Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 593.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@kostas1alina εννοω ότι δεν το βγάζει μόλις πατήσεις παρατεταμένα το power button, σου βγάζει αρχικά τις 3 επιλογές reboot, power off, airplane mode, silent και αν πατήσεις πάνω στην επανεκκίνηση σου βγάζει reboot recovery κλπ.. ” Ok Δεν το κατάλαβα. Έτσι είναι.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Είχα μείνει στο παλιό που το έβγαζε στην αρχική εικόνα. Οπότε όλα καλά λειτουργεί! ” Σε Gingko το βγάζει χωρίς επανεκκίνηση. Ενεργοποίηση και το βγάζει...
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από gkalen: “@kostas1alina Είναι θέμα source , το αναφέρουν όλοι παντού οπότε θα το δουν και θα διορθωθεί .. ” Δεν κόβω και το κεφάλι μου γιατί στο forum του eu γράψανε ότι από το China source μια χαρά απενεργοποιείται το toast notification για τον clipboard. ” Ας παραμείνουμε θετικοί και ας υποθέσουμε (ευχηθούμε) στην επόμενη rom να έχει διορθωθεί. Εάν δεν...... τότε επεμβαίνουμε και στο xiaomi.eu
-
Τελικά @gkalen αυτό που βγάζει στους browsers το βγάζει και στις επαφές και στο τηλέφωνο. Οπότε νομιζω δεν είναι θέμα browser.
-
Παράθεση από gkalen: “ Δε μοιάζει με bug αλλά θέλει διόρθωση anyway .. ” Όπως και το αλφάβητο στα Ελληνικά στις επαφές.
-
Παράθεση από gkalen: “ @kostas1alina Είναι bug στον browser τουλάχιστον σε μένα εκεί βγαινει ” @gkalen Τελικά είναι σε όλους τους browsers...(μαμά, chrome,brave, Mozilla) αλλά δεν μοιάζει με bug...
-
Παράθεση από kostas1alina: “ Όλα καλά. Την δουλεύω και επανέρχομαι για εντυπώσεις. ” Λίγο αργή. Κακή διαχείριση μπαταρίας... Τι είναι αυτό παιδιά;;;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68782/
-
Περάστηκε σε redmi note 8 (Ginkgo). Όλα καλά. Την δουλεύω και επανέρχομαι για εντυπώσεις.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
Και μια συνδρομή από εμένα. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάποιος σε σχέση με την προσπάθεια που κάνετε εσείς.
-
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Στο δικό μου ginkgo με MIUI 12 δουλεύουν όλα καλά (και η περιστροφή οθόνης). Στου @egigo δεν δουλεύει η περιστροφή οθόνης..... Τόσο διαφορετικά;
-
Σε ginkgo όλα καλά ΚΑΙ με την 30... Μέχρι την Παρασκευή θα φτάσουμε την 36;
-
Περάστηκε σε ginkgo. Όπως θα έλεγε και ο φίλος @BanditGR άλλη μια ... βαρετή rom για το ginkgo. Ακανόνιστη συμπεριφορά windgets και ίσως ποιό κακή διαχείριση μπαταρίας. Ταχύτητα το ίδιο. Είδωμεν.....
-
Παράθεση από egigo: “Σε Ginkgo δεν λειτουργει η αυτοματη περιστροφη ” Σε ginkgo λειτουργεί κανονικά η αυτόματη περιστροφή
-
Παράθεση από BanditGR: “Την ROM την κατέβασες από τον σύνδεσμο εδώ στην πρώτη σελίδα ή χρησιμοποίησες την εφαρμογή της Αναβάθμισης ? Στη δεύτερη περίπτωση ενδεχομένως δίκαια να μην βλέπεις το αρχείο, μήπως το βάζει σε κάποιο φάκελο και θέλει ψαξιματάκι δεν ξέρω. ” Την εφαρμογή τη; αναβάθμισης.... Τους έψαξα ολους τους φακέλλους
-
Παράθεση από BanditGR: “Σου ζητάει κωδικό το TWRP ? Αν έχεις βάλει στο τηλέφωνο, θα έπρεπε να σου ζητάει, ώστε να κάνει αποκρυπτογράφηση. Μέσα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο εκτός από το αρχείο της ROM μπορείς να δεις αλλά αρχεία ? ” Όχι δεν ζητάει κωδικό. Μπαίνω μέσα...βλέπω αρχεία αλλά την rom δεν την βλέπω.
-
Παράθεση από gkalen: “ Αυτό συμβαίνει γιατί έγινε κρυπτογράφηση στο twrp που χρησιμοποιείς , τσεκαρε ότι όντως φοράς το τελευταίο twrp.στη συσκευή σου και θα χρειαστεί εγκατάσταση με format data και factory reset για να διορθωθεί το πρόβλημα .. Την πρώτη φορά που βάζουμε xtrv χρειάζεται format data πριν κάνουμε το κλασικό factory reset .. ” Σε ginkgo φοράω το 3.4.0 24-8-20 by Geoanto555 fix backup Την πρώτη φορά έκανα όσα λες. Αλλά δεν βλέπει την rom μέσα στον αποθηκευτικό χώρο. Όπως και στην πρ…
-
Κάτι θα κάνω φίλε @apos Θα το παλέψω και εάν δεν.......πάλι εδώ είμαστε. Σ' ευχαριστώ πολύ.
-
Παράθεση από apos: “εγω γραφω οτι δεν μου εκανε κρυπτογραφηση τον εσωτερικο χωρο και να θελει κωδικο οταν πας να μπεις στο twrp το ζιπ της ρομ κανονικα την βρισκω μεσα στο κινητο πρωτη φορα την εκανα εγκατασταση απ τον updater συνηθως την περνουσα απ το twrp εκτος αν καταλαβα κατι λαθος ” Ο updater με πάει στο twrp και εκεί δεν την βρίσκει. Κάτι άλλο παίζει.