Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 548.
-
Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και έχεις δικό, αλλά έχουμε ακριβώς το ίδιο μοντέλο Hub και τον ίδιο αισθητήρα. Σε αυτόν δουλεύει απομακρυσμένα σε εμένα όχι. Να παίζει ρόλο ότι έχει και mi Camera και στέλνει από εκεί δεδομένα? Από το help του αισθητηρα μέσα στο mi home. The Mi Temperature and Humidity Monitor does not come equipped with its own Wi-Fi module for the sake of reduced power consumption and extended longevity. This means that it cannot directly connect the Internet itself. However, it doe…
-
Πήρα το Mi home από Κωτσο... Έχει αυτό το Hub μέσα Και προσπαθώ να βλέπω το Mi temperature αισθητήρα αυτόν εδώ mi temperature and humidity monitor - Αναζήτηση Google απομακρυσμένα από το Mi home. Εκτός τις 4 συσκευές που έχει το πακέτο δεν έχω περάσει κάτι άλλο. Είμαι region Ελλάδα με γλώσσα αγγλικά. Τα ίδια ακριβώς έχει και ο φίλος μου. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 01d33a8a57d7e7126ac539deae1dee12.jpg
-
mi temperature and humidity monitor - Αναζήτηση Google Φίλος το σύνδεσε στο δικό του mi smart home και δουλεύει και χωρίς Bluetooth. Εγώ όταν πάω να το συνδέσω μου το βγάζει στην αναζητηση μέσα από το Mi home 2 φορές. Το κάνω μια φορά εγκατάσταση και δουλεύει μονο με Bluetooth. Αν πάω στην αναζήτηση μου το ξαναεμφανίζει αλλά δεν μπορώ να το ξανακανω εγκατάσταση. Μπορώ να κάνω hard reset το Mi hub και να τα ξαναστησω όλα από την αρχή? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω εγκαταστήσει ένα mi temperature and humidity σενσιρα μέσα από το Mi home με ανοιχτό Bluetooth όπως ζητάει στην αρχή. Από κει και πέρα όμως πάντα ζητάει Bluetooth όταν θέλω να δω την θερμοκρασία. Δεν γίνεται να το βλέπω μέσω Hub και wifi με κλειστό Bluetooth? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας. Νέος κάτοχος και εγώ του smart home sensor set μετά από παρότρυνση φίλου. Στην αρχή μου φάνηκε βουνό η εγκατάσταση του αλλά τελικά είναι πανεύκολο. Το βασικό πακέτο το εγκατάστησα οπότε θέλω να εγκατάστησω και έξτρα τώρα. Αυτά τα δύο παρακάτω από που προτείνεται να τα παραγγείλω για να έχω 2 χρόνια εγγύηση και να μην έχω πρόβλημα επειδή δηλώνω region Eλλάδα? Xiaomi Mi Smart Temperature & Humidity Sensor Xiaomi Yeelight E27 10W RGBW Smart
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alsthomGR: “Ναι, έχω ξεκλειδώσει. Απλώς με μπέρδεψε το... img. Εγώ έψαχνα σύμφωνα με τις οδηγίες για recovery.img μόνο! :)” Αν σε βολεύει το recovery άλλαξε το όνομα στο IMG που κατέβασες. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
έχει βάλει κάποιος tempered glass που να πιάνει όλη την οθόνη χωρίς περιμετρικά μαύρα πλαίσια και αν έχει μαύρα πλαίσια να είναι στα αντίστοιχα πλαινά μαύρα πλαίσια του κινητού, ώστε όλη η καθαρή οθόνη να μην καλύπτεται έστω και στο ελάχιστο από τα μαύρα πλαίσια. ένα full cover που πήρα τα μαύρα πλαινά πλαίσια είναι σχεδόν μέσα στην καθαρή οθόνη και μου κόβουν 1+ χιλιοστό από την κάθε πλευρά. Τα 9D πιάνουν όλο το κινητό?
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
GUZGUN - - Recoveries
ΜήνυμαΓράφε στα ελληνικά, όχι σε greeklish. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk