Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 548.

• RE:

GUZGUN - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “48140385616_8684b3d295_z.jpg San1ty 6.2.030 by giorgos, on Flickr 48140412288_6b93abbc09_z.jpg Xcam beta 20 6.1.021 by giorgos, on Flickr 48140477802_ea89ed63a3_z.jpg Stock by giorgos, on Flickr” Η γάτα όλα τα λεφτά. Όλες είναι χωρίς φλας? Nightmode ή κανονική φώτο? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Xiaomi Mi Mix 2s stock camera ρυθμιση "dynamick shot" 48138954337_752f9f4a6c_c.jpgpar1 by foxy4270, on Flickr” Που είναι αυτό το dynamic shot? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Παράθεση από diamantologo: “Παράθεση από geoanto555: “Το ξανά περνάς πάλι αν μπουαρε σε official rom χωρίς root. ” εγω φταιω,δεν εξηγηθηκα σωστα. Αρχικα περασα χυμα στην εσωτερικη μνημη μονο το αρχειο twrp το οποιο εγκατασταθηκε σωστα με μονη υποσημειωση οτι δεν εγκατεστησα το twrp app. Δεν ειχα περασει μεσα στην μνημη την XTRV και το εκανα μετα.Εκει δεν μπορουσα να μπω στο twrp αλλα τελικα μπηκα με fastboot mode αφουτου εδωσα εντολη fastboot boot recovery.Στην προσπαθεια μου να κανω factory res…

• RE:

GUZGUN - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Παράθεση από annonnaki: “Εγω μετά από καιρό που το σκεφτόμουν λόγω βαρεμάρας έβαλα stable xtrv με format data όπως έχει διδάξει ο @demakhs. Μοναδικό κίνητρο η βελτίωση της κατανάλωσης. Σαφώς καλύτερη η stable από τις πρόσφατες dev. Θα μείνω κάνα δίμηνο εδώ.” Κρατάει περισσότερο η μπαταρία στην xtrv σε σχεση με την στοκ? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μπαινεις στο wifi, συνδέεις το κινητό κάπου, πατας το βελάκι τέρμα δεξιά πάνω στο δίκτυο, τέρμα κάτω θα βρεις την επιλογή.” Έτσι το θυμόμουν και εγώ από παλιά αλλά κάθε φορά που το πατούσα μου έβγαζε το barcode. Τελικά με λίγη προσπάθεια κατάφερα και το πέτυχα και μπήκε μέσα και το έβαλα σε σταθερή ip. Όπως και ναχει ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παρότι δεν το έχω παρατηρήσει πας στο router και κοιτάς στο wifi τη διεύθυνση που έχει συνδεθεί και διαλέγεις στις επιλογές της συσκευής αυτής να παραμένει με την ίδια διεύθυνση πάντα. Πας και στη συσκευή και απενεργοποιείς το dhcp και βάζεις τη διεύθυνση που έχει κρατήσει ο router, καθώς και gateway τη διεύθυνση του router.” Πολύ ωραία τα λες αλλά στο mi mix 2s δεν μπορώ να βρω να πειράξω τέτοιες ρυθμίσεις, ενώ σε παλιότερο xiaomi το είχα κάνει. Στάλθηκε από το Mi MIX …

• Πως μπορούμε να βάλουμε να έχει το κινητό μας σταθερή ip πχ στο ρουτερ του σπιτιού μας? Γενικά έχει μια καθυστέρηση να συνδεθεί στο wifi. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @spidernan3 ευχαριστώ. Στραβομαρα μου εντελώς. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Υπεύθυνο για αυτό με τη ψύχρα είναι το AWB (auto white balance) και μοντέλο κάμερας το Pixel 3-pixel 3XL Παίξε με την ενεργοποίηση και την απενεργοποίησή του. Αλλιώς αλλάζεις μοντέλο στη πίσω κάμερα και το βάζεις σε Nexus 6P και γυρνάει σε κίτρινο πάλι.” Που το έχει αυτό για να το αλλάξεις σε nexus 6p? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 το τελευταίο σου twrp για mix 2s δουλεύει μια χαρά στην stable 10.3.3. Ευχαριστούμε πολύ και πάλι. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Sso βάζεις καμια ιδιαίτερη ρύθμιση ή ανοίγεις κάμερα και φώτο απευθείας? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από sso: “1FjahH8hQqhnTjEq8 2gc2MQt Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Mε στοκ κάμερα? Πολυ ωραία φώτο. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “Ανοιξε το ζιπ κ βγάλε το boot.img από pc. Από κινητό θα πρέπει να κάνεις αποσυμπίεση όλη την ρομ. ” @geoanto555 ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες. Όλα πήγανε μια χαρά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι !!!! Υπόχρεος !!!

• Παράθεση από geoanto555: “Κατι δεν πάει καλά. Βγάλε από την ρομ που έχεις το boot.img κ κάνε το φλας σαν image. Μετά reboot recovery κ root. ” Kατέβασα την stable rom από εδώ MIUI ROM for Redmi Note 6 Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum. Πως θα βγάλω το boot.img από μέσα?

• Παράθεση από geoanto555: “Κανε από tools το "no verity" ” τα ίδια. error 1 .... δεν μπορεί να κάνει install κανένα zip.

• Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε να κανεις εγκατασταση αυτο no-verity-opt-encrypt-6.0.zip ” Πάλι error 1 και error installing zip file. δεν θα το γλιτώσω το format και δεν έχω και χρόνο να το κάνω τώρα.

• Παράθεση από geoanto555: “κατεβασε και αλλο magisk να δεις γιατι αυτό το σφάλμα δεν μου λέει κάτι., ” έχω δοκιμάσει το 18.1, το 19, το 19.2 και έχει γίνει ένα ψιλομπέρδεμα μάλλον. έχετε να προτείνετε κανά magisk που να δουλεύει σίγουρα θεωρητικά?

• Παράθεση από geoanto555: “κανε flash και οταν βγαλει το error μπες advanced/copy.log. ΑΝεβασε το εδω να το δουμε. Μετονομασε το σε recovery.txt ”

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν βρίσκω λόγο να βγάζει ερρορ, πριν λίγο έκανα κ το δικό μου root Δοκίμασε προηγούμενο twrp. που έχει σίγουρα busybox μέσα. Βάλε το 30-03 κ βλέπουμε. ” έβαλα το 30-3 πάτησα και root από μέσα αλλά μία από τα ίδια και όταν πατάω reboot κολλάει στο mi logo.

• RE:

GUZGUN - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Με ποια ρομ είναι το κινητό;” Την stable 10 3.3 την τελευταία. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk