Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 462.

• Παράθεση από gkalen: “@shinig Βάλε τη δικιά μου ρομ τότε ... Ή εφαρμογή είναι ή ίδια με της GTV , άλλα αρχεία έχω αλλάξει συν κάποια media tweaks , ίσως αυτά κάνουν τη διαφορά , δεν υπάρχει αλλαγή στο apk της κάμερας .. Ή αν θες ζήτα από κάποιο παιδί με τη δικιά μου ρομ να σου στείλει την εφαρμογή της κάμερας , αλλά όπως σου είπα είναι ή ίδια .. ” με back up εφαρμογων απο miui gtv και επαναφορα σε δικη σου θα υπαρχει θεμα?!ευχαριστω για τις απαντησεις!!

• Παράθεση από gkalen: “@shinig Για ποια συσκευή μιλάς , στο Redmi3Pro μου δεν υπάρχει επιλογή HDR στο βίντεο .. Και μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει HDR επιλογή στο βίντεο .. Στο Redmi3Pro δεν υπάρχει κάτι τέτοιο πάντως , ούτε και αυτή ή γκρι γραμμή όταν ενεργοποιώντας το HDR στην κάμερα .. Anyway , να ξέρεις ότι δε χρησιμοποιώ κάποια άλλη κάμερα στις ρομς , είναι ή ίδια που έχει και ή GTV .. Πες μας σε ποια συσκευή στο βγάζει αυτό και κάποιο παιδί με την ίδια συσκευή θα μας πει αν υπάρχει αυτό κ…

• Καλησπερα!Δεν ξερω αν ειναι εφικτο αυτο που θελω να ζητησω,επειδη στην καμερα στην ληψη βιντεο στην gtv dev 6.8.18 και στις ποιο προηγουμενες βγαζει αυτη την γραμμη στην ενεργοποιηση του HDR, μπορουμε να παρουμε το δικο σου camera.apk να του δωσουμε τα καταληλα permissions και δουλευει σωστα με την gtv?στην δικη σου υπαρχει?

• Παράθεση από gathan83: “@geoanto555 είσαι μεγάλο μαστόρι! Τούμπανο η κινητάρα! Εβαλα το app του whats up (cosmote) και δεν μπορεί να στείλει ένα SMS λέει για να κάνει συγχρονισμό... Γνωρίζει κανείς τπτ? Από το RN3 pro μέσω tapatalk ” Για κοιτα τα δικαιωματα τις εφαρμογης στην ασφαλεια->δικαιωματα επιτρεπει την αποστολη μυνηματων?

• Παράθεση από osalonikios: “Με ενεργοποιημένο το HDR. Mε off φεύγει η γραμμη. ” Ωραια γιατι νομιζα οτι ειναι bug η δεν εχει κατσει καλα η ρομ!Σε ευχαριστω!

• Παράθεση από osalonikios: “Mε 6.8.11 δεν έχω δει κάποια γραμμή κάπου. Edit. Στο βίντεο ναι όντως βγάζει μια γκρι γραμμη στο κα΄τω μέρος της οθόνης. ” οταν ενεργοποιεις το HDR ετσι?η και σε σκετο?

• Μπορει καποιος που εχει gtv dev 6.8.18 η 6.8.11 να ανεβασει ενα screenshot απο την εφαρμογη καμερα στην επιλογη βιντεο με ενεργοποιημενο το hdr?μιλαω για την γκρι γραμμη που φαινεται το εχει παρατηρηση καποιος αλλος;

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από astrah: “Άρα θα βγει εβδομαδιαίο udate για την ελληνική για το κινητό μας; Περίμενα να έρθει παρασκευή να περάσω μια ποιο νέα γιατί έχω μείνει με 6.6.30 ελληνική! ” Απ'ότι λέει, αυτή την εβδομάδα γιόκ update! "We will start beta testing for Redmi Note 3 Qualcomm based on Android 6.0 today, there will be no public update this week. MIUI Beta Team members can get the OTA update as usual." ” Αρα η 6.8.25 ειναι η τελευταια σε 5.1.1 dev ετσι?Οποτε οταν θα βγαλουν…

• Παντως η μπαταρια απο ρομ σε ρομ εχει ανεβει τρομακτικα πολυ!!παντα το φορτιζω αν 2 μερες με 25% και γυρω στης 5.5 ωρες οθονη καπου εκει που και πλεον εχω σταματηση να κοιταω το ποσο sot βγαζει η τι κανει και στην διαχειρηση μπαταριας ανενεργο εδω και 2 ρομ!Και εννοειται δεν θυσιαζεται καθολου η χρηστικοτητα της ρομ!Μπραβο!

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

shinig - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από themosm50: “εγώ έχω πολύ πεξελοτες φωτογραφίες σε σημείο να είναι κάτω του μετρίου... και σε βραδινές ληψεις με hdr να βγαίνουν κουνημένες(δεν λέω οτι εχω το πιο σταθερό χέρι) βλέπω μεγάλη διάφορα απο τότε που πέρασα ελληνική ρομ.. ακόμα και σε βίντεο με hdr μου βγαζει μια γκρι γραμμή την ώρα που γράφει κάτω.. είχα dev κινεζική και ηταν πολύ καλή... πείτε μου κάποια αλλη ρομ που να έχει τέτοια προβλήματα με την κάμερα ” Αυτο νε την γκρι γραμμή το εχω αναφέρει στο bugtracker γενικα τ…

• Καλημερα!Μεχρι στιγμης ολα τελεια!!Μπαταρια θα εχω αποψη σε 2 μερες απο τωρα(τοσο κραταει συνηθως)αλλα απ οτι βλεπω ειναι οπως και οι προηγουμενες!Πιστευω η v8 ειναι απο τις πιο καλες εκδοσεις που εχουν βγει!!Μπραβο παιδια,Καλημερα!!

• Ναι τωρα το κανει οταν ενεργοποιω το HDR στην ληψη βιντεο..μηπως ειναι του HDR λειτουργεια?

• Μια χαρα μεχρι στιγμης!!Οσο την δουλευω δεν εχει lag ολα τελεια τωρα θα δω λιγο τα permissions στην lockscreen αλλα δυστηχως το θεμα με την γκρι μπαρα παραμενει στην ληψη βιντεο!

• Περιμενω να τελειωσει η εγκατασταση σε Redmi note 3 pro και να δω τις καινουργιες προσθηκες και τι γινεται με την καμερα(γκρι γραμμη)...Απο τις source rom παντως εχουν πολυ καλες εντυπωσεις σε en.miui.com και εχει και 95% recommend votes!

• Εννοειται οτι κανουν τρομερη δουλεια με τις ρομ εδω τα παιδια το γνωριζω απλα δεν θα εκατσε καλα η ρομ ισως σε εμενα απο 6.8.4 σε 6.8.11.Τα αναφερω μηπως υπαρχει και σε καποιον αλλον η γενικα καποιο θεμα!

• Παντος η 6.8.11 εχει καποια θεματα...με την καμερα που εχω γραψει σε συγκεκριμενο θεμα για την καμερα του kenzo αλλα και τωρα μου κανει κατι κουλα με το wifi ενω βλεπει το δυκτιο δεν συνδεεται αμεσα η εχει πολυ αδυναμο σημα.Ολα αυτα στο ξαφνικο,ελπιζω με την νεα εκδοση να λυθουν ολα αυτα.

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

shinig - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Οταν παω να τραβηξω βιντεο βγαινει αυτη η γκρι μπαρα που δειχνω στην φωτο..αν π.χ ενεργοποιησω/απενεργοποιησω το φλας εξαφανιζεται η πατησω κατι αλλο,υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να προσεξω?ειμαι με gtv dev 6.8.11 Πρην απο λιγο εβαλα και την snapdragon camera (το .zip) και ειδα οτι δεν εχει αυτη την γκριζα γραμμη..επισης εχθες σε βραδινη φωτο κολλησε και χρειαστηκε επαννεκινηση για να συνελθει,και μου πεταξει και ενα "δεν μπορει να συνδεθει στην εφαρμογη καμερα"!Με την snap ολα ωραια αν και…

• Το μονο που εχω παρατηρησει σε "bug" αν λογιζεται ετσι ειναι οταν εχω σβηστο το κινητο και το φορτιζω και το ανοιξω βλεπω 99% ενω οταν το φορτιζω ανοιχτο 100%..το ειχα και σε stable αυτο

• Θα ηθελα να ρωτησω εαν στην διαχειρηση μπαταριας βαλω το ανενεργη και οχι το ενισχυμενη που εχει απο μονο του θα υπαρχει ποιο μεγαλη καταναλωση?θα επιρεαση τιποτα αλλο? Επισης αν κατα λαθος κανουμε αναβαθμιση απο το google play το Su τι θεματα μπορει να υπαρξουν?

• Σε redmi note 3 pro ολα μια χαρα μεχρι στιγμης...!!