Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 548.

• RE:

GUZGUN - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πλεον κανένα twrp δεν μπορει να αποκρυπτογραφήσει τον εσωτερικό χώρο της συσκευης στις τελευταίες ρομ. Αν εχεις ενα απο τα τελευταια δικά μας , μπες advanced/tools και κανε root απο κει.” Το δικό σου το τελευταίο έχω βάλει. Βλέπει την internal κανονικά. Πάω advanced κάνω root και βγάζει αυτό το λάθος. c5dcc28d03847717cf584f6df80feaec.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Σωστά ” το έκανα και μου ζητάει password για decrypt password. πάτησα cancel και δεν βλέπει την internal. Ξαναμπήκα recovery και πάλι ζητάει password για decrypt data. τι να βάλω?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ναι, ή να κάνεις root αλλιώς δεν θα μπορεί να κάνει boot η συσκευή :)” Οπότε περνάω το twrp, μπαίνω μέσα και καπάκι περνάω το Magisk και μετά reboot? Χωρίς format data ή οποιαδήποτε άλλο Wipe? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Θα τα χάσεις και τα δύο, δεν χρειάζεται να κάνεις format data ή κανένα άλλο format...απλά ξανά περνάς TWRP & root :)όταν ” όταν ξαναπεράσω το twrp πρέπει να περάσω μετά και το Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt?

• Μου ήρθε και μένα η 10.3.3. Eπειδή το έχω τώρα ρουταρισμένο και με twrp recovery, με το που περάσω το update θα χάσω σίγουρα το root. Θα χάσω και το twrp όμως? Θα πρέπει μετά να ξαναπεράσω το twrp και να ξανακάνω format data? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από papaflessas: “καλημερα στην ομαδα μας μαμα καμερα xiaomi mi8 47805615382_0a1aebda92_b.jpgIMG_20190515_203223 by papaflessas, on Flickr gcam xcam mi8 47860908801_f2fb64c042_b.jpgIMG_20190515_203242 by papaflessas, on Flickr” Επειδή είμαι ψιλοάσχετος με τις φώτο, χρησιμοποιείς και φλας ή το έχεις στο αυτόματο? Με ή χωρίς ΑΙ? Παράθεση από sso: “cwEeDzUYPLDUmb9XA W9Zhv89FEzM1wf2DA” Πολυ καληηηηηη στο σούρουπο. Με στοκ την έβγαλες? ΑΙ ή όχι? Φλας αυτόματο? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χ…

• WIND έχω. Αλλά μάλλον δεν. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Παράθεση από tasos01: “Από την εταιρεία κινητής είναι ενεργή η υπηρεσία;” Έλα ντε. Πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο να το ενεργοποιήσουν? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ποια rom έχεις; Ανεβασε screenshot. Σίγουρα παίζει με xtrv dev. Με τις εντολές ξεκινάς από το dialpad *#*#vowifi#*#* *#*#volte#*#* Και μετά παίζεις με τους διακόπτες μέσα στις ρυθμίσεις για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Όλα αυτά για vowifi, volte. Για τη wind τώρα θα δείξει... Ακόμα αρχή είναι...” Το έκανα, τσεκάρισα και την επιλογή από τις ρυθμίσεις και έβγαλε αυτό, Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk efe41549e27335576ea81057659b5061.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ποια rom έχεις; Ανεβασε screenshot. Σίγουρα παίζει με xtrv dev. Με τις εντολές ξεκινάς από το dialpad *#*#vowifi#*#* *#*#volte#*#* Και μετά παίζεις με τους διακόπτες μέσα στις ρυθμίσεις για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Όλα αυτά για vowifi, volte. Για τη wind τώρα θα δείξει... Ακόμα αρχή είναι...” Miui global stable 10.3.2.0 Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Vowifi wind υποστηρίζει το mix 2s? Και πως ενεργοποιειται? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εσείς που δοκιμάζετε διάφορες ρομ τι προτείνετε? Xtrv, dev eu ή global ή stable? Με ενδιαφέρει παντα η καλή μπαταρία και η καλή φώτο και βίντεο με την στοκ κάμερα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Costasc4vts1971: “Όχι... Συνεχίζει το κινητό ως είχε...” Τότε μάλλον έκανε μαμακία ο φίλος μου στο Update και τα έκανε μαντάρα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όταν την περνάμε επιστρέφει το κινητό σε εργοστασιακή μορφή και στήσιμο από την αρχή? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορώ να πω ότι με κατατοπίσατε πλήρως γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιώ το ΑΙ στην κάμερα!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από GUZGUN: “Το ΑΙ ποτέ πρέπει να το χρησιμοποιούμε? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από pavlidisc: “Ποτέ. from my HTC U12+” Χα χα γιατί? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το ΑΙ ποτέ πρέπει να το χρησιμοποιούμε? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi mix 2s 1 - Stock night mode iso 19200!!! 2 - GCam xtreme 20 night mode f2250bcabceaee291eae8034663ef6b1.jpg9ab4bae6a4d1abd3c65b036f09990b07.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αλλά είναι τα πλεονεκτήματα που έχεις με custom rom όπως η xtrv. Βασικά αν κάνεις αναβάθμιση και δεν σου αρέσει, γυρίζεις σε όποια σου άρεσε. Ενώ με stock δεν...” Επειδή δεν έχω την πολυτέλεια και τον χρόνο να δοκιμάζω διάφορες ρομ γιαυτό ρωτάω αν η xtrv ή η dev είναι σταθερές και εξίσου το ίδιο τουλάχιστον σε μπαταρία και κάμερα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αλλά είναι τα πλεονεκτήματα που έχεις με custom rom όπως η xtrv. Βασικά αν κάνεις αναβάθμιση και δεν σου αρέσει, γυρίζεις σε όποια σου άρεσε. Ενώ με stock δεν...” Όπως? Από μπαταρία και κάμερα είναι εξίσου καλή? Δεν θέλω να θυσιάσω κανένα απο τα δύο. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk