Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 593.
-
@MIUI_ART Την τελευταία
-
Περάστηκε σε Ginkgo. Δεν δουλεύει η:ρυθμίσεις /η συσκευή μου/αποθηκευτικός χώρος/ρυθμίσεις χώρου αποθήκευσης. Με γυρνάει στο : η συσκευή μου. Δεν μου δίνει επιλογές.
-
Περιμένουμε η κατεβάζουμε;
-
Παράθεση από kostas1alina: “ Δοκιμάζεται...... ” Edit: Ίσως μια από τις καλύτερες εάν όχι η καλύτερη που "φόρεσε" ποτέ το Gingko.
-
Περάστηκε η καινούργια σε Gingko μια χαρά. Δουλεύουν και οι επιλογές στις εφαρμογές προς εκκαθάριση. Δοκιμάζεται......
-
Περάστηκε σε Ginkgo μια χαρά. Δοκιμάζεται.....
-
Περάστηκε σε Ginkgo. Επιβεβαιώνω το bug στις ρυθμίσεις της κάμερας. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί στην επόμενη rom. Δοκιμάζεται.......
-
Περάστηκε σε Ginkgo. Όλα καλά. Επανήλθε το Ελληνικό αλφάβητο στις επαφές. Ίσως λίγο ποιο άμεσο το touch. Μπράβο στα παιδιά. Δοκιμάζεται..........
-
@giannnis12 Από τον updater την πέρασες;
-
Παράθεση από gkalen: “ Δεν είδες ακόμα το ευρετήριο στις επαφές μάλλον .. ” Όντως και σε redmi note 8 (Ginkgo) το αλφαβητάρι στις επαφές δεν υπάρχει. Ας ελπίσουμε να διορθωθεί.
-
@geoanto555 αυτή την εβδομάδα με πρόλαβες. Σε Ginkgo περάστηκε μια χαρά. Δοκιμάζεται...
-
Παράθεση από bas13bou: “Σε ginkgo με την τελευταια ρομ και με ροοτ δεν ανοιγει η εφαρμογη winbank ” Εμένα χωρίς root άνοιγε και ανοίγει κανονικά.
-
Περάστηκε σε Ginkgo. Δοκιμάζεται...
-
Γιατί δεν μπορώ να μετακινήσω κάτι απο εσωτερικό χώρο συσκευής σε κάρτα sd; Αδυναμία μετακίνησης μου βγάζει. Σε Gingko. Άκυρο.......... Με μια επανεκκίνηση έτσι στο ξεκάρφωτο όλα καλά... Θα μας τρελάνει η "καινούργια".
-
Μήπως...λέω μήπως... περάστηκε σε redmi note 8 (Ginkgo);
-
Περάστηκε σε Ginkgo. Όλα καλά. Άργησε λίγο να ανοίξει. Δοκιμάζεται....
-
Περάστηκε σε Ginkgo. Όλα καλά. Φαίνεται ποιο "ζωντανή". Δοκιμάζεται........
-
@geoanto555 Ε ναι... Σε Ginkgo.... πάει τραίνο. Περάστηκε νερό και δοκιμάζεται.
-
@geoanto555 Αργείς με το Ginkgo Αργείς.....
-
Σε Gingko Ξαφνική επανεκκίνηση... φόρτωσε κανονικά αλλά δεν διάβαζε την κάρτα sd... εγκεφαλικό... Ήρεμη σκέψη μετά τσιγάρου. twrp... εκκαθάριση...Dalvic cache.. πίσω...cache... επανεκκίνηση συστήματος και επανήλθε κανονικά διαβάζοντας τα πάντα. Ουφ!!! Από τι λέτε να έγινε;