Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-110 από 110.
-
Σε kenzo μπήκε με την 2η προσπάθεια στην πρώτη μου έβγαλε μαύρη οθόνη με το λογότυπο mi για περίπου 30 λεπτά ευτυχώς είχα πάρει μπακαπ και την ξαναπέρασα . Τώρα όλα καλά εκτός ότι κάνει συγχρονισμό συνέχεια και την μπαταρία την κάνει γάργαρα. Ή εφαρμογή του φόρουμ είναι τζετ Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Συγνώμη.Πως; Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Από μπαταρία το kenzo τα σπάει. Όντως βγάζει μία μέρα με τρελό λιώσιμο. 90ec3ab5a9c26da1bd74a721967ddab6.jpgbb046bcb1c4c82ecf62906d8b1ffae5c.jpg Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Σε kenzo δουλεύει μία χαρά ή XTRV 6.11.24 Ο καιρός κάνει ενημέρωση κανονικά ή εφαρμογή του φόρουμ μία χαρά δουλεύει την μπαταρία την βλέπω δύναμη όλα καλά εδώ και 1μιση ώρα που το δουλεύω Ευχαριστώ για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Και στο δικό μου kenzo υπάρχει πρόβλημα με το καιρό Δεν υπάρχει ανανέωση και γράφει αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Μπήκε ή δεύτερη XTRV 6.11.17 στο kenzo Όπως και ή πρώτη έτσι και αυτή δείχνει να δουλεύει μία χαρά Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Τα δακτυλικά αποτυπώματα χρειάστηκαν να τα ξαναπέρασω στην προηγούμενη 6.11.10 σε αυτή όχι δούλεψαν κανονικα Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Όλα καλά μέχρι στιγμής με 6.11.17 Εδώ και κανά 30λεπτο δουλεύει ωραία Η συνέχεια αύριο καλό σας βράδυ και ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά Όλα καλά στο kenzo ή XTRV 6.11.10 Μόνο που χρειάζεται από την αρχή το σεταρισμα στο δακτυλικό αποτύπωμα Κατά τα άλλα όλα δείχνουν μία χαρά Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο φόρουμ και στα xiaomi. Πριν ένα μήνα αγόρασα ένα RN3PRO από γνωστό σκρουντζομάγαζο και δυστυχώς ήταν με μία έκδοση 8.0.1.0.0 με ότι νάναι ελληνικά και ευτυχώς ο κολλητός μου που είναι μέλος του φόρουμ σας μου πέρασε την thunder 6.10.13. Μιλάμε άλλο κινητό και μετά από παρότρυνση του πέρασα μόνος μου την XTRV 6.11.3 με τον οδηγό σας από DEV σε DEV και εδώ και δύο μέρες πετά το κινητό Είστε απίστευτοι σας ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk