Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 593.
-
Για να δούμε.......
-
Παράθεση από amavroudis: “Αν πατήσεις το power δε ξεκόλλαει; ” Όχι με τίποτα.... Πρέπει να τερματίσει η κλήση από τον άλλο η να τερματίσει η κλήση από εμένα λόγω χρόνου. Καμμία ιδέα;
-
Πρόβλημα σε Gingko.... Κλήση viber μαυρίζει η οθόνη και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα....... Είτε σε καλούν είτε καλείς. Καμμιά ιδέα;
-
Περάστηκε σε Gingko. Άργησε και σε αυτή τη rom πάρα πολύ να ανοίξει το τηλέφωνο. Δοκιμάζεται....
-
Για να δούμε.....
-
Περάστηκε σε Gingko. Όπως είπε ο @MiltosDelis άργησε πολύ να ανοίξει. Δοκιμάζεται......
-
Για να δούμε σε Gingko..... @MiltosDelis ενημέρωσε.....
-
Σε Gingko.... Αυτό με την οθόνη φαίνεται προς το παρόν να ξεπεράστηκε απενεργοποιώντας την λειτουργία τσέπης...... Θα δείξει....
-
Παράθεση από kostas1alina: “Καμμία συμβουλή για Gingko και αυτό που βγάζει; ” @gkalen Και με το άλλο τι κάνουμε σε gingko; Σε κάθε άνοιγμα ειδοποίηση.... Μην καλύπτεται την περιοχή ακουστικών. Πάλι κλείδωμα και μετά ξεκλείδωμα
-
Καμμία συμβουλή για Gingko και αυτό που βγάζει; @MIUI_ART;
-
Σε Gingko.... Στο πρώτο άνοιγμα του κινητού από σβησμένη οθόνη στην πρώτη κίνηση ΠΑΝΤΑ βγάζει αυτή την υπενθύμιση μα ΠΑΝΤΑ. Καμμία συμβουλή;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostas1alina: “ ” Θα έχεις πρόβλημα πάλι, δοκίμασε να γυρίσεις την γλώσσα στα Αγγλικά εάν κάνεις Flash για να δούμε μήπως φταίει κάτι στην μετάφραση που κρεμάει. ” Περάστηκε σε Gingko. Όλα καλά. Σαν θαύμα δουλεύει και η εφαρμογή σημειώσεις. Δοκιμάζεται......
-
@MIUI_ART Σε Gingko να περαστεί η θα έχουμε πάλι πρόβλημα με την εφαρμογή σημειώσεις;
-
Περάστηκε σε Gingko. Όλα καλά.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giannnis12: “ ” Ναι, αντικαθιστουμε την εφαρμογή notes με την προηγούμενη έκδοση ” Δεν είναι λύση όμως αυτή όπως είπες και εσύ @MIUI_ART Κατι πρέπει να γίνει.......
-
@MIUI_ART Κάτι παίζει. Εσύ είπες ότι η εφαρμογή σημειώσεις στην νέα rom είναι η εξελιγμένη έκδοση. Ο @MiltosDelis έχει την νέα εξελιγμένη έκδοση της εφαρμογής σημειώσεις και δεν κρασάρει. Εγώ εγώ την παλιά και με πετάει έξω. Έλα όμως που από τα screenshots έχουμε την ίδια......3.5.0
-
Παράθεση από giannnis12: “Και στο δικό μου Gingko έχει θέμα η εφαρμογή σημειώσεις ” Νάτος και ο δεύτερος @MIUI_ART Τώρα πως στην ευχή δουλεύει σε άλλους .... απορίας άξιον
-
Αφήστε το παιδιά. Σε Gingko. Πήγα στην προηγούμενη rom όπου οι σημειώσεις δούλευαν κανονικά....τις αντέγραψα... κατέβασα μια παρόμοια εφαρμογή...τις έβαλα εκεί....απενεργοποίησα τις σημειώσεις της rom και "άντε γειά".
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostas1alina: “ ” Περιμένουμε ακόμη έναν να επιβεβαιώσει το ίδιο πρόβλημα ώστε να προχωρήσουμε σε Fix.Αν όντως επιβεβαιωθεί και από κάποιον άλλον που έχει το Ginkgo με πρόβλημα στην εφαρμογή σημειώσεων, τότε θα σας δώσουμε Fiχ. ;) ” Για να δούμε... Αφού έτσι πρέπει... Άλλος με Gingko και πρόβλημα στην εφαρμογή σημειώσεις;;;;;;
-
Παράθεση από MiltosDelis: “Παράθεση από kostas1alina: “ ” Δεν είχα στο Ginkgo μου στην προηγούμενη Ρομ ούτε και σε αυτήν εγώ θέμα με την εφαρμογή σημειώσεις να ξέρεις Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ίσως είσαι ο μοναδικός..... Στην προηγούμενη όλοι είχαμε πρόβλημα με την εφαρμογή σημειώσεις και αναγκάστηκαν τα παιδιά να βγάλουν fix. Το ίδιο περιμένουμε και σε αυτήν.