Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 548.
-
RE:
Μήνυμα[/quote]Καλησπερα και απο εμενα.Εχω παρει ενα σετ Mi HOME με EU HUB .Εχω κανεις τις ρυθμισεις μου και ολα καλα εκτος απο καποιες ωρες που παιζει με +6. Εχω κανει 2πλοτυπη εφαρμογη στο mi home και δεν βλεπει το hub.Πατωντας το κουμπι δεν μου λεει για reset αλλα για να συνδεθω με την εφαρμογη και στον China δεν βρισκει καν το hub.ΚΑνει 2 αναζητησεις και μετα μου κανει υποδειξη πως να κανω reset το hub.[/quote] Αυτό με το +6 είναι σίγουρα η διαφορά ώρας με την Κίνα αλλά δεν βρήκα καμία άκρη να το α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Αν είσαι ήδη root κατέβασε το DSAM_FOR_MI8PRO v4 zip από xda κ πέρνα το από magisk.. reboot κ δουλεύει” Δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστούμε @George 21 Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από amavroudis: “Παλιά γινόταν μέσα από το aroma installer. Τώρα πια δεν γίνεται. Θέλει manually... ” Εγκατάσταση το dolby.zip μέσω τwrp? Παράθεση από chrisnik: “Μεχρι στιγμης καμια δεν εχει στοκ τον launcher με τον app drawer. Βεβαια υπαρχει σαν αρχειο να το εγκαταστησεις μονονσου σαν ενημερωση του ηδη υπαρχοντος launcher ” που το βρίσκουμε αν επιτρέπεται αν τυχόν βάλω την eea?
-
Παράθεση από alsthomGR: “OXI! Ρωτάω σχετικά τον φίλο που έγραψε τον οδηγό μπας και βρώ την άκρη. Η ερώτησή μου είναι εδώ --- Στο μεταξύ μέσα στον ζιπ της ρομ είδα και το magisk αλλά και το dolby! Τι φάση? Έπρεπε άραγε να εγκατασταθούν αυτά όταν πέρασα την ρομ? ” Μήπως εγκαθίσταται όταν βάζουμε τη ρομ?
-
Να κλειδώσω bootloader δεν θέλω οπότε επιλέγω μόνο clean all? Θέλω να κάνω μια δοκιμή με το Mi home με στοκ ρομ και αρουτάριστο όπως ενός φίλου γιατί σε εκεινον του δουλεύει το Mi temperature and humidity απομακρυσμένα και σε μένα όχι. Εχουμε αποκλείσει σχεδόν τα πάντα οπότε έμεινε να ξαναβάλω στοκ ρομ και ενώ ειχα eea πριν, θα βάλω την global τώρα όπως έχει και αυτός. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας. Το κινητό μου είχε έρθει με eea rom, μετά ξεκλείδωσα bootloader, έβαλα xtrv stable και ρουτάρισα. Για να γυρίσω στην αρχική στοκ κατάσταση πρέπει να βάλει πάλι eea rom ή μπορώ να βάλω και global? την βάζω με miflash και fastboot rom? Θα κλείδώσει πάλι ο bootloader αν βάλω την στοκ fastboot rom?
-
@coskarl πως το εξηγείς ότι σε τρία ίδια Hub στα 2 παίζει ο θερμοστάτης απομακρυσμένα σε άλλο κινητο και ρουτερ και στο τρίτο το δικό μου δεν παίζει απομακρυσμένα με το κινητό μου και το router μου? το τρίτο το δικό μου που δεν παίζει σε μένα παίζει σε φίλο με αρουτάριστο κινητό και μανισια ρομ. Εγώ είμαι με xtrv και Ρουτ. Οπότε ή ρουτερ φταιει ή η ρομ. Τελικά μάλλον ρομ φταιει. Δοκίμασε και στο δικό μου ρουτερ με το δικό μου Hub και θερμοστάτη και δούλεψε μια χαρά. Οπότε θα πάω για αλλαγή ρομ. …