Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 593.
-
Παράθεση από THUKIS: “Καλημέρα παιδιά , Σε Ido μετά από FR ανοίγω το Facebook και κλείνει μόνο του μετά από 10 δευτερόλεπτα . Το κάνει σε κανέναν άλλο ; ” Χωρίς fr......δεν το κάνει
-
Κατεβαίνει σε redmi 3 pro (ido)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@MIUI_ART πέρασα την rom---no root Συνήλθε με wipes
-
Σε ido Πέρασα την καινούργια και από το mail......... Δυστυχώς το δαχτυλικό αποτύπωμα ΔΕΝ δουλεύει.... Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί η να γυρίσουμε πίσω στην 7.11.23; =============== Δεκ 2nd 2017, 12:03pm =============== Σε ido..... Άκυρο όλα για το δαχτυλικό αποτύπωμα........... Με επίμονη και 3 wipes.....άρχισε να δουλεύει κανονικά Δουλεύετε η rom και εντυπώσεις σε λίγο.......
-
Σε ido υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με το δαχτυλικό αποτύπωμα η πρέπει να το αποδεχτούμε;
-
Σε redmi 3 pro (ido) Παιδιά κατέβηκε μέσω ΟΤΑ και περάστηκε..... Πρωτη στραβή....δεν δουλεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα..... ιδέες;;;;;
-
Κατεβαίνει μέσω ΟΤΑ σε redmi 3 pro (ido)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@VAG-ZAG μάλλον το κάνει μόνο σε screenshot αρχικής οθόνης η οπουδήποτε δεν έχει να τραβήξει τίποτε άλλο..... Εάν το δοκιμάσεις κάπου αλλού (facebbook πχ ) νομίζω ότι δουλεύει
-
-
@Bodai μάλλον είναι η μόνη λύση. Ευχαριστώ πολύ
-
@intheend λάθος..... Σε ido τέτοια ρύθμιση δεν υπήρχε και δεν υπάρχει. Σε προηγούμενες rom και κλειστό να είχες το τηλέφωνο.. το ξυπνητήρι χτυπούσε. Στις 2 τελευταίες όχι.
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από kostas1alina: “ ” Φίλε μου μπορούσες να ρυθμίζεις το ξυπνητήρι να χτυπάει με την συσκευή σβηστή - off??? ” Δηλαδη πως;;;;; Για πες
-
Σε redmi 3 pro (ido) Ειδοποίηση ΟΤΑ...ok Κατέβασμα...ok Πέρασμα...ok Για την rom τώρα... Φαίνεται πολύ καλύτερη από την προηγούμενη!!! Το πρόβλημα με το ξυπνητήρι (όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό.. δεν χτυπάει) παραμένει. Καμμιά ιδέα; Για την μπαταρία θα τα πούμε εν καιρώ. Ευχαριστούμε παιδιά.
-
Κατεβαίνει μέσω ΟΤΑ σε redmi 3 pro (ido)
-
Έτσι ακριβώς.... Μήπως να παίρνουμε ιδέες Infoquest Technologies;
-
Σε redmi 3 pro (ido) Διαπίστωση τελευταίας στιγμής. Όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο.....το ξυπνητήρι δεν "λαλάει". Καμμιά ιδέα;
-
Παράθεση από NasDriver: “Ισχύει Γιώργο ” ισχύει παιδιά.... Έκανα εγκατάσταση σε redmi 3 pro (ido) χωρίς να επαναφέρω τίποτα από οπουδήποτε.... Πάει καλύτερα..... Αλλά πιστεύω ότι δεν είναι λύση. Πρέπει να φτιαχτεί. Chefs........ο λόγος σε εσάς!!!
-