Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 593.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kostas1alina: “@gkalen ” @kostas1alina Μήπως έχεις πάλι το γνωστό θέμα με τις άδειες του clipboard access ? ” Τα τσέκαρα πρώτα πρώτα. Όλα είναι όπως πρέπει.
-
@gkalen Με τον default browser της συσκευής κάνει κανονικά αντιγραφή επικόλληση. Με άλλους δεν σου δίνει αυτή την δυνατότητα. Αντί για επικόλληση βγάζει...."συχνές φράσεις".
-
Περάστηκε σε Ginkgo. Όλα φαίνονται καλά εκτός από την αντιγραφή-επικόλληση. Είδωμεν.......
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
Παράθεση από gkalen: “ ENJOY!!! ” Τι να πει κανείς........ Respect όπως λέτε εσείς οι νέοι
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kostas1alina: “Κατέβασα και τον firefox.....Τα ίδια.... Αντιγραφή επικόλληση δεν γίνεται Το μόνο που βγάζει είναι το... συχνές φράσεις. ” μήπως έχει ξεμείνει καμία κακιά ρύθμιση από τότε. ” Φλασιά από @BanditGR Αυτό ήταν....... "Κακή" ρύθμιση από προηγούμενες rom που είχαν πρόβλημα. Αποκαταστάθηκε και όλα ok. Ευχαριστώ πολύ.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kostas1alina: “@BanditGR Αντιγραφή από chrome,opera,brave και επικόλληση σε viber, messenger, η σε μια καινούργια σελίδα σε οποιονδήποτε browser η οπουδήποτε....... δεν γίνεται. ” Μάλιστα περίεργο. Τι να πω. Εκτός αν είμαι τυχερός που χρησιμοποιώ browser που δεν έχει αυτό το θέμα. ” Κατέβασα και τον firefox..... Τα ίδια.... Αντιγραφή επικόλληση δεν γίνεται Το μόνο που βγάζει είναι το... συχνές φράσεις.
-
@BanditGR Αντιγραφή από chrome,opera,brave και επικόλληση σε viber, messenger, η σε μια καινούργια σελίδα σε οποιονδήποτε browser η οπουδήποτε....... δεν γίνεται.
-
Παράθεση από baxalo: “υπονοεις οτι βιαζεσαι δλδ!!! ” Είμαι ανυπόμονος.... Ώρες ώρες...
-
@baxalo Έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων και αργεί (μέχρι και 1 ώρα) να τις φέρει στη συλλογή.
-
Παράθεση από BanditGR: “Τι προβλήματα έχεις στο ginkgo ? Εδώ παίζουν όλα πάντως. ” Αντιγραφή Επικόλληση. Κακή διαχείριση μπαταρίας. Δεν κρατάει τις φωτογραφίες στην κάμερα. Μπαίνει στο αθόρυβο μετά από επανεκκίνηση. Η μπάρα των ήχων τρέχει με απίστευτη ταχύτητα. Και άλλα.......
-
Παράθεση από gkalen: “ Αλλιώς υπομονή μια βδομάδα , ήδη τα πιο πολλά θα διορθωθούν στην επόμενη Ρομ .. ” ok υπομονή τότε και θα δούμε στην επόμενη rom. Ευχαριστώ @gkalen και @baxalo
-
Παιδια από αυτή τη rom σε Gingo μπορώ να πάω μέσω twrp στην προηγούμενη χωρίς...... παρενέργειες;
-
Περάστηκε σε Redmi note 8 Ginkgo. Περάστηκε καλά......αλλά νομίζω ότι πάμε προς τα πίσω........ Πολλά προβλήματα πολλά. Ίσως είναι επιλογή να γυρίσω στην προηγούμενη.
-
Παράθεση από ka@: “ Ωστόσο έχω παρατηρήσει ήδη από το προηγούμενο update, ότι δεν μπορώ να κάνω επικόλληση στους browser (πχ dolphin, Chrome, Firefox) οτιδήποτε είχα αντιγράψει. ” Το ίδιο και σε Ginkgo
-
Παράθεση από BanditGR: “θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. ” Ήδη αρχίσαμε....
-
Παράθεση από kostas1alina: “... αλλά αυτό δεν λέει να φύγει ......forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68808/ ” Λύθηκε.... Ρυθμίσεις... εφαρμογές... άδειεςforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68815/
-
Περάστηκε σε redmi note 8 (Gingko). Το πέρασμα μια χαρά.... Δοκιμάζεται και εδώ είμαστε πάλι. Woooow... Ελληνικό αλφάβητο στις επαφές... αλλά αυτό δεν λέει να φύγει ......forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68808/
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kostas1alina: “ ” Απλά η Xiaomi ενεργοποίησε μια επιλογή, χωρίς να έχει συμπεριλάβει στον κώδικα τους ελέγχους για την επιλογή αυτή με αποτέλεσμα να είναι (για αυτή τη ROM), πάντα ενεργοποιημένη (το toast για το clipboard access). ” Τέτοια χαζά κάνουν......