Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 548.
-
Παράθεση από kougis: “Ενεργοποιώ το Hub Aqara με διπλό πάτημα του wireless switch. Όταν επιστρέφω στο σπίτι δεν μου αφήνει μερικά δευτερόλεπτα χρόνο να πατήσω το wireless switch ξανά για να απενεργοποιηθεί και έτσι μόλις ανοίξω την πόρτα χτυπάει ο συναγερμός. Από που μπορώ να δώσω λίγο χρόνο; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Ποια η λογική να γίνεται αυτό? Να μπαίνει ο κλέφτης να έχει τον χρόνο του και να πάει να το ξηλώνει από την πρίζα? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tap…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alsthomGR: “Καλημέρα. Την βλέπω οτι υπάρχει σαν ενημέρωση αλλά όταν παω να την κατεβάσω, μου βγάζει οτι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη. Οπότε παω για χειροκίνητη εγκατάσταση. Μετά πρέπει να καθαρισω κάποια cache; Και ποια ; Σκαλωσα πάλι (mi9t pro)” Εγώ κάνω wipe davlik και cache. Περνάω τη ρομ, μετά πάλι wipe τα ίδια και μπαίνω. Ίσως είναι περιττά τα wipe αλλά εγώ τα κάνω. Μετά πέρασα και το Twrp και το magisk και τέλος. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “Παράθεση από GUZGUN: “Το ota update πάλι δεν μου δουλευει στην 12.0.2. Θα πρέπει να την κατεβάσω ξανά χειροκίνητα και να την περάσω. Ευχαριστούμε πάντως για άλλη μια ενημέρωση. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” την πέρασες? όλα οκ ?” Όχι ακόμα. Δεν την έχω κατεβάσει ακόμα. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ota update πάλι δεν μου δουλευει στην 12.0.2. Θα πρέπει να την κατεβάσω ξανά χειροκίνητα και να την περάσω. Ευχαριστούμε πάντως για άλλη μια ενημέρωση. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και γω mi 9t pro έχω αλλά δεν μου συμβαίνει τίποτα από αυτά που γράφεις. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gus12: “Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από gus12: “Παράθεση από GUZGUN: “Δυστυχώς δεν δουλεύουν όλες οι συσκευες σε όλους τους servers. Και μάλλον το Mi plug που πήρες θα δουλεύει μόνο σε ευρωπαϊκό σερβερ. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν αλλάξω σέρβερ και πάω σε ευρωπαικό για να δω αν η συσκευή αναγνωρίζεται, μπορώ μετά να γυρίσω στο κινεζικό που μέχρι στιγμής μου δουλεύει καλά, ή θα χαθεί το στήσιμο των συσκευών μου; ” Το κινητό έχεις? Είναι ξεκλείδωτο? Μ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gus12: “Παράθεση από GUZGUN: “Δυστυχώς δεν δουλεύουν όλες οι συσκευες σε όλους τους servers. Και μάλλον το Mi plug που πήρες θα δουλεύει μόνο σε ευρωπαϊκό σερβερ. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν αλλάξω σέρβερ και πάω σε ευρωπαικό για να δω αν η συσκευή αναγνωρίζεται, μπορώ μετά να γυρίσω στο κινεζικό που μέχρι στιγμής μου δουλεύει καλά, ή θα χαθεί το στήσιμο των συσκευών μου;” Το κινητό έχεις? Είναι ξεκλείδωτο? Μπορείς να πάρεις backup την εφαρμογή με τα δ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikos roussis: “Παράθεση από GUZGUN: “Το water leak sensor γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει σε ευρωπαϊκό σερβερ? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ μόλις παρέλαβα 2 aqara leak sensors και στην διαδικασία pairing μου βγάζει οτι το hub μου δεν υποστιριζεται. Είναι αγορασμένο από Ελλάδα τo hub σε ευρωπαϊκό server. είναι κινέζικα Για αυτο δεν συνδέεται? Υπάρχει τρόπος να συνδεθούν στο όλο σύνολο να μην πάνε χαμένα??” Δοκίμασε αυτό και πεσμας Using Mi Home gateway an…
-
Την πέρασα και όλα καλά. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το ota update στην 12.0.1 του mi 9t pro έχουμε μήπως κάνα νεώτερο? Να περάσω dirty την 12.0.2? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk