Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 593.
-
Παράθεση από apos: “το ιδιο εβγαλε και στο δικο μου αλλα οκ οταν μπηκα μετα την εγκατασταση στο twrp δε ζητησε κωδικο ” Και εγώ μπήκα αλλά δεν βλέπω την rom
-
Σε Ginkgo... Στα καλά καθούμενα όταν πάει για εγκατάσταση βγάζει αυτό... Τι θέλει να πει ο ποιητής; Και πως διορθώνετε;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68698/
-
Τι είναι αυτό που ήρθε; Δική μας;
-
Παράθεση από geoanto555: “Εγω από official global stable που την πέρασα , η διαφορά είναι χαοτική στην μπαταρία. Πολύ καλύτερη διαχείριση η xtrv. ” Έτσι είναι Όταν από global stable πηγαίνεις σε xtrv η διαφορά είναι χαοτική (ας είναι καλά τα παιδιά εδώ στο forum). Από xtrv σε xtrv συνηθίζεις σε "άλλο" επίπεδο πλέον.
-
Περάστηκε σε ginkgo. Όπως είπε παραπάνω και ο @BanditGR άλλη μια "βαρετή" ROM για το ginkgo. Ίσως λίγο ποιό καλή διαχείριση μπαταρίας ΙΣΩΣ....
-
Παράθεση από miltosdelis: “Παράθεση από kostas1alina: “Παράθεση από miltosdelis: “Εγώ και βλέπω ότι πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία γενικό το κακό από τότε που έχουμε miui 12 Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καθαρή εγκατάσταση; Η πάνω από την προηγούμενη; ” Πάνω από την προηγούμενη έχω πολλές εκδόσεις καιρό να κάνω καθαρή από τότε βασικά που βγήκαν οι miui 12 αν θυμάμαι καλά Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οπότε την περνάω χωρίς πρόβλημα.
-
Παράθεση από miltosdelis: “Εγώ και βλέπω ότι πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία γενικό το κακό από τότε που έχουμε miui 12 Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καθαρή εγκατάσταση; Η πάνω από την προηγούμενη;
-
Την έχει περάσει κανείς σε redmi note 8 (Ginkgo); Εάν ναι.... εντυπώσεις;
-
Βοήθεια
ΜήνυμαΠαιδιά βοήθεια Πήρα το κινητό---ξεκλείδωσα bootloader. Τώρα τι κάνω για να βάλω δικιά μας rom; Τι κάνω-πως το κάνω και που το βρίσκω. Παρακαλώ για την βοήθεια σας γιατί σκούριασα και πέρασε πολύς καιρός μετά το redmi 3 pro (ido) Ευχαριστώ για την κατανόηση.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68541/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68541/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68541/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68541/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6854…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:-------- Σας έχουμε νεώτερα από το μέτωπο των ROM με China/xiaomi.eu Source.... Δοκιμάσαμε το Source σε διάφορες συσκευές που έχουν ως βάση Android 8+ ROM. Τα αποτελέσματα είναι θαυμάσια, και είναι βέβαιο πλέον πως θα έχετε μέχρι αύριο τις πρώτες δοκιμαστικές ROM (8.10.15) με China/Xiaomi.eu Source. Οι πρώτες ROM που θα δώσουμε θα είναι μόνο όσες έχουν ως βάση Android 8+ & Android 9 ROM, καθώς αυτές είχαν και τα περισσότερα προβλήματα με το Global Source. Η μετά…
-
Είστε ωραίοι..
-
@BanditGR τι να πει κανείς..... Βρίζω από μέσα μου.
-
Παιδιά με redmi 3 pro (ido) τι γίνεται; Υπάρχει ελπίδα ή πάμε για αλλαγή τηλεφώνου;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Πάλι το redmi 3 pro (ido) εκτός; Έχουμε κανένα νέο παιδιά;
-