Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-548 από 548.

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ. Αυτά που λένε tools είναι με επιπρόσθετα tools? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

GUZGUN - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπέρα. Για mi mix 2s ποιο από αυτά να βάλω? Polaris 3.2.3-0 3.2.3-1 3.2.3-X 3.2.3-hellas-13/02 3.2.3-X_tools_13-02-19 3.2.3-3_tools Μετά απο το πέρασμα του Twrp θέλει οπωσδήποτε format data? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε λίγο παραλαμβάνω το mix 2s μου. Επειδή έχει εγγύηση infoquest αν ξεκλειδώσω bootloader, περάσω Twrp και ρουταρω, μπορώ μετά να επανέλθω στην αρχική μορφή με κλειδωμένο bootloader αν χρειαστεί να κάνω χρήση της εγγύησης? Twrp ποιο έχετε βάλει και πως ρουταρετε? Για την ώρα θα παραμεινω με στοκ ρομ και μετά βλέπουμε. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οδηγός root

GUZGUN - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Και Ρουτ πως γίνεται μετά μέσω recovery? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

GUZGUN - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από GUZGUN: “Έχω μπει στη πρίζα να το παρω. Από κάμερα φωτο και βίντεο τι λέει γιατί οι απόψεις διειστανται? Αυτή τη στιγμή εχω ενα lg g3. Και απο 4g εντός και εκτός πολης με wind? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν υποστηρίζει την 800άρα. Κοίτα για το note 2 international για να μην έχεις θέμα.” Η τιμή του όμως ξεφευγει. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω μπει στη πρίζα να το παρω. Από κάμερα φωτο και βίντεο τι λέει γιατί οι απόψεις διειστανται? Αυτή τη στιγμή εχω ενα lg g3. Και απο 4g εντός και εκτός πολης με wind? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ψήφισα ως Christine-redmi. Άντε και καλή χρονιά με υγεία.

• root xiaomi redmi note 3 32 gb

GUZGUN - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Δουλεύει μια χαρά. root σε 3 λεπτά.