Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 593.
-
Τελικά εμείς με redmi 3 pro (ido) κάνουμε την αναβάθμιση που μας ήρθε η όχι; Γιατί στην αρχή γράψατε ότι αναστέλλεται αλλά αναβάθμιση ήρθε.......
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@nnbignick...... Miui] Προσωρινή αναστολή των υπηρεσιών μηνυμάτων & Mi Themes στις ευρωπαϊκές χώρες
-
Εγω νομίζω ότι για να τα κάνει όλα αυτά........ υπάρχουν από πίσω και "άλλοι"
-
-
Κατεβαίνει σε redmi 3 pro (ido) μέσω ΟΤΑ
-
Επιτέλους.... Εάν αυτό ισχύει.
-
-
Σωστό.....εάν δεν είναι θήκη θα είναι από τα ποιο άσχημα που έχουμε δεί
-
-
@MIUI_ART ήρθε ειδοποίηση για 8.3.29 στον updater για redmi 3 pro (ido)....... Την περνάω;
-
Μια εβδομάδα πίσω το redmi 3 pro (ido);
-
Παράθεση από instant_diver: “Πριτς ...που θα βάλουμε την Κινέζικη.... τώρα που καλομάθαμε στις σφαιράτες global δεν ξαναγυρνάμε ευκολα πίσω. Εκτός αν μας πείσετε για το αντίθετο ” Σωραίοςςςςς
-
-
@zattara βγήκε η 8.3.15 πριν δύο εβδομάδες και η καινούργια 8.3.22 την Παρασκευή
-
Σε redmi 3 pro (ido) Πάντως παιδιά.....2 χρόνια τώρα.. τέτοια "ρουφήχτρα" rom σε μπαταρία πρώτη φορά είδα.
-
@intheend μάλλον είναι κατάλοιπα μια άλλης rom που είχες βάλει και ήσουν root. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις και μετά να ξαναεγκαταστήσεις την εφαρμογή που σε ενδιαφέρει. Μάλλον θα είσαι ok
-
@MIUI_ART maill να περιμένω;