Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 548.

• Για την κατανάλωση που γράφεται καντε 3-4 φορτίσεις να "κάτσει" και λίγο η ρομ. Και μέρα δέστε το αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αξίζει η αλλαγή από stock eea 11.0.3 σε xrtv stable 11.0.5? προσφέρει κάτι περισσότερο?

• Είχα κάνει ήδη format data όταν είχα ξεκλειδώσει bootloader και όταν πέρασα και το twrp recovery. Mε το να το ξανακάνω πάντως δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα αφού έτσι και αλλιώς τα έχω όλα σε backup. Βαρέθηκα την εβδομαδιαία ενημέρωση της dev γι’αυτό θα γυρίσω σε stable.

• Για να πάω από xiaomi.eu dev 11.1 σε xtrv stable 11.0.5 κάνω factory reset ή και format data και μετά πέρασμα το zip της xtrv?

• Οπότε αν θέλουμε να γυρίσουμε στην stable να βάλουμε καλύτερα την global stable. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η global stable με την global eea stable τι διαφορά έχουν? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από xiaomi eu rom Dev για να γυρίσουμε σε στοκ μόνο μέσω miflash και fastboot rom ή γίνεται και παίρνοντας το zip της στοκ ρομ μέσω updater στις ρυθμίσεις ή μέσω twrp? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν μπεις από τις ρυθμίσεις και κάνεις ενημέρωση δεν σου βγάζει την τελευταία διαθέσιμη? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Koutsoukos Xristos εσύ με clean install έβαλες την 20.1.2? Πολύ πιθανόν με ένα clean install να στρώσει αλλά δεν μπορώ και κάθε βδομάδα να ξαναστηνω το τηλέφωνο από την αρχή. Θα μου πεις μην βάζεις την καινούρια έκδοση ή κράτα την stable να παίρνεις ενημέρωση μια στο τόσο. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• θα περιμένω μέχρι το επόμενο update και αν δεν το διορθώσουν θα γυρίσω στην stable πάλι. Υποτίθεταθ ότι πάμε για καλύτερα και όχι για χειρότερα.

• Καλημέρα σας. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει την τελευταία xiaomi.eu 20.1.2 αν του δουλεύει η unyx Gcam 7 ή κάποια άλλη Gcam 7αρα? Εμένα στην unyx αν πάω να συρω στις επιλογές από κάτω μου κάνει επανεκκίνηση, ενώ άλλες Gcam 7 δεν παίζουν καν. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αλλάξα twrp, κατέβηκε η στοκ ενημέρωση της ρομ και την πέρασα κανονικά μέσω twrp. Ευχαριστώ πάντως. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν σου έχει έρθει ακόμα ενημέρωση από την 10.2? Περίεργο. Εμένα προχτές μου ήρθε η 11.0.2. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Souits: “Παράθεση από GUZGUN: “Ως τώρα έχω πιάσει γύρω στις 7 ωρες sοt από το 100 ως το 10% σε 3 1/2 μέρες περίπου από την τελευταία φόρτιση. Με xiaomi eu rom. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Stable η developer;;; όταν λες eu εννοείς την custom eu από xiaomi.eu σωστά;; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σωστότατα. Dev custom eu. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ως τώρα έχω πιάσει γύρω στις 7 ωρες sοt από το 100 ως το 10% σε 3 1/2 μέρες περίπου από την τελευταία φόρτιση. Με xiaomi eu rom. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από master.alarm: “Καλημέρα και καλή χρονιά. Ούτε σε εμένα ήρθε η τελευταία αναβάθμιση 11.0.2.0 και την βρήκα τελικά εδώ Xiaomi MIUI Official ROM Download Την έκανα εγκατάσταση και όλα καλα. Όποιος την θέλει μπορεί να την περάσει Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” καλή μέρα και καλή χρονιά. Πως την έκανες εγκατάσταση? προσπαθώ να κάνω το ota update που κατέβασα από εκεί που είπες μέσω twrp αλλά βγάζει error 7. έχει κάποιο twrp που πρέπει να προτιμήσουμε ή φτα…

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Για όσους θέλουν asto μία είναι η λύση GCam_7.2.010_Urnyx05-v1.8 49300415733_10c928aa55_z.jpgGCam 7.2.010 Urnyx05 v1.8 by giorgos, on Flickr Όσο αφορά εμένα από την 6.1 μόνο η MJL v3 Miniflex beta 6 με έτοιμα xml αρχεία. Ξεκούραστα πράγματα, τεμπέλικα.” Ήδη βγήκε beta 9. Την έβαλες? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στην eu 19 ήταν σούπερ η μπαταρία. Στην eu 27 αναμένω. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια ερώτηση ισως και ανούσια. Καλύτερη η xtrv ή η eu για μας? Αν βεβαια έχει δοκιμάσει κάποιος και τις δύο. Με την eu που είμαι εδώ και λίγο καιρό δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• For Xiaomi Mi 9T Pro 9 SE K20 360° Magnetic Adsorption Tempered Glass Case Cover | eBay Έχει δοκιμάσει κανείς τέτοια θήκη? είναι καλή ή γίνεται το κινητό τεράστιο?