Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 593.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από gas83: “Και σε Redmi 3 Pro (IDO) μαύρη οθόνη. Με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού (για κλείδωμα/ ξεκλείδωμα) εμφανίστηκε το μενού, και επέλεξα επανεκκίνηση, και μετά την επανεκκίνηση όμως πάλι μαύρη οθόνη. Ξανά παρατεταμένο πάτημα, επιλογή recovery, wipe cache+dalvik και προς το παρόν έστρωσε.. ” @gas83 Σε redmi 3pro (ido) Από την Παρασκευή το μεσημέρι. Patch+αναβάθμιση ειδοποίηση+κατέβασμα+εγκατάσταση της rom χωρίς πρόβλημα. Κανένα μαύρισμα οθόνης-καμμία επανεκκίνηση Και μάλιστα τα…
-
Παράθεση από Earl_Estes: “Για δοκίμασε wipes μήπως έχει κρατήσει υπολείμματα... ”
-
Παράθεση από kinezakias: “Την ωρα που εκανα διαγραφη cache dalvik cache,κατα λαθος τικάρισα το ''sd card'' και τα εσβησα ολα!Πως μπορω να δω αν υπαρχουν στο mi cloud? ” Μπες στον λογαριασμό σου στο mi cloud και δες
-
Παράθεση από gas83: “@kostas1alina μόνο το zip του supersu έχει για εγκατάσταση μέσω twrp ή εχει και το magisk; ” Και τα δύο άλλα ρίξε μια ματιά στο post 27 του @gkalen
-
Απλή xtrv....... ευχαριστώ
-
Καλησπέρα και από εμένα.... Σε redmi 3 pro (ido) Ήρθε το patch και περάστηκε απροβλημάτιστα... Ήρθε η αναβάθμιση 7.10.26 μέσω updater και κατέβηκε απροβλημάτιστα... Περάστηκε απροβλημάτιστα... Τελικά ido=power. Η rom τώρα.... Όλα καλά...μου φαίνεται ότι ταίριαξε λίγο ποιο καλά από την προηγούμενη σε ido. Από θέμα μπαταρίας θα τα ξαναπούμε αφού δουλευτεί Και μια ερώτηση...... Εάν θέλουμε root-flash μέσω recovery το αρχειάκι;;;; Μπράβο παιδιά... συνεχίστε έτσι!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
@Modechristos Chris Όντως... Βοήθεια από κάποιον με redmi pro;
-
Παράθεση από Modechristos Chris: “Παράθεση από kostas1alina: “@Modechristos Chris Για ρίξε και ένα "σχετικά με το τηλέφωνο" ” Ναι Κώστα, εκεί τα βλέπω όπως και παλιότερα και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Απλά στου φίλου μου έχει αλλάξει η οργάνωση στο μενού "ρυθμίσεις" ενώ στο δικό μου είναι ακριβώς όπως ήταν και στην miui 8. Σαν να μην άλλαξα rom. Ααα και κάτι πού ξέχασα και ίσως έχει σημασία, δουλεύω με άλλον launcher <-={ Redmi Pro® }=-> ” Εαν βλέπεις "σχετικά με το τηλέφωνο" μήπως φοράς …
-
@Modechristos Chris Για ρίξε και ένα "σχετικά με το τηλέφωνο"
-
Σωστά..... @Savvakos κλειδωμένος είσαι. Προχώρησε στα επόμενα βήματα
-
Μετά από 2 ημέρες λειτουργίας εκτός την μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας....μια επανεκκίνηση έτσι στο ξεκάρφωτο... Σε redmi 3 pro (ido) ΑΥΤΑ.....
-
Επανέρχομαι μετά από 2 ημέρες.. Όλα εξαιρετικά σε redmi 3 pro(ido) αλλά........ Η μπαταρία πολύ κατανάλωση βρε παιδιά... Ας ευχηθούμε να δούμε βελτίωση από την επόμενη rom.
-
Καλησπέρα και από εμένα.... Μετά από πολλούς μήνες.....και με την προτροπή του @gkalen... πέρασα την 7.10.19(9αρα) πάνω από την παλιά 7.6.8(8αρα) xtrv σε redmi 3pro (ido). Χωρίς fr και μόνο wipes icon_rolleyes.gif !!! "Κάθησε" ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!!!! Ταχύτατη..... Wifi....με την μία!!! Σήμα...οκ Σαρωτής...οκ Κάμερα...οκ Δεδομένα...οκ Αριθμομηχανή...οκ Επαφές...οκ Λογαριασμοί...οκ Για το θέμα της μπαταρίας θα τα πούμε σε μερικές ημέρες. Για εσάς του antutu κοντά στις 41500. Συγχαρητήρια παιδιά σε όλους σα…
-
κατεβαινει....για να δουμε!!!
-
Παράθεση από gas83: “Καλημέρα! Περάστηκε η τελευταία xtrv (7.10.12) rom χωρίς προβλήματα σε Redmi 3 Pro (IDO) πάνω από την 7.9.21 με wipe cache+dalvick. Εντυπώσεις πολύ καλές, το σηματάκι του WiFi έχει αλλάξει και πλέον δείχνει το κατέβασμα/ ανέβασμα! Παράθεση από kostas1alina: “Την πέρασε κάποιος σε redmi 3 pro(ido); Και εάν ναι... εντυπώσεις ” Αφού τα έχουμε πει βρε, ο @gkalen έχει την ίδια συσκευή με εμάς, όποτε δεν θα έχεις πρόβλημα με τις rom! Ευχαριστούμε παιδιά, συνεχίστε την τρομερή δουλ…