Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 548.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Muros: “Guzgun σ ευχαριστω για την απαντηση. Βαζω 2 Screenshot μπας και θελει να αλλαξω κατι. Μπορεις να τα δεις βαση του δικου σου? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67746/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67747/ Σ ευχαριστω. ΥΓ: και το Messenger, οταν κανω ελαχιστοποιηση μιας συνομιλιας μου κλεινει... Δεν μου την εμφανιζει στην Επιφανεια σας στογγυλο εικονιδιο... Δεν ξερω τι εχει συμβει...” Έτσι το έχω και εγώ το Mi home app. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοπ…
-
Εχεις απόλυτο δίκιο. Με τόσες ρυθμίσεις το ξέχασα. Δηλαδή μπορώ να περάσω μια άλλη ρομ, ας πούμε την καινούρια miui 12 και να κάνω επαναφορά αυτό το backup και θα τα έχω όλα πίσω σαν να έκανα επαναφορά από twrp? Οπότε δεν χρειάζομαι ούτε titanium ούτε migrate για παράδειγμα? Ή καλύτερο είναι το backup στο cloud? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Wi-Fi settings(com.android.settings).bbak Κάνε ένα backup στη νέα κατάσταση. Αποθηκεύεται στο miui, backup, allbackup, ημερομηνία... Εφόσον τελειώσει πέρασε μέσα το αρχείο τονπλαικ που εχειςε τα δίκτυα και κάνε μόνο αυτό επαναφορά.” Από που γίνεται αυτό το backup?, Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis stathopoulos: “μονο εγω δεν μπορω να το περασω το animation μου γραφει ακυρωση αρχειου στο recovery.. το κατεβασα απο την σελιδα κανονικά με καθρεφτη αμερικη αλλαγη αρχειου σε bootanimation.zip.. κ μολις παω να κοτσαρω τρωω πορτα βοηθεια sos Black-GR12bootanimation.zip” "ΕΓΚΑΤAΣΤΑΣΗ Bootanimation Εγκατάσταση μόνο όσοι έχουν ροοτ .. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε αντιγραφή/αντικατάσταση στο σύστημα θα πρέπει να το γυρίσετε σε R/Ο από R/W .. Κατεβάζουμε το ζιπ , το μετονομ…
-
Ήρθαν και ενημερώσεις. Μια χαρά . Ας το προσθέσουν στις επόμενες xtrv. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τώρα μενει να έρθει καμιά ενημέρωση. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
με την τρίτη φορά πέρασε με wipe πριν και μετά. ευχαριστώ για τον χρόνο σου.