Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 593.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kostas1alina: “ ” ...εντάξει άμα λέω εγώ ότι μας έχουν κάνει ναρκωμ...εεε...εθισμένους στο flash, μετά μου λέτε άλλα ” εντάξει πλάκα-πλάκα 2,5 μήνες χωρίς rom.......αποτοξίνωση εάν ετοιμάζουν κάτι καλό οι κινέζοι....εντάξει!!! μάλλον δεν έχουν προσωπικό όμως οπότε
-
@BanditGR εγώ σε ido έχω την 7.6.8 και όντως ρολάρει πολύ καλά..... αλλά..... @MIUI_ART μπορούμε κάθε εβδομάδα να περνάμε την 7.6.8 πάνω από την 7.6.8 και μετά την 7.6.8 μέχρι και τον Αύγουστο; έτσι για τον εθισμό των rom ρε αδερφέ................!!!!!!!!!
-
και για ido μέχρι και τον Αύγουστο καπούτ;
-
Παράθεση από centris: “Παράθεση από centris: “η εφαρμογή της winbank λέει οτι το τηλ ειναι root..... ” ” αυτά είναι μάλλον υπολείμματα.....εάν της κάνεις απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση δεν θα στο βγάζει αυτό.
-
μόλις περάστηκε σε ido..... όλα καλά... εντυπώσεις εν καιρώ... @MIUI_ARTκατά λάθος περάστηκε το supersu 2.82--κανένα πρόβλημα σε ido
-
Παράθεση από fazer1000: “περνα το από το play store Κώστα ” οκ
-
παιδια βοήθεια σε ido.. μετά το πέρασμα της arΩma 7.5.25 χάθηκε το εικονίδιο του root explorer...... ξαναπέρασα της rom ---και ενώ είναι τικαρισμένο...τα ίδια... καμμιά ιδέα;
-
περάστηκε σε ido σαν εγκατάσταση ok launcher ο MI HOME ολα ok προς το παρόν φαίνεται να ρουφάει περισσότερη μπαταρία μια ερώτηση....εάν είχα το facebook στην 7.5.18 και δεν επέλεγα να το εγκαταστήσω απο το arΩma θα το έβγαζε; τα άλλα εν καιρώ............ μπράβο παιδιά για άκομη μια φορά εξαιρετική δουλειά....... αααααα για εσάς του antutu
-
μια ερώτηση.....σε ido μετα την εγκατάσταση της 7.5.25 arΩma μπορω να γυρίσω πίσω σε 7.5.18 xtrv; και εάν ναι.... πως;;;απλώς με recovey;
-
Παράθεση από Nelias: “Παράθεση από kostas1alina: “ ” Σε ευχαριστώ πολύ...πράγματι ήταν τόσο απλό.Μια ερώτηση όμως...στην ανάρτησή μου η ξαπλώστα και η ομπρ ” τα πατάμε αυτά...τα πατάμε
-
Παράθεση από Nelias: “Με την εγκατάσταση της ΟΤΑ ROM (Mi-4C Libra) – XTRV-7.5.19 AROMA (V8 Developer), παρατήρησα τα ακόλουθα: 1. Δεν έχω αυτόματη φωτεινότητα 2.Μετά από επιλογή στοιχείου στην κουρτίνα (πχ σβήσιμο wifi), η κουρτίνα ανεβαίνει και πρέπει να την κατεβάσεις πάλι για να κάνεις άλλη επιλογή (δύσχρηστο) 3.Το εικονίδιο, στην περίπτωσή μου το magisk, δεν υπάρχει παρά το γεγονός ότι η συκευή είναι rooted 4.Προσπάθησα και έκανα πάλι εγκατάσταση το magisk από TWRP αλλά και πάλι δεν εμφανίστ…
-
Παράθεση από pit_hal: “Παράθεση από kinezakias: “Μια μόνο παρατήρηση. Στην 7.11.18 όπως και στην αμέσως προηγούμενη, όταν κατεβάζω από πάνω το tray για να βάλω πχ λειτουργία πτήσης, να ενεργοποιήσω το wifi , τα δεδομένα κλπ, με το που πατάω κάποιο από τα κουμπιά εξαφανίζεται αμέσως (αναδιπλώνεται δηλ προς τα πάνω). Έτσι, αν θέλω πχ να κάνω 2 ρυθμίσεις μαζί, δηλ να βάλω λειτουργία πτήσης και να σωθώ το wifi, πρέπει να το κατεβάσω 2 φορές. Απλά αυτό, δεν είναι βέβαια κάτι σπουδαίο. ” Το ίδιο "πρόβ…
-
κατέβηκε σε ido και αύριο μάλλον (εξαρτάται τι ok θα δώσει ο @THUKIS) θα περαστεί ίδωμεν
-
Παράθεση από markito: “Στο changelog της σημερινής ρομ αναφέρει κάποια Fix για τον καιρό οπότε όσοι είχαμε θέμα, προφανώς δεν ήταν ιδέα μας. ” σιγουρα δεν ήταν ιδέα μας...αλλά παίζει να ήταν θέμα server και όχι θέμα rom.........ίδωμεν
-
Συγχαρητήρια παιδιά..... Αναμένω τελικό για ido και τα λέμε ξανά......
-
και σε ido το ίδιο πρόβλημα με τον καιρό...... μάλλον θέμα server πρέπει να είναι
-
Παράθεση από Giannisagal: “ ΠΡΟΣΟΧΗ..........στηστε το κινητο σας απο την αρχη (προσωπικη εμπειρια). ” αυτο φίλε μου νομίζω ισχύει για όλα τα τηλέφωνα.......
-
Παράθεση από georgekanapitsas: “Καλησπέρα στο mi5 gemini στην εκκαθάριση μνήμης δεν γράφει πλέον πόση μνήμη έχει διαθέσιμη παρά μόνο όταν κάνεις εκκαθάριση της μνήμης σου το λέει. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ρυθμισεις.....αρχική οθόνη......show memory info...ΑΥΤΟ
-
μόλις περάστηκε σε ido με την βοήθεια του αδερφού..... @THUKIS καλή....φαίνεται. το πρόβλημα με το σήμα της κινητής παραμένει...(πολύ χαμηλό). στην εφαρμογή του forum όταν επιλέγεις παζάρι και μόνο παζάρι---το βλέπεις στα 2/3 της οθόνης. στις επαφές πετάγεται από το Ρ στο Ζ. 160 χαρακτήρες ok. gps κλειδώνει αμέσως. wifi ok. προς το παρόν το έχω χωρίς root. τα άλλα εν καιρώ...... εξαιρετικά παιδιά-μπράβο σας..συνεχίστε έτσι!!! ααααααααααα για εσάς τοy antutu.....
-
Παράθεση από sorrilio13: “στο redmi 3 pro ειναι σουπερ. ολα μια χαρα ειναι ” σε ido; εντυπώσεις;