Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 548.

• RE:

GUZGUN - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Βέβαια...” Με ενδιαφέρει να έχει την ίδια ή καλύτερη μπαταρία και φυσικά να δουλέυει εξίσου το ίδιο ή στοκ κάμερα και βίντεο. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Panos21t: “καλησπερα παιδια. εχει βαλει κανενας την τελευταια dev eu?? ” Έμμεσα σχεδόν όλοι που έχουν την συσκευή σου, αφού η Ελληνική XTRV έχει ως source την rom του eu... :D” Είναι καλύτερη από τη στοκ? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “MGC_6.1.021_xcam_5_beta20.apk Αυτή έχουν οι πιο πολλοί και είναι ευχαριστημένοι. Δοκίμασε και εσύ και άλλες και πες εντυπώσεις.” Τι ρυθμίσεις έχετε βάλει? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Google Camera Port: xtrme apks” Ευχαριστώ πολύ. Ποια να βάλω? Την xcam 6 beta 3? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που την βρίσκουμε αυτήν την GCam xtreme? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Nillkin Amazing CP+ tempered glass screen protector for Xiaomi Mi MIX 2 / Mi MIX 2S ” Αν δεν τα χώσεις δεν γίνεται δουλειά. έχει κόλλα μόνο γύρω γύρω ή και στη μέση? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάνα τζαμακι που να πιάνει όλη την οθόνη? Κανα δύο που πήρα αφήνανε κενό αριστερά δεξιά και ήτανε αντιαισθητικο. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Στην αρχή η κάμερα του Mix2s ήταν πολύ ανώτερη σε σημείο να πιστεύεις ότι δεν έχει καμιά σχέση το hardware μεταξύ τους. Πλέον πιστεύω ότι είναι αρκετά κοντά... Ας μας πουν και οι κάτοχοι του mi8 @spideman3 @alvin1983 που έχουν κάνει πολλές δοκιμές και συγκρίσεις .” Στην μπροστά όμως σίγουρα καλύτερο είναι το mi 8, όχι ότι με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η μπροστα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει δοκιμάσει κάποιος mi 8 και mi mix 2s για να μου πει ποιο βγάζει καλύτερες φώτο και βίντεο με την πίσω κάμερα ? Πάντα με την στοκ κάμερα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Διαφορες;;;; Αρχεία,κερνελ,στήσιμο . Από άλλη ρομ βγήκε το ένα κ απ' άλλη τ άλλο. Κερνελ και τα δύο (λογικά και το official) είναι στημένο από omni-source 845.” Δηλαδή με το 3.2.3.1-tools που πέρασα έχει αλλάξει και Kernel? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από stnatza: “Παιδιά καλημέρα, Με την επίσημη 10.3.2.0 σας έχει ενεργοποιηθεί το face unlock; ” Για Ελλάδα τίποτα. Με Χονγκ κονγκ το έχω και δουλεύει.

• RE: TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Από τα τρία μόνο το Magisk 18.1 δεν φοβήθηκε το Nickname σου , τα άλλα δύο πανικοβλήθηκαν.... :spiteful:” Χα χαχα καλό. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasos01: “Μπαταρία;” Τι να σου πω σήμερα την έβαλα. Θα δείξει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Το twrp 3.2.3.1-tools με την δεύτερη φορά έκατσε. Το magisk 18.1 που έβαλα δεν έκατσε. Το magisk 19 έκατσε.

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

official stable. ευχαριστώ πολύ.

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 εσύ που έχεις mi mix 2s, πέρασα την καινούρια 10.3.2.0 και έχασα το twrp recovery και το root. Όταν περάσω ξανά το twrp πρέπει να κάνω format data?

• Πέρασα την καινούρια 10.3.2.0 και έχασα το twrp recovery και το root. Όταν περάσω ξανά το twrp πρέπει να κάνω format ? Το twrp 3.2.3.1-tools με την δεύτερη φορά έκατσε. Το magisk 18.1 που έβαλα δεν έκατσε. Το magisk 19 έκατσε.

• Και μένα ενδιαφέρει μια αλλαγή αλλά προς το παρόν πιο κοντά στην στοκ. Η xtrv που λέτε είναι καλύτερη από την στοκ? Πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά, καλύτερη μπαταρία? Με ενδιαφέρει να μην χάσω την στοκ κάμερα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Face unlock έχει το mix γιατί δεν το βρήκα πουθενά? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά την αναβάθμιση σε 10.2.2 το δακτυλικό έχει γίνει πιο αργό. Ιδέα μου ή έτσι είναι? Υπάρχει καμία λύση? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk