Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 548.

• Οπότε τα βάζουμε μια ώρα όλα πίσω. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Με την αλλαγή ώρας δεν σας λειτουργουν τα σκηνικά του mi home μια ώρα μπροστά? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και γω τον είχα τόσα χρόνια αλλά πλέον δεν μου χρειάζεται. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• πολλοί έχουν αλλαξει τον Nova με τον στοκ από τότε που βγήκε με συρτάρι εφαρμογών ο στοκ. Η dev γενικά είναι πιο προηγμένη ρομ αλλά βγάζουν θέματα αφου δοκιμάζουν πολλά καινούρια πράγματα γιαυτό και εγώ την παράτησα. Xtrv srable και όλα καλά. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό για κινέζικο σερβερ δεν ήτανε? Εγώ έχω πάρει αυτό που έχει και οθόνη. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

GUZGUN - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από Achilleas1956: “Παράθεση από amavroudis: “Settings, password and security, emergency alerts...” Ευχαριστώ πολύ. Αλλά όλα είναι on και το μήνυμα δεν ελήφθη.... Στάλθηκε από το Hi9plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και σε μενα όλα on αλλα δεν ήρθε ούτε τώρα ούτε πριν μερικές μέρες. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ποια έκδοση mi home έχεις? Εγώ είμαι με την 5.6.65 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η κάμερα απ όσο έχω διαβάσει είναι μόνο για Κινέζο σερβερ οπότε άκυρο. Επειδή δεν έβγαλα άλλη άκρη με Bluetooth gateway παράγγειλα το Mi Bedside Lamp το πρωτο που έχει και Bluetooth gateway για να συνδέω το θερμόμετρο και ότι άλλο χρειαστεί. Καιι ευρωπαϊκος σερβερ είχε θέματα πριν κάποιες μέρες. Τώρα δουλεύουν όλα μια χαρά. Φτου φτου. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

GUZGUN - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από Gokoulis: “Παράθεση από GUZGUN: “Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Αυτή την κάμερα την έχει δοκιμάσει κανένας αν δουλεύει με τον ευρωπαικό σερβερ?” Όχι άλλα είναι της xiaomi άρα mi home άρα θα αργούν πολύ οι ειδοποιήσεις. Έχω 4 κάμερες Xiaomi και αυτή τη περίοδο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το όχι που πάει? Δεν κάνει για ευρωπαϊκό σερβερ ή δεν την έχεις δοκιμάσει? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμ…

• Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Αυτή την κάμερα την έχει δοκιμάσει κανένας αν δουλεύει με τον ευρωπαικό σερβερ?

• Οι ειδοποιήσεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, smarthome, shortcut, DFU χρησιμοποιούνται πουθενά ή μόνο η xiaomi home ειδοποίηση χρησιμοποιείται? 3071c76def136be53214fa4ebb1a6002.jpg

• Ότι και να πούμε εμείς θα είναι λίγο. Καλό είναι να το πας σε ένα τεχνικό να το δει. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από GUZGUN: “Σήμερα από το μεσημέρι παίζει μεγάλο πρόβλημα, τουλάχιστον για μένα. Η κάμερα είναι μονίμως απενεργοποιημενη και οι άλλες συσκευές λειτουργούν κανονικά αλλά που και που εξαφανιζονται τα πάντα για κάποια ώρα. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τελικά την έβγαλα από το ρεύμα, την ξσνασυνδεσα και επανήλθε. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από thodorisls: “εγώ πάντως με την v5.6.56 έχω πολύ μικρό delay” Από που την πήρες την 56? Εγώ σε beta που είμαι έχω την 53. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα από το μεσημέρι παίζει μεγάλο πρόβλημα, τουλάχιστον για μένα. Η κάμερα είναι μονίμως απενεργοποιημενη και οι άλλες συσκευές λειτουργούν κανονικά αλλά που και που εξαφανιζονται τα πάντα για κάποια ώρα. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Philips Mi Wifi Bulb E27 9W Θερμό Λευκό Dimmable Smart 101890 - Skroutz.gr Την έχετε δουλεψει αυτή τη λάμπα? Δουλεύει καλά με mi home εφαρμογή και με WiFi? Είναι πιο φθηνή από την άλλη την πολύχρωμη και σε μερικά σημεία θα με βόλευε να βάλω αυτή που είναι μόνο άσπρη. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επανήλθε ο συναγερμός και λειτουργεί κανονικά. Απενεργοποιήσα και ενεργοποίησα κάνα δυο automation και όλα καλά. Για το θερμόμετρο πήρα το στρογγυλό με την οθόνη. Σε φίλο μου συνδέεται απευθείας με Bluetooth και μετά του βγάζει μετρήσεις και remote με μόνο wifi ή δεδομένα. Σε μένα μου βγάζει μετρήσεις μόνο μέσω mi bedside lamp που είναι και Bluetooth gateway. Επειδή όμως η λάμπα μου είναι λίγο ψιλοάχρηστη έχει να προτείνει άλλος καμία άλλη συσκευή που να είναι Bluetooth gateway και να συνδέεται …

• Εμένα δεν δουλεύει εδώ και λίγες μέρες ούτε ο συναγερμός. Βάζω τον συναγερμό ενεργοποιειται αλλά ποτέ δεν χτυπάει. Συμβαίνει και σε άλλον αυτή την περίοδο? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• λίγα πράγματα στη χάση και στη φέξη. και τι να βάλουμε στη βελτιστοποίηση της μπαταρίας?

• Παράθεση από vasma: “Παράθεση από pjkostas: “Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας. Αρα ο αισθητηρας θερμοκρασιας ο στρογγυλος χωρις την οθονη που εχω ηδη απο παλιοτερη αγορα καταλαθος δεν γινετε να συνδεθει. Για να βαλω λοιπον τον αισθητηρα με το bluetooth καλυτερα να παρω καποια καμερα που λειτουργει και σαν gateway και αν ναι ποια προτεινετε για ευρωπαικο σερβερ? ” Εχω την αίσθηση οτι αυτός ο αισθητήρας συνδέεται, κοίτα εαν τον έχει στην λίστα ο EU Server, εαν βάλεις κάποιον που συνδέετα…