι. Η μοναδική ένσταση που έχω είναι ότι με την miui 9 δεν έχω τουλάχιστον εγώ πολλές επιλογές στο widget του ρολογιού γιατί χρησιμοποιούσα από άλλο θέμα. Ευχαριστούμε παίδες για την απίστευτη δουλειά που κάνετε και τώρα με το OTA update ποιος μας πιάνει. Redmi Note 3 Pro
-
@miltosdelis μια από τα ίδια σήμα στο κινητό 1 με 2 γραμμές εκεί που είχε φουλ Redmi Note 3 Pro
-
Περάστηκε 7.6.10 και στο δικό μου kenzo με supersu και όπως πάντα όλα δουλεύουν ρολόι. Thanks. Redmi Note 3 Pro
-
@kyian το βασικό για εμένα είναι ότι πλέον μπορείς να μπεις στο άρωμα και να αλλάξεις ότι θέλεις χωρίς να ξανά κάνεις φλας την ρομ , τώρα το νόβα launcher που βάλανε εγώ προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ μαρεση ο μαμισιος και ότι άλλο λέει το mail. Redmi Note 3 Pro
-
Ξανά περάστηκε για τρίτη φορά η 7.5.25 άρωμα με επιτυχία όπως και προηγούμενες και παρατηρώ ότι προσθέτετε όλο και κάτι καινούργιο. Ευγε. Redmi Note 3 Pro
-
Περάστηκε σε kenzo όπως πάντα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Μπράβο σε όλους σας. Redmi Note 3 Pro
-
Περάστηκε σε kenzo και το μοναδικό φάουλ ήταν ότι μου πέρασε το tweter και το Swift key χωρίς να τα επιλέξω το δε Swift key στο πρώτο reboot εμφανίστηκε στο δεύτερο εξαφανίστηκε και στο τρίτο ξαναεμφανίστηκε μικρό το κακό τα διέγραψα και τέλος. Ωραία φάση το aroma με πολλές επιλογές thanks. Redmi Note 3 Pro
-
Περάστηκε σε kenzo με μια πρώτη ματιά όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά. Thanks. Redmi Note 3 Pro