Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 593.
-
@kalexandros1 δεν θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση Αυτή που φορούσες (8.1.4) ήταν ποιο άστατη σε θέμα μπαταρίας νομίζω
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@kalexandros1 είναι γενικό φαινόμενο εδώ και κάμποσες rom. Όσον αφορά το redmi 3 pro (ido) η κατανάλωση της μπαταρίας σε αυτή την rom ειναι ποιο ήπια απ'ότι στις προηγούμενες
-
@VAG-ZAG Παθών δύο φορές..... Ανακλήθηκαν τα δικαιώματα για ξεκλείδωμα και άντε από την αρχή
-
Σε redmi 3 pro (ido). Από updater...xtrv.... χωρίς root Ειδοποίηση... κατέβασα... πέρασμα όλα ok Γίνονται δοκιμές και τα λέμε εν καιρώ. Μπράβο και ευχαριστούμε παιδιά
-
Κατεβαίνει σε redmi 3 pro (ido)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Τελικά σε ido περνάμε την αναβάθμιση από τον updater;
-
Ερώτηση.....για redmi 3 pro (ido) Στον updater ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση 8.1.11 Email δεν μου ήρθε........ Δεν πήγε πίσω μια εβδομάδα η αναβάθμιση για το ido; Τι κάνουμε;
-
Εμείς του redmi 3 pro (ido) να αρχίσουμε να ανησυχούμε....η γίνετε για καλό;
-
Τα κελιά είναι ήδη δημιουργημένα..... Όπως είπε ο @amavroudis ξετικαρέτα και τα δύο
-
Έτσι ακριβώς..... Μάλλον έχετε τσεκαρισένη την επιλογή συμπλήρωση κενών κελιών. Ρυθμίσεις/αρχική οθόνη/συμπλήρωση κενών κελιών
-
-
@manousakas το λέει και η φωτό του avatar μου
-
@andreas z προσπάθησε να την περάσεις με άλλο ποιο νέο TWRP Καμμιά rom δεν είναι "rooted" Σου δίνεται και το supersu και το magisk ώστε να το περάσεις εσύ. Η rom είναι developer
-
@andreas z δεν διαβάζεις.. δεν διαβάζεις Ίδιες είναι Με την ARΩMA έχεις επιλογές τι θα περάσεις μέσα και τι όχι
-
Περάστηκε σε redmi 3 pro (ido) μέσω ΟΤΑ. Ειδοποίηση,κατέβασμα, πέρασμα χωρίς πρόβλημα. no root Και σε αυτή τη rom όπως και στην προηγούμενη λείπει ο σαρωτής 100.gif Για τα υπόλοιπα....θα δουλευτεί και θα τα πούμε. Ευχαριστούμε παιδιά.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@kostas1alina Από τον Updater δεν σου ήρθε ειδοποίηση ? ” Απο τον Updater 'κατεβαινει" chief