Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 462.
-
Παράθεση από demakhs: “Βρε σε πειράζω κ χαριτολογωντας στα "λεω". Είναι πολύ πιο "εύκολο" να δοκιμάσεις μια άλλη έκδοση, ακόμα κ ένα Factory Reset, παρά να πεδευεσαι τόσο με μια ρημάδα γκρι γραμμή!!!!! ” No worries φιλε !Απο την 6.8.4 ειναι ετσι η φαση και στου gkalen το εχει αλλα σε μερικα παιδια ειναι οκ!Καλα θεμα δεν παιζει γιατι προσωπικα δεν ειδα καποια διαφορα απλα να μην ειναι θεμα hardware του κινητου μου,σε επομενες εκδοσεις θα ειναι μια χαρα πιστευω μαλλων κατι στην base rom θα παιζει!…
-
Παράθεση από demakhs: “Τόση ώρα που παιδευεσαι (κ παιδευεις) εδώ μέσα θα είχες περάσει: 3 Ελληνικές (Stable, developer, gkalen), 2 επίσημες κινέζικες (China stable & dev), 2 παγκόσμιες (global Stable & dev), 1 Ευρωπαϊκή, 1 προβληματική (multi-μπρρρ-languange) κ μπορεί να προλαβαινες κ καμία..... Ινδική!!! Δε μπορεί, κάποια θα πετύχαινες που να μην εμφανιζόταν η γκρι γραμμή, αλλά κάνα άλλο χρώμα οπως....κοκκινη... ” Παντως οταν βαζω επιλογη 4K ολα παιζουν μια χαρα και χωρις ιχνος γκρι γραμμης!!χε…
-
Παράθεση από gkalen: “Αντε πάτε για ύπνο κι εγώ θα κάνω τη βρωμοδουλεια .. Έχω μεγάλη νύχτα πάλι σήμερα , περιμένω τώρα ένα παλικάρι να του περάσω κινεζική και να ξεκλειδώσω το Kenzo του , να του περάσω και την custom rom και μετά να πάω σπίτι να φτιαξω τις αυριανες 6.9.1 για RN2 , RN3 και Mi4s .... Ε ρε γλέντια .... ” Σας ζαλισα με το bug της καμερας αν ειναι αλλα μου κανει εντυπωση που σε μερικους ειναι σε αλλους οχι αλλα και σε gtv dev και στην δικια σου που ειναι τρομερη!Καλη συνεχεια!
-
Παράθεση από linuxilakis: “Ναι όπως φαίνεται και στο video.... com.android.camera-9527b0e11730abee53c6117f16fe3cb5.apk.gz - Google Drive tapatalk & redmi note 3 pro ” λοιπον δοκιμασα παλι και με το δικο μου camera.apk και με το δικο σου. Τελικα και με το δικο μου εκανε ληψη αλλα ηθελε για 2-3 δευτερα να "κεντραρη" και μετα εκανε καννονικα...αλλα εχει θεμα το hdr και εμενα με γραμμη εκανε ληψη..Ας δοκιμαση κατι καποιος:να κανει ληψη με hdr on να κανει manual focus και να παιξει λιγο με την φωτειν…
-
Παράθεση από linuxilakis: “VID_20160902_233324.mp4 - Google Drive tapatalk & redmi note 3 pro ” Ωραιος!!Στειλε μας αν μπορεις το miuicamera.apk σου να δουμε αν γινεται καποια αλλαγη σε εμας..η γκρι γραμμη σου εμφανιζεται?
-
Παράθεση από linuxilakis: “Λοιπόν νόμιζα ότι μιλούσαμε για την κάμερα .hdr στις φωτο..λέω κάτσε να δω και στο video δεν είχα τραβήξει μέχρι τώρα video με hdr..και τσουπ να μαι και εγώ στην παρέα σας...με την μόνη διαφορά πως σε μένα τραβάει κανονικά...6.8.18...κόλλησα τώρα tapatalk & redmi note 3 pro ” Κανει ληψη με HDR on?
-
Παράθεση από Thracia: “Δεν το είχα δοκιμάσει. Οντως δεν κανει ” Το ειχα βαλει στο bugtracker αλλα το κατεβασα γιατι παρατηρηθηκε και σε αλλα παιδια και υπεθεσα οτι ετσι θα ειναι..αρα εχει θεμα!μπορουν και αλλα παιδια να το επιβεβαιωσουν?με v8 6.8.18? Ψεμματα το εχω στο bugtracker ακομα
-
Παράθεση από Thracia: “Το δικο μου το εχει και δεν εχω βαλει ποτε cm @linuxilakis Πρεπει να ενεργοποιήσεις το HDR στο video για να εμφανιστεί ” Μπορεις να κανεις ληψη με hdr on?γιατι εγω παταω ληψη και δεν κανει..Σε ληψη βίντεο πάντα
-
Με snapdragon camera πχ δουλεύουν ολα ρολόϊ..τι να πω..μπορει κάποιος να μου στειλει το miuicamera.apk? απο v8 6.8.18?
-
Παράθεση από linuxilakis: “Μήπως όσοι έχουν την γραμμή στην κάμερα προέρχονται από cm13? tapatalk & redmi note 3 pro ” Το εχει η base rom γενικα και του gkalen αλλα μου κανει εντυπωση πως στο official forum δεν αναφερουν κατι...και εγω ειχα κανει φλας την cm 13 πρην γινει official αλλα φλασαρα με miflash dev rom και μετα περασα σε ελληνικη οποτε λιγο δυσκολο να εμεινε κανα κουσουρι..
-
Μπορει καποιος να μου στειλει το miuicamera.apk του?γιατι εκτος απο την γκρι γραμμη που εμφανιζεται οταν εχουμε το hdr on μολις πατας να τραβηξεις βιντεο δεν κανει τιποτα...
-
Να κανω μια ερωτηση..εμεις που εχουμε dev gtv και μας ζηταει το su αναβαθμιση αλλα δεν πρεπει να το κανουμε λογο δυσλειτουργιας της ρομ σε μεταγενεστερο χρονο,μπορουμε πχ να βαλουμε την πιο νεα αν υπαρχει εκδοση σε μορφη .zip μεσω twrp?για να μην γινει κατι κατ λαθος στο Playstore και εχουμε θεμα μετα..
-
Παράθεση από episkeptis: “Παράθεση από shinig: “ Καλημερα!Αντιμετοπιζω ενα προβλημα αλλα μαλλον ειναι τις εφαρμογης!Εχω το runtastic pro "δωρο" και 2 μερες τωρα ενω το βαζω για να γραψει την διαδρομη που κανω με το ποδηλατο στο 1.5 χιλιομετρο μου λεει οτι χανει το gps και δεν το ξαναβρισκει!Με Sygic TomTOm και λοιπους πλοηγους δεν εχω καννενα θεμα!ΕΠισης η εφαρμογη mifit μονο για βηματα ειναι?δεν μπορουμε να βαλουμε αλλο ειδος αθλησης? ” Και εμένα μου το έκανε 1-2 φορές το endomondo, απλά είδα ό…
-
Καλημερα!Αντιμετοπιζω ενα προβλημα αλλα μαλλον ειναι τις εφαρμογης!Εχω το runtastic pro "δωρο" και 2 μερες τωρα ενω το βαζω για να γραψει την διαδρομη που κανω με το ποδηλατο στο 1.5 χιλιομετρο μου λεει οτι χανει το gps και δεν το ξαναβρισκει!Με Sygic TomTOm και λοιπους πλοηγους δεν εχω καννενα θεμα!ΕΠισης η εφαρμογη mifit μονο για βηματα ειναι?δεν μπορουμε να βαλουμε αλλο ειδος αθλησης?
-
Καλημερα!Με την MM θα μπορουμε να κανουμε και την sd εσωτερικη μνημη η θα το κοψουν οπως πχ στα samsung?Η καλη φαση θα ηταν να εχουν και native root αλλα αυτο θελει και να σταματηση το θεμα με τα κλειδωμενα bootloader!Μια ερωτηση που θελω να κανω ειναι αν καποιος εχει καταφερει να κανει εκτυπωση απο το κινητο του σε ασυρματο εκτυπωτη?Εχθες δοκιμασα σε εναν samsung laser b/w με το Printershare αλλα ενω εστελνε δεν εκτυπωνε με τιποτα!!Απο το laptop μια χαρα!Υπαρχει μηπως θεμα ασυμβατοτητας με την …