Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 548.

• Αντε να έρθει και η global να την βάλουμε και εμείς γιατί με το τελευταίο update η μπαταρία σαν να τελειώνει πιο γρήγορα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Παράθεση από GUZGUN: “Ποιο adaway έχεις sso? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 4.2.6 Δοκίμασα και άλλα. Με όλα το ίδιο μήνυμα.” Δοκίμασες το τελευταίο 4.2.9 ή και το παλιότερο 3.3? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ποιο adaway έχεις sso? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από GUZGUN: “Με αυτές τις ρυθμίσεις αλλαγμένες πάνω στο night config το night mode της 8a είναι πολύ καλό. Προς το παρόν έβγαλα μόνο πρόσωπα σε χαμηλό φωτισμό και οι φώτο είναι πιο καθαρές και από μέρα. Λόγω πολύ κοντινων προσώπων δεν τις ανεβάζω. Θα κοιτάξω να βγάλω κάτι διαφορετικό και θα επανέλθω. ” δεν ειναι για προσωπα αυτες οι ρυθμισεις και βραδυ κιολας” Λέγοντας πρόσωπα εννοώ ότι μέσα στις φωτογραφίες ήτανε συγγενικά μου πρόσωπα που δεν θέλω να εμφανίσω. Μ…

• Με αυτές τις ρυθμίσεις αλλαγμένες πάνω στο night config το night mode της 8a είναι πολύ καλό. Προς το παρόν έβγαλα μόνο πρόσωπα σε χαμηλό φωτισμό και οι φώτο είναι πιο καθαρές και από μέρα. Λόγω πολύ κοντινων προσώπων δεν τις ανεβάζω. Θα κοιτάξω να βγάλω κάτι διαφορετικό και θα επανέλθω. 0f0180a103467521303920f8f3a89d37.jpgbcf94e895a1c9a555eb41cdeb9e995fd.jpg22381718d9ba17c45deb8f10bc174c75.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Antonis83: “dateposted-public Με Gcam_x8a, AWB mod default, πίσω κάμερα Nexus6p, 4:3 12.2 megapixel και exposure+0.4. Πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα;” Εσένα πως σου φαίνεται καταρχήν? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

έχω περάσει σε redmi note 6 pro την την 10.3.6. Βάζω τo τελευταίο twrp στις 22-6 αλλά μου ζητάει κωδικό όταν μπαίνω στο recovery. αν πατήσω cancel δεν βλέπει καν την εσωτερική. Αν δοκιμάσω να βάλω το magisk θα ξεμπλοκάρει? το έκανα εγκατάσταση τελικά το magisk και όλα καλά. Reboot και τέλος.

• RE:

GUZGUN - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Έλα και η δεύτερη έκδοση F1v10.2_7.0.009_cl” Έσβησα την πρώτη έκδοση και βάζω αυτή αλλά δεν γίνεται εγκατάσταση. Tην κλωνοποίησα και εγκαταστάθηκε αλλά δεν ανοίγει. Έκανα και εκκαθάριση αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Για όποιον θέλει να την χρησιμοποιήσει. Gcam.7.cl” Καλα που την ανέβασες και μου δουλεύει μια χαρά σε mix 2s. Selfie όπως βγαίνει και στην στοκ σε προσανατολισμό. Καλή αρχή για την 7. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xostel77: “mix 2s auto στοκ και Gcam Στοκ Αυτόματο 48793959547_f831109d69_c.jpgIMG_20190925_001203 by Nikos Manousakis, on Flickr Στοκ νύχτα 48793954092_3fb2ea3f67_c.jpgIMG_20190925_001245 by Nikos Manousakis, on Flickr Gcam HDR+ 48793973837_95a63d3706_c.jpgIMG_20190925_001209 by Nikos Manousakis, on Flickr Gcam νύχτα 48793824426_4b8616a308_c.jpgIMG_20190925_001218 by Nikos Manousakis, on Flickr” Ποια GCam χρησιμοποιείς? Γράφετε το αν είναι δυνατό και ποια GCam χρησιμοποιείται για ν…

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Tubby Morton: “Παράθεση από loumos2314: “Παιδες καλησπερα, δουλευα με την beta 20 και ημουν ευχαριστημενος,αλλα μολις τραβαω βραδυ απλα κλεινει το app,εκαναα τα παντα αλλα αγανακτησα, και εφοσον διαβασα οτι η GCam_6.1-x8a ειναι ανωτερη, θα θελα τα φωτα σας σχετικα με GCam_6.1-x8a εναντιον F1v9.5_6.2.030 ? τελος εχω διαβασει στο νημα οτι αυτες ειναι οι καλυτερες απλα εχω χαθει στο νημα σχετικα με τα settings και τα xlm. καλο θα ηταν καποιος φιλος με καλη διαθεση να μας τα παραθεσει κ…

• Ασ την κάνουμε και αυτή αφού έχει και τα security του Σεπτέμβρη και αναμένουμε. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “@GUZGUN άλλαξε αυτά τα δύο γιατί θα τραβάει φωτογραφίες σήμερα και θα τελειώνει αύριο με 1 δευτερόλεπτο που έχει. Το κάτω βάλτο 1/3 και αν ζοριζεσαι ακόμη βάλτο 1/6 Και το πάνω στο off. Γιατί έτσι σε χαμηλό φωτισμό θες τρίποδο γιατί και χωρίς night sight θα καπνίζεις τσιγάρο μέχρι να βγάλει.” To autoexposure του night config εμένα το έχει στο 1/2 και το correction nightsight το άλλαξα αρχικά στο 1sec και θα δοκιμάσω το βράδυ. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας…

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Tubby Morton: “@GUZGUN Πιστεύω με ότι έχω φωτογραφίσει ως τώρα πως η x8a έχει ξεπεράσει την beta20 του Xtrme. Ειδικά με το Standart_x8a.xml προσφέρει άψογες φωτογραφίες την ημέρα με ζωντανά όμορφα χρώματα και λεπτομέρεια. Τόσο λεπτομέρεια που θα εκνευρίσει αυτούς που έχουν ρυτίδες στο πρόσωπο τους! Χαχαχαχα Ειδικά αν παίξεις με το saturation ανεβάζοντας τα νούμερα, τότε βγάζεις φωτογραφίες για τις οποίες δεν χρειάζεται καν η "βελτιωτική" εφαρμογή Snapseed! Κατάπληκτος έμεινα επίσης …

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από GUZGUN: “Ή δεν κάνω κάτι σωστά? ” Δεν κάνεις κάτι σωστό... ” Τι να πω. Την έβγαλα, την ξαναέβαλα παταω για να βγει το restore τίποτα. Όση την έχετε βάλει την Mi8 12+ έχετε καταφέρει να βάλετε το boxer.xml με restore? Έχω mix 2s δεν νομίζω να παίζει ρόλο βέβαια. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αλλο xml δουλευει?” Δεν μου βγάζει καν επιλογή για να επιλέξω xml όπως πχ βγάζει στην xtreme. Στ…

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Tubby Morton: “Chrisnik στην σελίδα 102 του νήματος ο Foxy4270 έχει δώσει link για τα config της x8a. Εγω δουλεύω την x8a τις τελευταίες μέρες με το config που γράφει Standart_x8a.xml.” Πως σου φαίνεται μετά την xtreme? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από GUZGUN: “Ή δεν κάνω κάτι σωστά? ” Δεν κάνεις κάτι σωστό...” Τι να πω. Την έβγαλα, την ξαναέβαλα παταω για να βγει το restore τίποτα. Όση την έχετε βάλει την Mi8 12+ έχετε καταφέρει να βάλετε το boxer.xml με restore? Έχω mix 2s δεν νομίζω να παίζει ρόλο βέβαια. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “@guzgun...tou boxer ειναι η Mi8...12+” Αλλά δεν μπορώ να το κάνω restore το config. Δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή με το διπλό κλικ γύρω από το κουμπί του κλείστρου. Ή δεν κάνω κάτι σωστά? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Gcam 7.0 48750478711_c1b36632ba_c.jpgzx60 by foxy4270, on Flickr” @foxy4270 ποια χρησιμοποιείς τώρα? Την x8a με το boxer. Xml ή την Mi8 12+ στις φωτογραφίες που ανέβασες τελευταία? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Οπότε κάτι κάνεις λάθος. Αν δεν ανοίξει το παράθυρο δεν μπορείς να επαναφέρεις ρυθμίσεις... Δες ξανά στη πρώτη σελίδα του νήματος πως γίνεται. How to Export/Import Settings: .XML Configs” Απλώς δεν πρέπει να έχει restore και ούτε save οπότε την δουλεύουμε ως έχει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk