Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 593.
-
Σε Gingko κανείς;;;;;
-
Περάστηκε σε Gingko. Δοκιμάζεται
-
Περάστηκε σε Gingko μια χαρά. Δοκιμάζεται....
-
Σε Gingko κανείς;;;;;;;
-
Περάστηκε σε Gingko. Δοκιμάζεται....
-
Μήπως σε Gingko κανείς;;;;;
-
@MiltosDelis Τόσες διαφορές;;;;
-
Περάστηκε αξιοπρεπώς σε Gingko Ωραίο αυτό με τον Lucky Luke Δοκιμάζεται....
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kostas1alina: “Καλά μην βαράτε... ” συγχώρεσε με για τον απότομο τρόπο μου. ” Δεν τρέχει τίποτα. Άλλωστε πλάκα κάνουμε. Είμαστε εδώ να βοηθάμε ο ένας τον άλλον όποιες δυσκολίες και εάν αντιμετωπίζει.
-
Παράθεση από MiltosDelis: “Παράθεση από giannnis12: “Όλα καλά σε RN8 @MitsosDelis στο δικό μου η εφαρμογή σαρωτής δουλεύει κανονικά και έγγραφα σαρώνει και αποθηκεύει , έκδοση εφαρμογής 13.04.132 ” το γνωρίζω και σε άλλα ginkgo παίζει κανονικά η εφαρμογή ” Έτσι ακριβώς 13.04.132 Και στο δικό μου μια χαρά.
-
Παράθεση από amavroudis: “Η εφαρμογή δεν εγκαθίσταται μέσω twrp... Άσε να το δούνε οι "μάγειρες"... ” Καλά μην βαράτε... Μια γνώμη είπα αλλά το άφησα για τους ειδήμονες.
-
@MiltosDelis Δεν δοκιμάζεις να το περάσεις μέσω του δικού μας twrp; Μια γνώμη λέω μπας και γίνει κάτι. Ας απαντήσουν και οι ειδήμονες πρώτα.
-
Περάστηκε αξιοπρεπώς σε Gingko. Όλα καλά.... Δοκιμάζεται.....
-
Παράθεση από MiltosDelis: “Παράθεση από kostas1alina: “Σε Gingko κανείς;;;;; ” Εγώ θέμα κλασικά με σαρωτή σε μοουντ έγγραφα και widevine L1 ” Εγώ είμαι μια χαρά με σαρωτή και L1 widevine. Με την προηγούμενη rom. Το τσέκαρες με DRM info; Η καινούργια τι λέει σε Gingko;
-
Σε Gingko κανείς;;;;;
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@SAMARAS μήπως το έχει power menu; ” @SAMARAS Εάν αναφέρεσαι στο redmi note 8 αυτό που έχω και εγώ.. Ρυθμίσεις.... πρόσθετες ρυθμίσεις.... επιλογές προγραμματιστών.......τσεκάρεις το Εκτεταμένο μενού ισχύος. Πατάς το power button..... επανεκκίνηση...και σου βγάζει την επιλογή για recovery.
-
Με έτρωγε το χέρι μου (όπως στους περισσότερους από εμάς) και την πέρασα σε Gingko. Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισα στην προπροηγούμενη rom αυτή περάστηκε αξιοπρεπώς. Μπράβο σας κύριοι. Δοκιμάζεται.....
-
Για Gingko κάτι μαγειρεύετε; Αργεί να βγει.....
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
Μήνυμα@geoanto555 Να την ξαναπεράσω; Η θα παιδευτώ μετά πάλι;