Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 593.
-
Παράθεση από some1: “καλημερα παιδια. επειδη βλεπω στο παιδι πιο πανω που ηταν σε μια παλια εκδοση του ειπατε να κανει φακτορι ρεσετ εγω που απο 6.9.9 thunder πηγα σε 7.2.24 μεσω updater εκανα πατατα; επισης καπου ειχα διαβασει κατι σχετικα για τη χωρα που γραφει στις προσθετες ρυθμισεις λεει ινδια εμενα τι παιζει; και τελευταια ερωτηση, προς το παρον δυστυχως, παω παλι μεσω updater να βαλω την 7.3.2 και μου σκαει αυτο. το κιν μου ειναι redmi note 3 pro kenzo. ” στους περισσότερους το κανει. Δοκ…
-
Παράθεση από gas83: “Όλα καλά και από μένα σε Redmi 3 Pro (ido), περάστηκε μέσω twrp (wipe dalvik+cache) πάνω από την προηγούμενη xtrv dev. Συνεχίζει η δυνατότητα για SMS με 160 (μεγάλους και μικρούς ελληνικούς) χαρακτήρες. @kostas1alina δεν μου έχει εμφανιστεί το πρόβλημα που αναφέρεις (στη Συλλογή), δοκίμασε να ξαναπεράσεις (την rom) όπως προτείνει ο @THUKIS και πες μας τι έγινε τελικά.. Ευχαριστούμε παιδιά! ” τελικα μετά από 3ωρες παίδεμα δεν γινόταν τίποτα.......Το άφησα την νύχτα και σήμερα…
-
Παράθεση από THUKIS: “@kostas1alina δοκιμασε ένα cache /davlink από twrp , δως του κάνα 5 λεπτό όταν ανοίξει και κάνε καμιά επανεκκίνηση ακόμα και μετά ξαναδοκιμάσει . ” ολα αυτά έγιναν μα το πρόβλημα παραμένει....ισως "μαγειρευτεί" κάτι.............
-
Παράθεση από THUKIS: “sorry @apsogos4ever ... Στον @kostas1alina το είπα . ” τιποτα από αυτά.......Μόλις άνοιξε το κινητο μετά το πέρασμα......Το επαθε-και εξακολουθεί....
-
πρόβλημα σε ido παιδιά. Μετα το πέρασμα.... δεν μου ανοίγει η συλλογη!!! Πάει να την ανοίξει για προβολή κάποιας φωτο και αμέσως κλείνει. Το ίδιο κάνει από όπου πάω να ανοίξω μία φωτογραφία.... Τα φώτα σας...............
-
Παράθεση από maikagel: “Υστερα απο χρηση αρκετων ημερων σε ido, σημερα ανακαλυψα οτι εχει εξαφανισθει το εικονιδιο του ραδιοφωνου. Η εφαρμογη υπαρχει, απλα εχει μονο τιτλο, χωρις εικονιδιο. Κατι αλλο δεν εντοπισα σε αυτη τη ρομ. ” και σε εμένα... Δουλεύει κανονικά το ραδιοφωνο
-
μόλις περάστηκε σε ido φαινεται εκ πρώτης πολύ καλή..... καλύτερο σήμα wifi- καλύτερο σήμα κινητής- άμεση ανταπόκριση chrome- άμεση ανταπόκριση δεδομένων- τα άλλα εν καιρώ........ αααααα και για εσάς που σας ενδιαφέρει το test antutu....φοβερο
-
για redmi 3 pro ακόμη τίποτα;
-
απο την απραξία αυτής της εβδομάδας (redmi 3 pro)λέω να περάσω την 7.2.16 επάνω από την 7.2.16
-
χωρίς mail με την καινούργια ΚΑΙ εγώ..
-
Παράθεση από turbomiui: “Σε idο: Στην ταχύτητα σύνδεσης στην αρχική οθόνη εμφανίζεται Κ/δ αντί K/s. Έχει χαθεί η χρήσιμη ρύθμιση για απενεργοποίηση ήχου φόρτισης. Οι ρυθμίσεις ακουστικών ήχου βρίσκονται και στο Πρόσθετες Ρυθμίσεις--> Ακουστικά, αλλά και στο Ηχος-->Ρυθμίσεις Ήχου Επίσης κάποια ορθογραφικά λάθη π.χ Μπαταρία και Απόδοση-->Χρήση Μπαταρίας-->Υλισμικό! Thanks guys ” σωστες ΟΛΕΣ οι επισημάνσεις.... Ολες καταπίνονται εκτός από την απενεργοποίηση του ήχου της φόρτισης. Ας ελπίσουμε να "μ…
-
περάστηκε σε ido... Όλα καλά πρός το παρόν... Τα άλλα έν καιρώ!!!
-
Παράθεση από Fotis Apostolakakis: “Καλησπέρα Σε KENZO προσπάθησα να τη περάσω απο την αναβάθμιση και μου έβγαλε μυνημα ¨"Αδυναμία επαλήθευσης πακέτου ενημέρωσης" Ξανακατεβάζω , ξαναδοκιμάζω τα ίδια . Επανεκκίνηση , ξανακατεβάζω , ξαναδοκιμάζω Τα ίδια.... Καμία ιδέα ? ” πέρασε την μέσω recovery.....
-
απολύτως τίποτα......
-
δοκιμασα τα ΠΑΝΤΑ........ langarei σε όλες........ procces φυσιολογικά
-
η 7.2.9 περάστηκε σε ido πριν 2 ημέρες. Στην αρχή όλα........ Ικανοποιητικά!!! Από σήμερα το πρωί......Απίστευτα κολλήματα!!! Σε όλες τις εφαρμογες. Wipe κανονικά αλλά πάλι τίποτα. Καμμιά ιδέα;
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΩραίος...Πάντα τετοια
-
Παράθεση από yiannism01: “Παράθεση από kostakislarisa: “@HliasAvg @jgougos ακόμα στο 50% είναι η μπαταρία έχει κολλήσει το ξέρω απλά είναι από χθες το βράδυ και μου κάνει εντύπωση που δεν έκλεισε... ” Κάνε ένα reboot, να δεις αν αλλάξει.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” εαν δεν άλλαξε και δεν έκλεισε το κινητό------βρηκε θησαυρό
-
την πέρασε κανένας σε redmi 3 pro;;;;ido;;;;
-
Παράθεση από zattara: “Παράθεση από zattara: “καλημερα στην παρεα, εχω ενα redmi note 3 και του εχω περασει την 6.9.29 dev. τι πρεπει να κανω για περασω την καινουργια 7.1.19? εχω διαβασει πολλα τις τελευταιες ωρες και μπερδεύτηκα. ” Μία βοήθεια ρε παίδες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” η καινούργια είναι η 7.2.9 Εάν επιμένεις στην 7.1.19 την κατεβάζεις και μέσω recovery........install ΑΥΤΟ