Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 593.
-
κανενα πέρασμα σε ido; εντυπώσεις......
-
οι τελευταίες rom δεν είναι root. εάν θέλεις root ....απλά install το super su η το magisk. υπάρχει βέβαια και το root checker.....
-
περάστηκε σε ido ολα καλά μέχρι στιγμής. αλλά...... περάστηκε χωρίς super su χωρίς magisk πρώτη είσοδος σε τράπεζα....... η εγώ είμαι root (που δεν είμαι) η η εφαρμογή δεν ξέρει τι λέει ιδέες;;;;;;
-
κανενα πέρασμα σε ido; Εντυπώσεις;
-
καλή τύχη σε όλους παιδιά....
-
Παράθεση από kotsokale: “Μάγκες πήγα να ξεκλειδώσω το Redmi Note 4 και το MiUnlock μου πέταξε αυτό εδώ: "Binding time is too short, less than 72 hour." ” και εμένα μου το έκανε σε ido... Με την βοήθεια των παιδιών και με παλαιότερη έκδοση όλα ok
-
@skepasti21 σε ido...... Το app της πειραιως εδώ και πολλές rom ανιχνεύει ότι είναι root......αλλά με αφήνει κανονικά να συνδεθώ.
-
Παράθεση από miltosdelis: “a00c04c55c6c32db65416356dfb43aff.jpg Πώς σας φαίνεται αυτή η φωτογραφία...; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλη "σκούπα"......δεν αφήνει τίποτα.....
-
μόλις περάστηκε σε ido Απροβλημάτιστα.........με Super User ευχαριστώ τον φίλο @THUKIS και τον φίλο @gas83 πρώτες εντυπώσεις... πολύ καλή rom λίγο καλύτερο σήμα κινητής απο την προηγούμενη recovery όλα καλά ίσως η απόκριση του δαχτυλικού λίγο ποιό αργή...ίσως gps κλειδώνει αμέσως δεδομένα όλα καλά 160 χαρακτήρες οκ Super User χωρίς προβλήματα μπαταρία και άλλα εν καιρώ...... ευχαριστούμε παιδιά-chefs---πάντα τέτοια αααααααααααα για εσάς του antutu............
-
Εντυπωσεις της καινούργιας σε ido;
-
Παράθεση από instant_diver: “Παράθεση από bzanios: “Είναι πως θα σου κάτσει. Βλέπω στα σχόλια σε κάθε νέα ρομ που ανεβαίνει, ότι σε κάποια παιδιά μπαίνει σωστά και σε άλλα όχι. Ε .... ήρθε και η δικιά μου σειρά !!! ” ” ετσι ακριβώς φίλε μου Σε ido.... Στα περισσότερα έκατσε καλά... Στο δικό μου όχι.....
-
Παράθεση από jpastos: “Απο stable σε dev και το αντίστροφο θέλει πάντα factory reset ” factory reset-wipes-install η. factory reset-instal ;;;;;;;
-
Σε ido Εάν προσπαθήσω να την περάσω σε xtrv 7.4.13 τι wipes χρειάζονται;
-
Παράθεση από takisk: “Παράθεση από kostas1alina: “@takisk λες; Q εχω ” μπορει.παντως δεν νομιζω να φταιει η ρομ.γιατι σε μενα ειναι ενταξει.τα εικονιδια των εφαρμογων οταν μπεις απο το μενου στις εγκατεστημενες εφαρμογες εμφανιζονται?σε μενα σε πολλες οχι ” δεν πρόσεξα φίλος.. Γύρισα στην προηγούμενη
-
@takisk λες; Q εχω
-
Παράθεση από takisk: “πριν λιγο περαστηκε σε ido.ολα καλα κατα την εγκατασταση.οταν επελεξα reboot μετα την εγκατασταση με προετρεψε να εγκαταστησω το supersu και αρνηθηκα.μετα ξαναμπηκα στο recovery για να τσεκαρω το reboot σε recovery .το προβλημα παραμενει κανει boot την συσκευη.και παλι με προετρεψε να εγκαταστησω το supersu. το προβλημα με τον συγχρονισμο του mi cloud παραμενει και πηγαινοντας->ρυθμισεις->εφαρμογες ειδα οτι τα εικονιδεια σε πολλες εφαρμογες δεν υπαρχουν.αυτα για την ωρα.ευχ…
-
Σε ido Για κοιτάξτε λίγο το σήμα κινητής.......... Με την προηγούμενη 4 γραμμές. Με την καινούργια στο ίδιο σημείο 1 γραμμή. Ξαναγύρισα στην προηγούμενη...4 γραμμές
-
Παράθεση από NasDriver: “Ναι, αν είναι ξεκλείδωτο δοκίμασε να περάσεις ξανά το twrp με την εντολή: fastboot flash recovery recovery.img (όπου recovery.img το όνομα του αρχείου twrp) και μετά θα δώσεις την εντολή fastboot boot recovery.img (όπου recovery.img το όνομα του αρχείου twrp) ” έτσι όπως τα έγραψες.... bootloader ξεκλείδωτος... έκανα τα υπόλοιπα..... όλα ok ευχαριστώ πάρα πολύ
-
και αν είναι ξεκλειδωνω πάλι;
-
Καλως με......... Ξεκλείδωσα.... Πέρασα την καινούργια...... Αλλά όταν πάω recovery....κάνει επανεκκίνηση Όταν προσπαθώ με τον παλιό τρόπο (volume+- +power button)μου βγάζει κάτι για mi pcsuite......τι μα@@@@κια έκανα;