Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 593.
-
@geoanto555 Σε Ginkgo twrp έχω το 23-12-20 Να βάλω το 11-1-21;;;;;;;;;;;;
-
Σωστά Και σε μένα στο Ginkgo το slide δεν υπάρχει.
-
Περάστηκε σε Gingko. Όλα καλά. Δοκιμάζεται.....
-
Έγινε η εναπόθεση σε Ginkgo... απροβλημάτιστα. Όλα ΟΚ Δοκιμάζεται και εδώ είμαστε πάλι. Ένα μεγάλο μπράβο στους chef.
-
Την εναποθέτω σε Ginkgo και σας λέω σε λίγο.....
-
Περάστηκε σε Ginkgo. Αφαίρεσα την sim έκανα την εγκατάσταση και την ξανάέβαλα για παν ενδεχόμενο. Περάστηκε απροβλημάτιστα. Δοκιμάζεται... Συγχαρητήρια στους chef
-
Σε Ginkgo κανείς;;;;;;;;;;;;
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kostas1alina: “Αλλά αυτό το R σε κύκλο που μου βγάζει πάνω τι είναι; ” Είσαι σε περιαγωγή; ” Όχι
-
Μετά από πολύ σκέψη (και 2 τσίπουρα) περάστηκε σε Gingko. Όλα καλά... Δοκιμάζεται.. Αλλά αυτό το R σε κύκλο που μου βγάζει πάνω τι είναι; Επίσης μου βγάζει ότι υπάρχει καινούργια αναβάθμιση....(έκανα διαγραφή δεδομένων αναβάθμισης). Τι κάνω;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69658/
-
@gkalen Αυτή που μας ήρθε στο mail για Ginkgo να μην την περάσουμε;
-
Παράθεση από geoanto555: “ αρκεί να έχεις το νέο twrp. ” Ποιο είναι αυτό;
-
Παράθεση από geoanto555: “Εγώ έτσι την έβαλα. ” Κάθισε καλά η είχες τίποτα παρατράγουδα;
-
Να περαστεί σε Ginkgo επάνω από την τελευταία;
-
Παιδιά χρόνια πολλά. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα μας περιμένει στο Ginkgo όταν δώσουν rom με android 11. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.
-
Σε Ginkgo περάστηκε από κανέναν;;;
-
Παράθεση από Giorgos_49: “Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα με Go launcher ” Ο @BanditGR μίλησε για default miui launcer Εσύ έχεις Go...... καμμία σχέση.
-
Παράθεση από BanditGR: “Όσοι είστε με ginkgo είστε με MIUI launcher ? ” Προσωπικα εγώ ναι. Άλλα δεν έχω παρατηρήσει κάτι.
-
Παράθεση από Giorgos_49: “Κώστα έστειλα ένα screenshot από την κάρτα SD μέσω Bluetooth σε άλλο κινητό και δεν έβγαλε πρόβλημα ” Την πέρασα ξανά από επάνω και έστρωσε....... Κάποιο σκάλωμα έφαγε.... Όλα καλά.
-
Γιατί μου το βγάζει αυτό όταν πάω να στείλω κάτι από κάρτα sd;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69035/
-
Περάστηκε σε Ginkgo. Όλα φαίνονται εντάξει. Δοκιμάζεται.