Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 548.

• Παράθεση από spideman3: “@EGW4321 Κατέβασε αυτή 7.0_SimpleCam_v7c.apk - Google Drive Με αυτά τα confing Telegram: Contact @gcamop6 Telegram: Contact @gcamop6 Telegram: Contact @gcamop6 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μια χαρά δουλεύει και σε mi mix 2s. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από EGW4321: “αυτη ειναι καλη ;;;δεν εχω ιδεα απο φωτο απλα θελω να δω πως τα πηγε το mi9t pro με gcam. ” Eίναι αληθινή η φωτογραφία? Άσχετα από την ποιότητα μας είναι πολύ ωραία η λήψη της.

• Με τι προφίλ ή xml οι δύο πρώτες @spideman3? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από μπαταρία sot τι σου λέει αναλογικα με προηγούμενη στοκ που είχες σύμφωνα με τη δική σου χρήση? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από sso: “Night mode DhK1idYoQPbNnAJu7 5dbn4MZTBYKJpVcS7 Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Stock ή GCam και ποια? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• H miui που έχει εδώ το forum είναι καλύτερη από την στοκ και με καλύτερη μπαταρία?

• Από μπαταρία-sot τι σας λέει η τελευταία miui 11 Stock global stable? Εμένα πάντως εδώ και 2 τελευταίες αναβαθμίσεις έχει πέσει αρκετά το sot. Τουλάχιστον μισή ώρα και. Και έχω και τις περισσότερες εφαρμογές σε "Περιορισμό ενέργειας παρασκηνίου". Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από jpastos: “Θέλω λίγο τα φώτα σας την τρίτη ξεκλειδώνω το mi9t pro και θέλω να περάσω την τελευταία δική μας dev το magik και φυσικά twrp μπορεί κάποιος να μου πει τη σειρά και τον τρόπο? Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση να σβήσω τα πάντα από μέσα Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” χχχχχχ Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Παράθεση από hakallim: “Παράθεση από stnatza: “Οπότε δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές; ” Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα , εχει γίνει και πιο smooth, και νομίζω πιο γρήγορο. Από 280000 που έβγαζε στο antutu σήμερα μου έβγαλε 340000.” Όντως και μένα 340000. Χάχα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τώρα με την αλλαγή της miui να κάνουμε και factory reset ή αυτά είναι ξεπερασμένα? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Redmi note 3 έχω στο προφίλ μου? Mi MIX 2s έχω, Polaris. Κάτσε να το αλλάξω. Δεν ξέρω καν πως μπήκε αυτό εκεί. Δεν είχα ποτέ redmi note 3. Με το twrp 3.3.1 23-5 δουλεύει μια χαρά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπερα σας. Πριν περάσω την miui 11. 0.4 ήθελα να ρωτήσω ποιο Twrp να βάλω αν το έχει δοκιμάσει κάποιος. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια μικρή δοκιμή με mi mix 2s όλα με night mode. Τα συμπεράσματα δικά σας. Gcam x8a night profile 569099466a2b6ed138921530d2b3b0e6.jpg Stock 2d41fdc62a42f08e8ee47b775c282bdb.jpg Minikon inverted awb profile 3412178275947515daaca66c6e088ee8.jpg Minikon kodak profile af44d6444a05fbc9e43dc02aef64b13a.jpg Gcam 7 e71560bc109d5d270890e84bd7682e66.jpg F1 9.5 7d0ac3b4794444a764544e12e44368dc.jpg

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “εχουν βγει εκδοσεις της 7.0 με πληρεις ρυθμισεις” Δοκίμασες κάποια και σου άρεσε? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

[/quote]Δοκίμασα και την V.1.1.2 στο Mi8 μου αλλά είχε πολλά προβλήματα με την selfie στα περισσότερα xml. Μόλις πατούσα κλικ για selfie η κάμερα με πέταγε έξω και φυσικά δεν αποθήκευε τις φωτογραφίες. Επίσης σε πολλά xml δεν έπαιζε το slow motion. Ξαναέβαλα την V.1.1.1. και είμαι πολύ καλύτερα.[/quote] Χωρίς παρεξήγηση εγώ 3-4 xml που χρησιμοποίησα δεν είχε θέμα η selfie σε mi mix 2s. Βεβαια ο καθένας δοκιμάζει και ότι του κάτσει. Για νυχτερινη φώτο ποιο xml δοκίμασες? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S…

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Tubby Morton: “Δοκίμασα μία νέα έκδοση, την 6.1_GCam_Jean-Luc_MinikonV1.1.1 η οποία βασίζεται στην x8a του Marcello όπως λένε οι δημιουργοί της. Έχει έτοιμα ενσωματωμένα xml για όλα τα γούστα. Την χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες και θα έλεγα ότι είναι πραγματικά απίστευτη!” Βγηκε καινούρια έκδοση και έχει αρκετά xml ενσωματωμένα. Version 1.1.2 jean-luc & marco: 6.1_GCam_Jean-Luc_MinikonV1.1.2.apk Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Astro Sanity 10.1...δε γινονται αυτα τα πραματα! 48944279117_943b833b28_c.jpgqa6 by foxy4270, on Flickr” Απλώς βάζεις εστίαση στο άπειρο και το κινητό σε τρίποδα? Πόση ώρα κανει να σου βγάλει τη φώτο? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν είσαι καλός γνώστης σίγουρα δεν βάζεις xml αλλά αν δεν είσαι θέλεις να έχεις έτοιμες ρυθμίσεις. Δεν μπορείς να κάθεσαι να αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι ρυθμίσεις για να βγάλεις μια φωτογραφία. Αλλα οι GCam έτσι είναι. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Το correction nightsight στο αρχικό night config είναι 32 sec. Γιαυτό υπάρχει η τόσο μεγάλη καθυστέρηση. Εσένα πόσο είναι? Frames έχω 7-9. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Μόνο αυτές αλλάζεις? Το autoexposure correction και το correction nightsight το αφήνεις οπως έρχεται το config και κάνεις ένα λεπτό και βάλε να βγάλεις μια νυχτερινή φώτο? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk