Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 548.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “stock / night mode 48417588542_8716bbc174_c.jpgzx5 by foxy4270, on Flickr” Το μωβ σημάδι στον προτζέκτορα τι είναι? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από GUZGUN: “Ήρθε το 10.3.4 update, περάστηκε, μπήκε το τελευταίο twrp του @geoanto555 με fastboot αμέσως, καπάκι και το Magisk και όλα δουλεύουν μια χαρά. Ο ορισμός του ιδανικού ota Update. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το κακό είναι ότι σε κάθε update θα πρέπει να ξαναπερνάς το twrp και το magisk.... Βέβαια δεν γίνεται πολύ συχνά οπότε οκ... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σιγά τη δουλειά μωρέ @sso. Σε 3-4 λεπτά έχει…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “stable gcam k3zsrbJd8bSbHj256 gcam 42MYVrX98ETsMrNd9 stock vfg6Am56CaeVEU8k6” Μέτσοβο? Ποια GCam είναι? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από loran: “Καλησπέρα παιδιά, δοκίμαζα διάφορες gcam από BSG και san1ty και οι πιο πολλές δεν έκαναν καν εγκατάσταση βγάζοντας failed to parse. Εκείνες που έκαναν εγκατάσταση απλά άνοιγαν αλλά δεν λειτουργούσαν. Με άλλα .apk όπως vanced δεν είχα θέμα. Τι μπορώ να κάνω; MIUI 10 τελευταίο update” Ξαναδοκίμασε να τις κατεβάσεις. Όπως λέει και ο @alvin1983 μάλλον δεν κατέβηκε όλο το apk. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από loran: “Καλησπέρα παιδιά, δοκίμαζα διάφορες gcam από BSG και san1ty και οι πιο πολλές δεν έκαναν καν εγκατάσταση βγάζοντας failed to parse. Εκείνες που έκαναν εγκατάσταση απλά άνοιγαν αλλά δεν λειτουργούσαν. Με άλλα .apk όπως vanced δεν είχα θέμα. Τι μπορώ να κάνω;” ποιες εκδόσεις του san1ty έχεις βάλει? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “Παιδιά κάποιο δοκιμασμένο apk gcam για το mix2s????” Ευχαριστημένος με MGC_6.1.021_xcam_5_beta20 Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αυτά δεν τα πειράζουμε. Είναι σωστά εξ αρχής. Το πώς έφτασες να ψαχουλευεις μέσα σε αυτές τις ρυθμίσεις μου είναι άγνωστο...” Mε το hidden miui settings. Αλλά lte/wcdma/gsm δεν έχει. Εχει μόνο lte/wcdma. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Gsm, wcdma, lte θέλεις. Τα TD είναι για τους Ασιάτες.” Οπότε να μπω από τις κρυμενες ρυθμίσεις και να το αλλάξω γιατί το lte όταν το επιλέγω είναι lte/td/umts. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από foxy4270: “..... αλλο θεμα ...πιο firmware εχει την καλυτερη καμερα?” Δες με την xtrv... gcam vs ANXΚάμερα night mode και οι δύο. Η gcam έχει κάψει την φωτεινή πηγή. Τα γράμματα με γυμνό μάτι δεν τα έβλεπα!!! FL5WbeRvtTi1tLHb6 2oCuWb8VNcX7mutS9 Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η xtrv έχει την anx camera? Δεν έχει την στοκ? Βίντεο έχει καλό η anx όπως η στοκ? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από pavlidisc: “@foxy4270 Με Official Stable είναι η φωτογραφίες που βγάζεις; from my 1+6t ” οχι με xiaomi.eu την τελευταια” Βίντεο εξίσου καλό όπως και της μανισιας ρομ? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από foxy4270: “3 ωρες ανοιχτη οθονη ειναι τραγικο νουμερο...εστω κι αν κραταει μια βδομαδα η μπαταρια.6 ωρες ειναι καλα. ” Τόσο αντιστοιχεί σε μια μέρα χρήσης!!!! 6 ώρες και 3 μέρες δεν βγαίνει με τίποτα από μια μπαταρία 3400 mAh 6 ώρες και μια μέρα βγαίνει!!!” 5 ώρες σε 3 μέρες είναι καλά? Χα χα. Όλα τα νούμερα είναι πολύ σχετικά. Αναλόγως τη χρήση του καθενός. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από papaflessas: “καλησπερα στην παρεα εκανα ενα μινι συγκριτικο γιατι παρατηρισα κατι που στην τελευταια του san1ty δεν μου αρεσει και ειναι το εντονο χρωμα στις φωτογραφιες παραπανω απο οσο πρεπει HabitTread_6.2.030.apk vs MGC_6.1.021_xcam_5_beta20.apk και μου μενει αυριο να βγαλω φωτογραφιες και ημερα” Κανα δύο νυχτερινές που έβγαλα και εγώ χτες με αυτές τις 2 εφαρμογές, η xtreme ήταν πολύ καλύτερη. Και γενικώς η xtreme κρατάει πολύ καλά ακόμα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοπο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από GUZGUN: “Που είναι αυτό το dynamic shot? ” δεν υπαρχει σε global rom...Μονο σε xiaomi.eu” Που μπορούμε να την βρούμε αυτήν xiaomi eu rom? Είναι stable ή dev? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “το mix 2s τραβαει slow motion στα 960?” Από όσο λέει τραβάει στα 120, 240,960. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk