Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 593.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα συνεχίσει να σου παρέχεται απρόσκοπτα και απλόχερα! ” δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία.....Όπως άλλωστε εδώ και 1 χρόνο από όλους.. =============== Απρ 18th 2017, 1:19pm =============== σε περίπτωση που ξεκλειδώσω .....Περνάω από επάνω την όποια ελληνική μέσω update miui;
-
Παράθεση από gkalen: “@kostas1alina Εξαιρετική η Ρομ στο ido .. Το ότι κλείδωσε ο bootloader έχει αναφερθεί ότι σε κάποιους μπορεί να κλειδώσει , απλώς τον ξεκλειδώνεις και τελείωσε το θέμα .. ” δεν ξέρω..... Μου ζητήθηκε ξανά αίτηση για ξεκλείδωμα..... Μπήκα... Τους άρχισα στα Γαλλικά και περιμένω
-
σε ido μετα το κλειδωμα..........και με πολυυυυυ πονο γυρισα σε stable θα δοκιμασω και βλεπουμε
-
sos sos sos sos sos πηγα να περασω την καινουργια και μαυρισε η οθονη....ded τι κανω βημα προς βημα; επειδη τα εχω χαμενα......ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ σε ido
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostas1alina: “Τώρα που το βλέπω η επιλογή .... Επιλογές για προγραμματιστές....Δεν υπάρχει. ” Πήγαινε ρυθμίσεις => σχετικά με το τηλέφωνο => και χτύπα πάνω στην έκδοση MIUI περίπου 7 φορές μέχρι να σου δώσει δικαιώματα προγραμματιστή. Μετά θα εμφανιστεί το μενού των προγραμματιστών στις Πρόσθετες ρυθμίσεις. ” ναι ρε φίλε........ Όντως....Τι κόλλημα έφαγα; Ευχαριστώ
-
σε ido Τώρα που το βλέπω η επιλογή .... Επιλογές για προγραμματιστές....Δεν υπάρχει.
-
μόλις περάστηκε σε ido (μετά απο πολύ σκέψη) πιστεύω λίγο καλύτερη απο την προηγούμενη....... recovery μέσω power button πρέπει σιγά σιγά να το ξεχάσουμε... άμεση απόκριση δαχτυλικού... γρήγορο κλείδωμα δορυφόρων gps... play store μια χαρά... 160 χαρακτήρες sms εντάξει... γρήγορο κλείδωμα wifi... μπαταρία και πόσο κρατάει σε λίγες ημέρες... μπράβο chefs......συνεχίστε την πάρα πολύ καλή δουλειά. αααααααααα για εσάς του antutu...
-
Παράθεση από gas83: “Παράθεση από kostas1alina: “σε ido εντυπώσεις; ” Καλημέρα! Προς το παρόν όλα καλά σε IDO, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα (εκτός από το APN που ξερυθμίστηκε).. πέρνα την άφοβα! Συμπεράσματα μέσα στην εβδομάδα.. ” την προηγούμενη την έκανες με fr; Γιατί εγώ όχι........
-
σε ido εντυπώσεις;
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “@dnomikos που βγήκε η νέα ρομ;; Για το redmi note 4g εννοείς;;;; Που??? δεν έβγαλαν κάτι.....Εσείς βγάλατε ωρε τσακάλια ???????? Πε μου..... ” Θα σου έρθει βρε σε mail...Μην βιάζεσαι γιατί το καλό ψήσιμο στο φούρνο αργεί να γίνει... ” ωωωωωω μα τα βαμμένα κόκκινα αυγά.... ομαδάρα ωωωωωωωωωω αναμένω σε αναμενο κάρβουνο... φορτίζω κινητό αμέσως. ” αυτο λέγετε...... ΕΘΙΣΜΌΣ.......Να το κοιτάξεις
-
Παράθεση από gas83: “@jfamous1975 δεν πρέπει να είναι πρόβλημα (και στο δικό μου Redmi 3 Pro έτσι είναι τα εικονίδια). Για περισσότερες πληροφορίες δες στο νημα της 7.3.16 στο #204 post του @Giannisagal. Νομίζω από την επόμενη (7.3.23) άλλαξαν.. όσοι έχουν IDO (@THUKIS, @kostas1alina κ.ά) μπορούν να στο επιβεβαιώσουν! Δυστυχώς δεν μπορώ να επισυναψω link εύκολα, μιας και χρησιμοποιώ εφαρμογή (tapatalk) για να απαντάω από το κιν.. ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! ” σωστός......Έτσι είναι....Έχου…
-
Παράθεση από sebastian: “σε ido ολα καλα αλλα εχω ενα θεμα με τις κλησεις ακουγεται σαν μεγαφωνο οταν μου μιλανε ” παιξε λίγο με το volte......Η με το Atmos
-
σε ido!!! πολλα έχουν γραφτεί για την διαχείρηση μπαταρίας με αυτή την rom..... χωρίς fr παραθέτω ένα Screenshot τα συμπεράσματα δικά σας γιατί πονοκεφάλιασα!!!!!!!!!!!!!!!!! δεκτό κάθε συμπέρασμα.........
-
Παράθεση από gas83: “Παράθεση από THUKIS: “Σε IDO επειδή ειμαι και πολύ dirty dancer 100.gif ρίσκαρα με dirty εγκατάσταση μόνο με davlink/cache . Λοιπόν όλα πάνε καλά εδώ και μία ωρίτσα μετα τα reboots και shutdowns. Επιτέλους επανήλθε το swipe to search . Apn /GPS / camera / playstore /weather ok. Το fingerprint πυροβολαει . Ζαλίστηκαν λίγο τα widgets clock / weather που είχα ,τα έσβησα και τα ξαναεβαλα . Όλα καλά . Από μετάφραση είναι πολύ καλή . Έχει κάτι ξεχασμένα αγγλικά εδώ και εκεί αλλά χ…
-
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από mparaxir: “αντε να βγει και η καινουργια ρομ σήμερα πιστεύω με πολλα νέα πράγματα και. μακαρι ποιο βελτιωμένη κατανάλωση μπαταρίας ” Αυτό με τη μπαταρία είναι το πιο σημαντικό. ” Με τα λίγα που έχω διαβάσει.....δεεεεεν το νομίζω παιδιά. Θα δούμε.......
-
σε ido... Σχετικά με το play store ....Κανένα πρόβλημα.
-
ηδη υπάρχει βρε παιδιά.......