Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 548.

• RE:

GUZGUN - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από GUZGUN: “(Hidden Content) ” Γενικά η tulen νομίζω είναι η καλύτερη. Εγώ προσωπικά βλέπω καλύτερα χρώματα στην πολυκατοικία απέναντι και η πρασινάδα επίσης είναι πιο έντονη. Βέβαια στην Xtreme ο ουρανός είναι πιο έντονος, δεν μοιάζει κακό αυτό.” Η xtreme το κάνει λίγο πιο μέρα. Στην tulen είναι πιο πραγματικός ο ουρανός αν σκεφτείς ότι ήταν και μεσάνυχτα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από GUZGUN: “10.3.5 μόλις αφιχθει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λες να κουβαλάει τα θέματα της μπαταρίας που λένε παραπάνω;;; Αν βάλεις ενημέρωσε πως πάει σε παρακαλώ.” Η προηγούμενη στην αρχή δεν έκατσε καλά αλλά μετα από ένα wipe cache και davlik ήταν μια χαρά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 1. Xtreme 2. Tulen v5 lib Gmm21-G2n 3. F1 v9. 4 4. Stock Όλες nightsight. Στην tulen είναι πιο πραγματικός ο ουρανός. ebeb02a44d78fc2ba10cafb9d7ed4a5b.jpg0816ab6399a82809fd96f3662bb9716e.jpg1de82e626b0c2f1d2fa8f1ce1e953239.jpg 896812cdc26b3758e94b529b35a84efd.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 10.3.5 μόλις αφιχθει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “τις αλλαζω συνεχως...αναλογως το σκηνικο, μερα/νυχτα δεν υπαρχουν στανταρ ρυθμισεις” Libs τι χρησιμοποιείς? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από geoanto555: “Με μια πρόχειρη ματιά ειναι κατώτερη από beta20 και v.9.4a edit. Βέβαια αλλα τα μάτια τα δικά μου και άλλα κάποιου έμπειρου... ” εξαρταται τι libraries εχεις βαλει και τι ρυθμισεις” Εσύ τι ρυθμίσεις έχεις βάλει? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από sso: “@GUZGUN Εγώ διεπίστωσα ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με την MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3.apk ακόμα και αν αλλάξω όνομα με το app cloner. Εγώ έβγαλα πρώτα τις άλλες που είχα, έβαλα μετά αυτήν την μυστήρια, την κλωνοποίησα, μετά έβαλα πάλι τις άλλες εκτός από αυτήν που είπα πιο πάνω, η οποία ζητάει να κάνει ενημέρωση σε υπάρχουσα, παρ όλο που έχω κάνει κλωνοποίηση και αλλαγή ονόματος. Το θέμα με τα εικονίδια που σου άρεσαν είναι το dark rus και ταπετσαρία black smoke. Στάλθηκε από τ…

• Στην MGC_6.1.021_xcam_5_beta20 χρησιμοποιείτε τις ρυθμίσεις του josef ή τις έχετε τροποποιήσει? Θα μου πεις ψαξτο. Δεν καταλαβαίνω όμως τα exposure, saturation για να τα πειράξω. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έκανα ένα wipe cache και davlik και φαίνεται να έφτιαξε η μπαταρία. Θα την ξεζουμισω τώρα να δω που θα φτάσει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από sso: “Κάτι δεν κάνεις σωστά953b106e1d9abd0d525903391f172c8b.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και εγώ έκανα με το app cloner την m8 845 και την f1v9.4 μετατροπή και μετά έκανα εγκατάσταση την tulen v5. 209mb είναι το πακέτο που κατεβαίνει. Μόλις όμως το κάνω εγκατάσταση μου βγάζει αυτό : afdd104757b2aa2cd3e9d71d257c7793.jpg Τα εικονίδια σου μ'αρεσαν πολύ. Πιο πακέτο είναι? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• H tulen v5 δεν μου εγκαταστειτε στο mix 2s. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από sso: “Παράθεση από foxy4270: “mix 2s...δεν περιγραφω αλλο ” Τετράποδο μεν, εντυπωσιακή δε!!! Άλλη gcam αυτή; - Software - HDR+ 1.0.Gmm21-G2n Με ποια Ρομ είσαι; ” στοκ ρομ...η Gcam ειναι μια παραξενη tulen v4 Λεγεται” Tulen v4? Δώσε κάνα λινκ. Πρώτη φορά την ακούω. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από scorpio3: “MI 8 San1ty's F1v9.4a 48509433662_215a3a57e6_z.jpgIMG_20190810_023725 by #scorpio3, on Flickr” Στα Κάστρα είσαι? Θεσσαλονίκη? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και γω μπορώ να πω το ίδιο για την μπαταρία. Εκεί που μέχρι το 50% είχα γύρω στις 3 ώρες sot τώρα δεν μπορώ να πιάσω ούτε 2 1/2. Και είχα και κάνα δυο κολλήματα που δεν πατιότανε τίποτα και έκανα επανεκκίνηση από το Power button. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από GUZGUN: “Τελικά ποια gcam βγάζει την καλύτερη νυχτερινή φώτο στο mix 2s? Με την xtreme 5 μου φαίνεται πάντως ότι είναι αρκετά καλά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το ψαχνουμε φιλος... ” Ας ψάξουμε τότε όλοι μαζί. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βάλε καμια φωτο και συ ντε!!! :)” Έχεις τα δίκια σου. Θα επανέλθω με φώτο σύντομα. 2 φώτο που έβγαλα χτες έτσι για δοκιμή. Ο φ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από GUZGUN: “Τελικά ποια gcam βγάζει την καλύτερη νυχτερινή φώτο στο mix 2s? Με την xtreme 5 μου φαίνεται πάντως ότι είναι αρκετά καλά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το ψαχνουμε φιλος...” Ας ψάξουμε τότε όλοι μαζί. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά ποια gcam βγάζει την καλύτερη νυχτερινή φώτο στο mix 2s? Με την xtreme 5 μου φαίνεται πάντως ότι είναι αρκετά καλά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από sso: “Μετά το τελευταίο update στην official stable έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία "φεύγει" πολύ πιο γρήγορα... Χοντρικά ίσως υπάρχει και μια ώρα διάφορα στο sot... Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και μένα έτσι μου φαίνεται καραρχην. Αναμένουμε να δούμε μήπως βελτιωθεί. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Ξεκιναει αφιερωμα στη μεσαιωνικη Βαλενθια.. ...Gcam/ mix 2s 48448924367_669f4b7ba5_c.jpgζχ9 by foxy4270, on Flickr” Ποια GCam? Nightsight? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “48448924367_669f4b7ba5_c.jpgζχ9 by foxy4270, on Flickr” Stock ή GCam? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk