Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 593.
-
Παράθεση από THUKIS: “Γεια σας παιδιά . Σε Ido εχει παρατηρήσει κανεις να κολλάει στο sync ; ” Όχι αδερφέ.......όλα ok μέχρι στιγμής..... Δεν δοκιμάζεις να την ξαναπεράσεις από επάνω;;;;;
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kostas1alina: “@dnomikos απ'ότι βλέπω οι ειδοποιήσεις είναι ενεργές..... ” Πάντα κοιτάω σε περιπτώσεις που λένε ότι δεν παίρνουν email αν έχουν ενεργές τις ειδοποιήσεις στο προφίλ τους.Δεν παίρνω και όρκο, αλλά νομίζω ότι πριν που κοίταξα δεν έβλεπα στο προφίλ σου αυτό που βλέπω τώρα ” Μα μου φάνηκε παράξενο....
-
@dnomikos απ'ότι βλέπω οι ειδοποιήσεις είναι ενεργές.....
-
Σε redmi 3pro (ido) η τρίτη προσπάθεια για κατέβασμα.. (Το md5 δεν ταιριάζει...) Και το mail δεν έχει έρθει ακόμα Ίδωμεν
-
Και σε redmi 3 pro (ido) το md5 δεν ταιριάζει... Και mail ακόμη δεν έχει έρθει
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@Nick Alt και εγώ πιστεύω ότι σου κλείδωσε ο Bootloader... Ξεκλείδωσε και θα σου ανοίξει
-
@Nick Alt όταν λες reboot;;; Ανοίγει;;;;;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
@dimathio θα σου πρότεινα να μην βγάζεις εφαρμογές της miui γιατί κάτι παθαίνει το σύστημα. Ξαναπέρνα την arΩma από επάνω χωρίς να βγάλεις εφαρμογές miui
-
@SAMARAS είπαμε.....πρώτα ξεκλείδωσε και μετά βλέπουμε. Κατά την γνώμη μου προσπάθησε να ξεκλειδώσεις πρώτα γιατί το θέμα του bootloader θα το βρεις παρακάτω
-
@SAMARAS ξεκλείδωσε πρώτα και μετά βλέπουμε.
-
@SAMARAS πιστεύω ότι εάν ξεκλειδώσεις σε ido δεν θα έχεις πρόβλημα.Θα σου ανοίξει αμέσως
-
@vasiliki_g2425 μάλλον διαβάζεις τη μισή απάντηση που σου δίνουν...... Φωνάζεις σε κανέναν;;;;;;;
-
-
@johnnyman και στην δική μας-ελληνική ...έτσι είναι. 100.gif
-
Καλησπέρα και από εμένα. Πέρασμα σε redmi 3 pro (ido) μέσω ΟΤΑ. Ειδοποίηση-κατέβασμα-πέρασμα όλα ok. Ευχαριστώ τον @gkalen και τον @gas83 Τώρα η rom....(no root) προς το παρόν Wifi κλείδωσε αμέσως.... 160 χαρακτήρες...ok Gps...ok Ενεργοποίηση έξυπνου βοηθού...ok Δαχτυλικό αποτύπωμα...ok Mi Drop..ok Μπαταρία θα δουλευτεί και θα τα πούμε..... Γενικά όχι μεγάλες διαφορές από την προηγούμενη εάν εξαιρέσεις την ενεργοποίηση του έξυπνου βοηθού "Τρέχει" καλά-κάθησε καλά!!! Για εσάς του antutu κοντά στι…
-