Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 462.
-
Παράθεση από gkalen: “@shinig Ναι , δεν γράφουμε gmail , γράφουμε τον ακριβη προορισμό και όνομα του φακελου της εφαρμογής .. delete("/system/app/com.google.android.gm-1"); Θα γράψεις αυτό , κάτω από τη γραμμή του ΑnalyticsCore . .. Θα το έχεις και για τα επόμενα updates ” Καλημερα!έτσι το έγραψα αλλά αντί για system στην διαδρομή έβαλα το data γιατί εκεί την βρήκα..ο από κάτω φάκελος που ειναι gms-1 δεν θέλει σβήσιμο;θα το διορθωσω τώρα ευχαριστώ
-
Δεν τα καταφερα με το .zip κατι στην διαδρομη της εφαρμογης εκανα λαθος.. με την εφαρμογη system unistaller και restart oλα οκ!
-
Δοκιμασα αυτο που λεει που ο @gkalen και περιμενω να ανοιξει το κινητο αν και πιστευω οτι εκανα βλακεια γιατι στην εντολη δεν εγραψα Gmail.apk αλλα σκετο gmail θα το δω τωρα που ανοιγει.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gkalen: “Θ'ανοιξετε το updater.script του ” Η ατμόσφαιρα μυρίζει ήδη μπαρούτι..... ” Συμφωνω μηπως @gkalen να εκανες ενα clean zip που να εσβηνε το gmail app που οι πιο πολυ γκρινιαζουμε(παρτακιας-χωστης alert!) γιατι υπαρχει?
-
Παράθεση από gkalen: “@shinig Ο bootloader κλείδωσε και σε αφήνει να φλασαρεις χωρίς πρόβλημα , αν φλασαρες ρομ χωρις να ξεκλειδωσεις τότε θα είχες πρόβλημα .. ” Παντως μέχρι στιγμής πάει μία χαρά ή ρομ..να την ξανά περάσω από πάνω τώρα που είναι ξεκλειδωτος ο bootloader?
-
sorry mod.Τελικα ο bootloader κλειδωσε αλλα με αφησε να κανω ολα τα flash απο ρομ μεχρι 3 way reboot,τον ξεκλειδωσα τωρα
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από shinig: “Παράθεση από gkalen: “@shinig Παιρνεις backup εφαρμογών όπως λες .. Βάζεις όλα τα ζιπ στην sd κάρτα σου ( το ζιπ της 6.9.9-2 , το Clean zip της συσκευής σου 3g ram ή 2g ram και το Full power menu )... Μπαίνεις TWRP και κανεις reboot σε recovery .. Wipe , σερνεις δεξιά το κέρσορα Φλασαρεις το ζιπ της ρομ Πας πίσω και φλασαρεις το Clean zip Πατάς το wipe cache and dalvik cache Πατάς reboot / system Αφού ανοίξει το τηλ... Ξαναπας TWRP για να βάλεις κα…
-
Παράθεση από gkalen: “@shinig Παιρνεις backup εφαρμογών όπως λες .. Βάζεις όλα τα ζιπ στην sd κάρτα σου ( το ζιπ της 6.9.9-2 , το Clean zip της συσκευής σου 3g ram ή 2g ram και το Full power menu )... Μπαίνεις TWRP και κανεις reboot σε recovery .. Wipe , σερνεις δεξιά το κέρσορα Φλασαρεις το ζιπ της ρομ Πας πίσω και φλασαρεις το Clean zip Πατάς το wipe cache and dalvik cache Πατάς reboot / system Αφού ανοίξει το τηλ... Ξαναπας TWRP για να βάλεις και το power menu.. ”
-
Παράθεση από gkalen: “@shinig Δεν καταλαβες , το ξεκλειδωμα τώρα είναι τυπικό , απλά κάνεις μόνο το ξεκλειδωμα με το miunlock δεν θα σε μπλοκάρει επειδή ξεκλειδωσες πρόσφατα , απλά ξεκλειδωνεις χωρίς καν να βάλεις τα στοιχεία σου στη συσκευή .. @spoulk Έχω ένα θεματακι με τον κώδικα και δε δουλεύει ή επιλογή fastboot σε Lollipop , απλά σβήνει το τηλ.. , γι'αυτο το αφαιρεσα κι άφησα μόνο το recovery .. Θα δουμε όμως , το recovery είναι ή βασική επιλογή , μέσω recovery πας και σε fastboot .. ” Οπο…
-
Παράθεση από gkalen: “@shinig Επικίνδυνο ποστ αυτό , όταν καραδοκεί ο @demakhs τριγύρω ... 100.gif Σε βλέπω έτοιμο για update σε Marshmallow την παρασκευή που θα βγει ή Kenzo THUNDER 6.9.15 , αν και άκουσα για μία γιορτή των κινέζων αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι τώρα .. ” 13-19 νομιζω ειναι..εκανα πρην 3 μερες unlock bootloader θα με αφησει να το κανω παλι σε λιγο χρονικο διαστημα?
-
Παράθεση από gkalen: “@geoanto555 Στη Lollipop και πίσω είναι στο android.policy.jar , στο φάκελο impl όπως λες .. Είχα κολλήσει στη ΜΜ ότι είναι στο framework.jar ( δεν υπάρχει android.policy.jar στη MM ) και εψαχνα εκεί αλλά δεν μπορούσα να βρω τίποτα .. Στο media/theme/default/ βάζεις το powermenu , υπάρχουν κάποια στυλ που κυκλοφορούν , ίσως χρειαστεί να μεταφράσεις κάποια strings για τα Ελληνικά , αλλιώς δεν εμφανίζει λέξεις κάτω απο το εικονίδιο του recovery και του bootloader .. Μάλλον το…
-
Εγω 2 φορες που ηθελα να γυρισω απο cm σε miui μονο με fastboot rom το εκανα.Αν και εψαχνα το recovery με το full back up να το δοκιμαζα οταν πηγαινα σε cm και να κρατησω back up την miui αλλα δεν το βρηκα οποτε κλασσικα bootloop edl mode και σε 20 λεπτα ολα μια χαρα!Που για μενα καλητερα για κανεις φουλ καθαρη εγκατασταση!
-
Παράθεση από tkvkp: “Παράθεση από Angelo.: “Το miui ή αλήθεια είναι πως το έχω ερωτευτεί από την άλλη θα ήθελα να δοκιμάσω και το ελαφρύτερο/minimal cm... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 1.6 ελεύθερης ραμ η 6.9.9... 1.6 με το ίδιο σεταρισμα και η cm13... Άρα το ελαφρύτερο είναι μόνο ισχυρισμός. Και γω δοκίμασα εκεί γιατί έτσι πίστευα αλλά δεν. Sent from my Siemens C25 using Tapatalk ” Αυτο θα σου ελεγα και εγω δεν θα δεις και καμμια αλλαγη σε ραμ η κυληση η γενικα να …
-
Παντως εδώ και λιγες ώρες τρέχω την cm 13 τελευταία snapshot...καλη είναι αν και πιστεύω οτι αν δεν έχεις και τρελές απαιτήσεις σε φαση μονο aosp και τίποτα στον κοσμο με Ρομ gkalen και gtv είσαι άρχοντας! Επίσης δεν μου κλείδωσε τον bootloader,απο θέμα κάμερας αν κατάλαβα έχει την snapdragon(χωρίς γκρι γραμμή ) και γενικά είναι μια ωραία Ρομ για καθημερινή χρήση... εκείνο το twrp του alka που μπορω να το βρω;