Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 548.
-
miui 11 έχω εγώ.
-
δεν έχει εμένα κάτι τέτοιο. είμαι με xtrv stable.
-
Αυτό βγάζει σε μεναe84f96529bb9491736affb95ba18bbf8.jpg Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 314f43043d89fcf09d4c4237824344fc.jpg
-
Παράθεση από jpastos: “Περίεργο εμένα κατεβαίνει,κανονικά ” από το computer μου κατέβηκε. ευχαριστώ πολύ. "Η εγκατάσταση ειναι απλή μπαίνουμε στο TWRP και φλασαρουμε το αρχείο zip (εγώ κάνω πάντα και ένα wipe cache dalvik cache πριν και μετά απο κάθε φλασαρισμα) επανεκκίνηση στο σύστημα πάμε ρυθμίσεις/εφαρμογές/ εφαρμογές συστήματος και βρίσκουμε την ενημέρωση εφαρμογών συστήματος πατάμε επάνω επιλέγουμε προβολή ειδοποιήσεων και στις αυτόματες ενημερώσεις διαλέγουμε αν θα γίνει ενημέρωση μόνο με…
-
Ευχαριστώ πολύ. Το system update μου βγάζει αδυναμία λήψης. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giorgos90: “Καλησπέρα! Αγόρασα χθες τα εξης: 1) Xiaomi smart home 2) Yeelight lamps color & white 3) Broadlink rm 3 mini 4) Amazon echo dot 3 Με τα πολλά καταφερα να συνδεσω τις λαμπες ( αφου εβαλα τον σερβερ σε singapore) καθώς και το ir remote με την alexa και να δέχεται φωνητικές εντολές για όλες τις συσκευες του σπιτιου καθώς και τα φώτα. Το πρόβλημα μου τώρα ειναι οτι δεν μπορω να συνδέσω το xiaomi hub και τους σενσορες του με την alexa (στην εφαρμογη xiaomi home λειτουργουν κα…
-
Mi 9 Τ
Μήνυμαρώτησα στο θέμα με το twrp αλλά παρόλο που με βοηθήσανε πολύ τα παιδιά δεν κατάφερα κάτι. Σε ένα Mi 9t με EEA stock rom ξεκλείδωσα bootloader, έβαλα το twrp του @geoanto555, έκανα format data, reboot to recovery, install το magisk, reboot to system και κάπου πιο κάτω κόλλησε για πάντα. δοκίμασα να βάλω και την xtrv αλλά δυστυχώς τα ίδια. το κατάφερε κάποιος άλλος μήπως να ρουτάρει το κινητό? Τόσα ρουταρίσματα σε άλλα κινητά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τώρα δεν μου βγαίνει με τίποτα.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
GUZGUN - - Recoveries
ΜήνυμαΔυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Θα ξαναπεράσω με miflash την stock και βλέπουμε. δυστυχώς δεν με θέλει. Τόσα κινητά έχω ρουτάρει αυτό δεν με θέλει.
-
GUZGUN - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “αν το προσπαθήσεις ξανα κάνε format , reboot recovery,install rom και ξανα format. Σε κάποιους θυμάμαι ότι κολλούσε και δεν μπουταρε. ” Οπότε να κάνω την διαδικασία με το flasher και μετά ότι άλλο μου έγραψες. ευχαριστώ πολύ και πάλι. θα το προσπαθήσω και αυτό.
-
GUZGUN - - Recoveries
Μήνυματο link για το vbmeta δεν λειτουργεί. οκ το βρήκα μέσα στο flasher.zip. Δυστυχώς πάλι κόλλησε στο Logo. Mάλλον θα φλασάρω την stock από την αρχή και βλέπουμε.
-
GUZGUN - - Recoveries
ΜήνυμαKαι με stock 11.0.5 και με xtrv stable 11.0.6 κολλάει και δεν μπαίνει ποτέ. στο twrp σου μπαίνει κανονικά.
-
GUZGUN - - Recoveries
Μήνυμαως τώρα ακόμα δεν έχει ανοίξει μετά από 20+ λεπτά. έχει κολλήσει στο logo της xtrv.
-
GUZGUN - - Recoveries
Μήνυμααυτό ακριβώς κάνω τώρα.
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
GUZGUN - - Recoveries
ΜήνυμαΤο 20.3 και 20.4. Τα είχα κατεβασμένα από το Mi 9t pro που τα είχα βάλει χωρίς κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
GUZGUN - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Σε mi 9t davinci βάζω το τελευταίο twrp από την πρώτη σελίδα. Μπαίνω κανονικά μέσα, format data, reboot recovery, περνάω magisk, reboot και κολλάει στο logo. δεν μπαίνει μέσα με τίποτα. σε στοκ 11.0.5 όλα αυτά. έκανα install το boot.img από τη ρομ αλλά πάλι δεν μπαίνει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από helfire2: “Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι καθότι νέος με το έξυπνο σπίτι, έχω πάρει την έξυπνη πρίζα XIAOMI GMR4015GL MI SMART POWER PLUG και παρόλες τις προσπάθειες δεν κατάφερα να τη συνδέσω στο δίκτυο με κινητό iphone xs. κάνει τη διαδικασία και όταν ολοκληρώνεται λέει απέτυχε. καμιά βοήθεια.” Χτες την πήρα και συνδέθηκε σε 1 λεπτό. Την βρήκα στις συσκευές, πάτησα για 5 δεύτερα το κουμπάκι που έχει στην πρίζα αφού την έβαλα σε μια πριζα να παίρνει ρεύμα και την εγκατέστησε αμέσως. Στάλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από helfire2: “Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι καθότι νέος με το έξυπνο σπίτι, έχω πάρει την έξυπνη πρίζα XIAOMI GMR4015GL MI SMART POWER PLUG και παρόλες τις προσπάθειες δεν κατάφερα να τη συνδέσω στο δίκτυο με κινητό iphone xs. κάνει τη διαδικασία και όταν ολοκληρώνεται λέει απέτυχε. καμιά βοήθεια.” Την αναμένω και εγώ από μέρα σε μέρα οπότε μόλις την πάρω στα χέρια μου θα δω και θα ενημερώσω αν υπάρχει κάποιο θέμα. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από GEORGE13: “Αρα γιατι τοτε να αγορασει καποιος το mi9t pro οταν δεν υποστηριζει ois κ μονο eis; Δεν θα υπαρχει θεμα στις φωτογραφιες αλλα κ στο βιντεο; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γούστα είναι αυτά. Αν ψάχνεις την τέλεια φώτο ή βίντεο δεν παίρνεις κινητό. Ή ίσως με τα κινητά των 1000+ να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Εμένα πάντως με την hypercam 6.1.021 και την urnyx 7.2 μια χαρά μου βγάζει. Για βίντεο χρησιμοποιώ το στοκ και είναι μια χαρά. Όποιος έχει παραπάνω α…