Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 593.
-
σε ido στις ρυθμίσεις ήχων δεν υπάρχει η ρύθμιση για απενεργοποίηση ήχου στην φόρτιση της μπαταρίας και κατά συνέπεια όταν συνδέω η ξεσυνδέω τον φορτιστή ακούγεται αυτός ο σπαστικός ήχος.
-
σε ido και εγώ μόλις άλλαξα την περιοχή σε Ελλάδα από Κίνα που ήταν εμφανίστηκε το τηλεχειριστηριο
-
και σε ido λείπει η εφαρμογή βίντεο
-
μολις περαστηκε σε ido (χωρις καθαρη εγκατασταση) πανω απο την προηγουμενη ολα καλα.....ειδωμεν λειπει το τηλεχειριστηριο η μου φαινεται; και εαν ναι που το βρισκουμε;
-
καλησπέρα παιδιά και........ Χρόνια πολλά. Ποια η διαφορά της full rom με την άλλη που έχει σταλθεί στο mail;
-
μολις περάστηκε σε ido Με μία sim Όλα καλά Περισσότερα εν καιρώ Ευχαριστούμε παιδιά!!!
-
μαλλον δεν μας βλέπω για αυτή την εβδομάδα για ido
-
Καλημέρα.... Χρόνια καλά-χρόνια πολλά. Καλή δύναμη σε όλους!!! Τίποτα ακόμα για ido;
-
νομιζω ότι καλό θα ήταν να το κάνεις απεγκατάσταση μέσα από την εφαρμογή και μετά να βάλεις την καινούργια rom......ΝΟΜΙΖΩ...
-
θα αργήσει πολύ για ido;
-
redmi 3 pro
ΜήνυμαΜόλις περάστηκε σε ido. Σαφώς πολύ καλύτερη απο την προηγούμενη. Γρήγορο κλείδωμα δικτύου. Εξαφανίστηκαν τα αγγλικά απο τις κλήσεις. Μπράβο παιδιά...πολύ καλή δουλειά. Συνεχίστε έτσι και καλύτερα. παραθέτω και ένα σκόρ antutu----που το είδα και τρελάθηκα!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25852/
-
χωρις καθαρισμό; Η Καθαρή εγκατάσταση;
-
θα σου πω σύντομα.......ido έχω. Πάει καλύτερα από την προηγούμενη; Update τηλεφώνου;;;
-
όντως.....για ξανά δοκίμασε να περάσεις την rom...
-
=============== Δεκ 11th 2016, 1:05pm =============== Μόλις περάστηκε σε ido Περάστηκε όμορφα πάνω από την προηγούμενη χωρίς καθαρισμούς......... Όλα δείχνουν πολύ καλά...... Στο antutu τουλάχιστον 2000 πιό πάνω απο την προηγούμενη. Ίσως ή καλύτερη rom μέχρι τώρα.....για ido!!!
-
μετα απο 4 ημέρες σε redmi 3 pro παρατήρησα ότι δεν δουλεύουν τα led ειδοποιήσεων εάν και είναι ενεργοποιημένα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
-
Και σαν απλή αναβάθμιση θα την πάρει.
-
Μόλις μπήκε σε redmi 3 pro Όλα δείχνουν καλά.
-
διαφορές;;;;;;;;; Έχει;