Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 593.
-
Τελικα maill δεν θα λάβουμε;
-
Κατεβαίνει μέσω ΟΤΑ σε redmi 3 pro (ido) maill γιατί δεν μου ήρθε όμως;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κατεβαίνει μέσω ΟΤΑ σε redmi 3 pro (ido)
-
-
-
@MIUI_ART είπαμε.... είμαστε σε μεταβατικό στάδιο και γίνονται δοκιμές ακόμη... Έτσι @gkalen;
-
και όπως λέει ένας αδερφός....... @gkalen είμαστε σε μεταβατικό στάδιο και κάνουμε δοκιμές....... σε redmi 3 pro (ido)
-
-
@MIUI_ART το έκανα αλλά το ίδιο.......
-
@MIUI_ART δυστυχώς το ίδιο μήνυμα...... την κατέβασα απο vip mail την ξαναπέρασα αλλά......forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51354/ μπορώ να κάνω τίποτα; η χρειάζεται fix;
-
@MIUI_ART άλλο πάλι και αυτό.......σε redmi 3 pro (ido) πρέπει να κάνω κάτι;
-
Σε redmi 3 pro (ido)... 1.Θέματα δεν υπάρχουν.....και όταν πάω να αλλάξω region για να κατεβάσω θέματα δεν με αφήνει....με γυρνάει πισω. 2.Διαταξη εικονιδίων δεν υπάρχει.....(4χ4 4χ5) 3.Ενα πολύ βασικό...... όταν συνδέεις τον φορτιστή ακούγεται ηχος.Το ίδιο όταν τον βγάζεις....χωρίς να έχεις την επιλογή να τον απομονώσεις... Καμμιά βοήθεια; Να περιμένουμε κάποιο fix;
-
Σε redmi 3 pro (ido) κατεβαίνει μέσω ΟΤΑ.....
-
Περάστηκε μέσω ΟΤΑ χωρίς προβλήματα σε redmi 3 pro (ido). Εντυπώσεις...... διχασμένος 1.Ρολόι στην αρχική οθόνη σε άσπρο φόντο άσπρο και αυτό χωρίς επιλογή να το αλλάξεις. 2.Αλλαγη ήχου (κλήσης-sms-ξυπνητηρι) σε πάει στα θέματα επιλογή γιόκ 3.Επανεκκινήσεις 2 μέχρι τώρα έτσι στο ξεκάρφωτο Η περιμένω μέχρι την Παρασκευή η γυρνάω πίσω 8.2.1
-
-
Κατεβαίνει μέσω ΟΤΑ σε redmi 3 pro (ido)