Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 110.
-
TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2
tsakal0s79 - - Recoveries
ΜήνυμαΘα έχει κάποιο θέμα αν το ξετικαρω το backup θα είναι λειτουργικό? Redmi Note 3 Pro
-
TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2
tsakal0s79 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες θα την πω την απορία μου γιατί αν δεν το κάνω θα σκάσω. Λοιπόν έχοντας την XTRV 7.3.30 μπήκα στο TWRP να πάρω ένα backup για να πάω στην 7.4.6 και εκεί που συνήθως το backup στις προηγούμενες ρομ ήταν 7 με 7.2 GB ξαφνικά είδα ότι έκανε 10.4 GB το έσβησα έκανα επανεκκίνησεις πάλι το ίδιο. Δεν αποτελεί πρόβλημα απλός επειδή δεν πέρασα κάποια έξτρα εφαρμογή θα ήθελα από περιέργεια να ήξερα γιατί έχει τέτοια διαφορά? Redmi Note 3 Pro
-
Καλησπέρα παιδιά. Περάστηκε σε kenzo η XTRV 7.4.6 δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Ευχαριστούμε. Redmi Note 3 Pro
-
Καλησπέρα παίδες. Περάστηκε σε kenzo με fr και έγινε επαναφορά εφαρμογών μηνυμάτων κτλ από αντίγραφα ασφαλείας και από Micloud και όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι. Thanks Redmi Note 3 Pro
-
Θα συμφωνήσω και εγώ @soulg και @ miltosdelis ότι η μπαταρία δεν είναι στα καλύτερά της Redmi Note 3 Pro
-
Αν κατάλαβα καλά μιλάτε για το super Mario run και από ότι διάβασα σε site για την Lineage OS παίζει να μην λειτουργεί σε root συσκευές. Δεν είναι σίγουρο. Redmi Note 3 Pro
-
Μόλις περάστηκε η XTRV 7.3.23 σε kenzo όλα καλά με το γνωστό πρόβλημα με το recovery από το power button να παραμένει όχι ότι θα τα βάψουμε και μαύρα. Να ε Ευχαριστώ να είστε πάντα καλά Redmi Note 3 Pro
-
καλή επιτυχία
-
Καλή επιτυχία Redmi Note 3 Pro
-
Έγινε αναγκαστική ομαλή επιστροφή στο kenzo μου στη XTRV 7.3.2 Θα περιμένω με ανυπομονησία την fix rom. Redmi Note 3 Pro
-
@soulg αν πατήσεις το powed off και μετά το recovery δεν μπαίνει και κάνει επανεκκίνηση Redmi Note 3 Pro
-
Επιβεβαιώνω και εγώ με την σειρά μου όπως ειπώθηκε και παραπάνω από power off recovery κάνει επανεκκίνηση Redmi Note 3 Pro
-
Καλησπέρα παιδιά περάστηκε σε kenzo, sms 160 χαρακτήρες, μετά από reboot παραμένει Ελλάδα, η εγγραφή οθόνης λειτουργεί κανονικά, το reboot μου φαίνεται να κρατά λιγότερη ώρα. Αυτά μέχρι στιγμής ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Redmi Note 3 Pro
-
Και σε μένα στο kenzo στο gmail λειτουργούν όλα κανονικά από την κουρτίνα από το app όπως λέει και ο @soulg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αισθάνομαι τυχερός Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@soulg τον ήχο κλήσης τον έχω στο τέρμα. Όταν χτυπάει ξεκινά κανονικά δηλαδή δυνατά όπως ήταν με την beta 1 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε σε kenzo νεράκι 160 χαρακτήρες στο sms, αυξανόμενος ήχος κλήσης επιτέλους άλλαξε, χώρα καρφωμένη Ελλάδα, η μπαταρία φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά. Ευχαριστούμε παίδες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ επιβεβαιώνω ότι η test 7.2.24 κάνει αυτό που πρέπει όσα reboot και να κάνω αυτό εκεί Ελλάδα κολλημένο. Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk