Εμένα βγάζει μόνο χρήση με volte. Με vowifi δεν υπάρχει. Πως το ενεργοποιούμε? 6ddbe123ca37250cfa254d56fa7972b2.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιτέλους το είδαμε και μέρα αυτό το σπίτι, όλο νύχτα το βλέπαμε. Του 1+ είναι πιο λευκό το άσπρο, στην δεύτερη όμως τα δεντρακια πολύ σκούρα βγήκανε με την στοκ. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει δοκιμάσει κανείς στην miui 11 αν δουλεύει το Twrp 3-12 του @geoanto555? Αναμένω για να ξεκλειδώσω bootloader οπότε θέλω να είμαι έτοιμος. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να γυρίσω από eu rom σε global τι πρέπει να κάνω? Παιρνιέται μέσω twrp? Δοκίμασα μέσω twrp, το κάνει install και στην επανεκκίνηση ξαναγυρνάει στο twrp. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτι άλλο παιζει. Εμένα συνδέθηκε απευθείας σε όλα τα router ποu βρέθηκα σήμερα χωρίς καμία αποσύνδεση. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από TDMI: “Καλημέρα έκανα ενημέρωση σε redmi 3s μου κατέβασε την miui global 10.2 σταθερή και τώρα μου χάνει συνέχεια το σήμα της κάρτας σιμ” Καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα του redmi 3s. Την έκανα και εγώ παλιά αλλά δεν υπήρχε κάποιο θέμα. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από thanostonia: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Sakis sakis: “Ειμαι με global stable με mui 11 πραγματικά η minikon είναι πάρα πολύ καλή αλλά δεν ξερο τι ρυθμίσεις να βαλο μπορεί να βοηθήσει κάποιος” Τρία ποστ ποιο πάνω δίνω ένα αρχείο xml που σε γκρουπ του telegram λένε τα καλύτερα Μέσα στον φάκελο gcam - config θα βρεις και άλλα έτοιμα xml αρχεία. d276f42231e3c01a308ac76491c873c4.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ένα link για την συγκεκριμένη υπάρχει γιατί…
Με ποια έκδοση της eu? Έχω που έβαλα την 9.11.21 για πρώτη φορά η μπαταρία μου είναι ότι καλύτερο είχα μέχρι σήμερα με το MIX. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έβαλα και εγώ την eu rom και είμαι πλέον με miui 11, android 10. Σιγά τα ωά θα πεις κάποιος, έκανες κάτι σπουδαίο. Χα χα. Μια ερώτηση για την ώρα, στο launcher της xiaomi έχουν βάλει και βάλει να έχεις και ξεχωριστό συρτάρι εφαρμογών όπως έχω εδώ και αιώνες με τον nova. Από την αρχική οθόνη γίνεται όμως να φύγουν όμως όλες οι εφαρμογές και να κρατήσω μόνο αυτές που θέλω? ή να ξαναβάλω τον nova να τελειώνουμε? Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @sso για την βοήθεια και τις πληροφορίες του για να βάλω την …