Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 548.

• Παράθεση από sso: “4wLJPQjX1ybQtsKS7 Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι συνδυασμό εκανες εδώ? Δύο φωτογραφίες? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια φορά πήγα πριν μερικά χρόνια και ήταν πολύ ωραία. Θα επανέλθω πιστεύω σύντομα. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Format data έκανα αμέσως με το που πέρασα το twrp. πέρασα και twrp 4-10-2019 και τώρα δουλεύει μια χαρά. όλα τα είχα δοκιμάσει εκτός από αυτό. Ευχαριστώ και πάλι @geoanto555. Καλές γιορτές με υγεία.

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

backup δεν έχω πάρει ακόμα, τώρα προσπαθώ. όταν επιλέξω backup μπορώ να πάρω απ΄όλα εκτός από το data και το cache που είναι μηδέν, αλλά φυσικά δεν μπορώ να πάρω γιατί δεν βλέπει εσωτερική.

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 αν σου πω ότι κατάλαβα θα σου πω ψέματα. Backup userdata ποιο εννοείς? Μήπως αυτό στο mi account μέσα από τις ρυθμίσεις? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δοκίμασες να βάλεις σαν κωδικό το κωδικό κλειδώματος της οθόνης; ” Δεν έχω κωδικό, μοτίβο έχω.

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Σε redmi note 6 pro πέρασα με mi flash από την αρχή την rom 10.3.6. Αφού μπήκε και όλα πήγαν καλά πέρασα σχεδόν όλα τα Twrp από την πρώτη σελίδα. Όλα μου ζητούσαν κωδικό οπότε έκανα format data και reboot to recovery. Πέρασα και το Magisk μετά και μπήκα στο κινητό και όλα καλά και ωραία. Αφού τελείωσε το στήσιμο είπα να πάρω ένα nandroid backup. Μπαινω στο twrp 22-6-2019 γιατί είχε κάτσει καλα σε ένα φίλο και το έβαλα και σε αυτό και μου ζητάει πάλι κωδικό και δεν βλέπει καν την εσωτερικη. Αν υπ…

• Όχι πότε τέτοιο θέμα με το Magisk. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

[/quote]Μήπως το ειχες βάλει σε Ινδια για τα θέματα και για αυτο ειχες διαφημίσεις;[/quote] Όχι δεν το είχα αλλάξει. Τέλοσπαντων ρουτάρισα τώρα και σώθηκα. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• για το redmi note 6 pro (tulip) έχει βγει xtrv ρομ?

• Λέγοντας ευρωπαϊκή χώρα εννοείς και την Ελλάδα? Εγώ πάντως που περίμενα μέχρι να ξεκλειδώσω bootloader και να ρουταρω μου έβγαζε διαφημίσεις μέσα σε διάφορες εφαρμογές και μου έσπαγε τα νεύρα. Γιαυτό ρουτάρισα έβαλα adaway και αντίο διαφημίσεις. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ειδου η λύση που πέτυχε σε μένα. Τελικά τα κατάφερα με πολύ πιο απλό τρόπο. Δέστε τον οδηγό αυτόν. h**ps://www.youtube.com/watch?v=5r0nqdHXM7c Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όπως? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα προσπαθήσω και αν δεν βγάλω άκρη ας κάνει ότι νομίζει έτσι όπως τα έκανε. Αν δοκιμάσω με deep flash cable ή με test point που διάβασα σε κάποιον οδηγό εδώ μέσα στο forum και μετά περάσω με flash μια fastboot rom θα γίνει τίποτα? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας. ένας φίλος μου ψιλοάσχετος με κινητά μου έφερε το redmi note 6 pro που έχει αφού το έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μην ξέροντας πως το έκανε. Ξεκινώντας στην αρχή μετά από λίγα βήματα ζητάει ένα κωδικό ξεκλειδώματος μετά την επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Του λέω πέσμου τον κωδικό και μου λέει ποιον κωδικό, δεν θυμάμαι αν έβαλα και τι έβαλα. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως θα μπορέσω να του το ανοίξω? Λογικά στοκ ρομ έχει και αποκλείεται να ξεκλείδωσε bootloader.

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Έβαλα το Twrp του mauronofrio και όλα καλά, δεν βγάζει τίποτα τώρα. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Έκανα. Έκανα και εγκατάσταση την eu rom και φαίνεται να δουλεύει μια χαρά . Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Σε mi 9t pro μετά το ξεκλείδωμα bootloader, έβαλα το twrp σου, έκανα factory reset και format data ενώ φάνηκε όλα να τα έκανε εντάξει, μου βγάζει ένα μύνημα E: UNHANDLED FLAG : 'WRAPPEDKEY' E: UNABLE TO DECRYPT FBE DEVICE προχωράω στην εγκατάσταση της ρομ ή κάνω κάτι άλλο πρώτα?

• Παράθεση από xostel77: “mi 9t pro αυτόματο ” Νίκο στην τελευταία έδωσες τα ρέστα σου. Καμιά φορά δεν αρκεί μόνο το κινητό για να βγάλεις μια καλή φώτο αλλά και ο φωτογράφος για να πιάσει το τοπίο.