Ρε παιδιά αυτά τα στατιστικά χρήσης μπαταρίας πως τα κάνανε έτσι στην 12. Ένα sot ολοκληρωμένο δεν μπορώ να δω. Είμαι εδώ και 2 1/2 μέρες χωρίς φόρτιση από το 100 στο 34% αλλά το sot εκεί που ήταν 3 ώρες τώρα έχει γίνει 1 1/2 ώρα γιατί το υπολογίζει από άλλη στιγμή. Ή εγώ δεν το έχω πιάσει ή το έχουν κάνει μπάχαλο. Έχω xtrv srable miui 12.0.1. Ota update δεν ήρθε. Να περάσω την 12.0.2 dirty με clear davlik και cache μόνο? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Armando: “paidia help! phga na kanw twrp kai na perasw root jerw gw kai twra to tilefono molis paei na anoijei me petaei sinexomena sto fastboot..redmi 8 kinhto” Ελληνικά γράψε κύριος. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από amavroudis: “Το δοκίμασες και δε δουλεύει; ” Αυτό βγάζει όταν πατάω για ενημέρωση. Και όταν πατάω στα 2.4 gb μου βγάζει ότι είναι ήδη ενημερωμένη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67845/ Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ota update δουλεύει τελικά στην 12.0.1 στο mi 9t pro ή να το περάσω χειροκίνητα από twrp με ένα απλό wipe cache, davlik? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ το είχα κάνει αυτό, αλλά και ένας φίλος με το ιδιο κινητό με μένα δεν το έκανε και άφησε την τρέχουσα 0.99 και δούλεψαν οι ειδοποιήσεις ταυτόχρονα και στους δύο μας. Άρα κανεις δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
5.6.99 και όλα μια χαρά πλέον. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το συνέστησα σε ένα φίλο το πήρε και αύριο θα το εγκαταστησουμε. Αν δεν είχε ειδοποιήσεις θα με έκραζε. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από RASTAVIPER: “Επειδή λέτε ότι έχετε κάποιο θέμα με τα notifications, έβαλα ένα για την πόρτα να τσεκάρω. Όλα μια χαρά με το ΟΡ6. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Ποια έκδοση έχεις? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπήκε η Miui 12 και το twrp και το magisk. έγινε και η επαναφορά από το cloud. μόνο "πρόβλημα" είναι ότι δεν επανέφερε την διάταξη της αρχικής οθόνης και πρέπει να την ξαναστήσω από την αρχή.
Καλημέρα σας. Έχει κανείς δοκιμάσει στην miui 12 αυτά? DSAM Stereo_FOR_MI8Pro-mi9tpro-v4 YouTube vanced Και το zip που είχε φτιάξει ένας συμφουριτης για να ενημερώνονται οι εφαρμογές συστήματος και να αλλάζει και το bootanimation. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειδοποιήσεις γεια σας. Τα έχει κάνει μαντάρα η xiaomi. Θα δω τώρα που θα κάνω και format όπως αναφέρει ένας φίλος πιο πάνω αν θα φτιάξουν. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk