Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 462.

• Παράθεση από tiger30: “Παιδια σε kenzo την εχει δοκιμασει κανεις? ” Δεν εχει βγει ακομα...εκτος αν σου απαντησει καποιος με Global

• Σε redmi note 3 pro ειναι οκ με το wifi? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν δουλεψει το .zip απο το xda που εχουν βγαλει για να ξεκλειδωσει η 800 band θα την ενσωματωσετε στης gtv?το εχει δοκιμαση κανεις μεχρι ωρας?

• Παράθεση από DaRk_dOg: “Παράθεση από shinig: “Ειναι το band 20 (800) που χρεισιμοποιουν wind σε επαρχια και cosmote(δεν το ηξερα) η και σε καποια σημεια με οχι τοσο καλη καλυψη.παντως οτι και να ειναι το λανσαρισμα της special edition εκδοχης αυτο δειχνει οτι και mm θα παρουμε και 20 band..αν οχι σε κατι επισιμο σε καποια custom σιγουρα θα παιξει.Επισης ειχα διαβασει οτι μπορει να εχουμε και cm υποστιριξει στο κινητο μας,ηδη 2 devs απο το xda το παλευουν ισχυει κατι τετοιο? ” Ήδη ετοιμάζεται η ε…

• Ειναι το band 20 (800) που χρεισιμοποιουν wind σε επαρχια και cosmote(δεν το ηξερα) η και σε καποια σημεια με οχι τοσο καλη καλυψη.παντως οτι και να ειναι το λανσαρισμα της special edition εκδοχης αυτο δειχνει οτι και mm θα παρουμε και 20 band..αν οχι σε κατι επισιμο σε καποια custom σιγουρα θα παιξει.Επισης ειχα διαβασει οτι μπορει να εχουμε και cm υποστιριξει στο κινητο μας,ηδη 2 devs απο το xda το παλευουν ισχυει κατι τετοιο?

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

shinig - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “E ναι.. Στο 16:9 γίνεται 13mpixel απ ότι θυμάμαι. ” Αρα στο 4:3 ειναι ποιο καλα...το παρατηρησα και στην αναλυση στο 4:3 ειναι 4608x3456 και στο 16:9 4608χ2592..δεν γνωριζω και πολλα απο καμερες...οποτε 4:3 για 16 mp

Μήνυμα

Ναι ρωτησω κατι;αν αλλαξουμε απο 4:3 σε 16:9 και το αντίστροφο αλλάζει και η ανάλυση της κάμερας;γιατι γενικα κατι τέτοιο έχω διαβάσει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Να κανω μια ερωτηση σχετικα με τους φακους που παιζουν στο κινητο μας - s5k3p3_omida01 - s5k3p3_f16s01c - s5k3p3_f3p3man το ειδα σε διπλανο φορουμ αλλα οι διαφορα τους ποια ειναι?

• χεχεχε και το avatar casshern ε; ναι για το application λεω αν και απ οτι εχω καταλάβει ποιο πολυ για την διαχείριση της μπαταρίας είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• το skynet το εχει δοκιμάσει κανείς στο κινητο μας; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• θα ηθελα να πω 2-3 "bug" μετα απο ενα μηνα και κατι με την 7.2.5 με το red mi note 3 pro. 1)Οταν εχει ερθει μια ειδοποιηση π.χ. whatsapp το δακτυλικο αποτυπωμα κολλαει λιγο 2)οταν παρακολουθω βιντεο σε landscape μενει εκει και ολο το τηελφωνο(ο,τι εφαρμογη και να ανοιξω)και πρεπει να κλεισω και να ανοιξω την οθονη. αυτα μονο τα οποια ειναι τιποτα απλα τα αναφερω.

• Παράθεση από ribo: “Παράθεση από shinig: “Εμενα παντως δεν δουλεψε στο κομματι που λεει να ξεκινησουμε το miflash!ενω ολα οκ εχει μαυρισει το κινητο ανοιγω το miflash βαζω το browse και το advance και μολις παταω refresh δει το κινητο δεν το βλεπει και σταματαω την διαδικασια..το κινητο φοραει develοper 6.3.17 και το miflash και η ρομ ειναι απο το link και οι drivers οι 64-bit.καποια βοηθεια? ” Τελικά δούλεψε; ” Τελικα ηρθε ο κωδικος και ολα μια χαρα!

• εγω με την μαμα εφαρμογή δεν ειμαι πολυ ευχαριστημένος,ενω διαγραφω κατι απο τον υπολογιστή δεν συγχρονίζει σωστά.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα ηθελα να εκφρασω μια παραλογη ερωτηση-απορια..εχωντας μια διαφορα με εναν φιλο ο οποιος εχει mi3-w και rm note 3 pro,τα οποια στο θεμα εγκαταστασης εφαρμογων εχουν μια διαφορα υπερ το sd800(mi3-w).στην εγκατασταση του fb και messenger το mi3-w σε καποια λιγα δευτερολεπτα εχουν εγκατασταθει ενω στο sd650(rmi note 3 pro) περνει εως και 1 λεπτο?και τα 2 εχουν gtv το ενα 4.4.4 και το αλλο 5.1.1.γιατι υπαρχει τετοια διαφορα?σας ευχαριστω!

• Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone Black αντε καλη επιτυχια!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “@hoyas, εγώ πρώτα βγάζω το μεταλλικό και μετά το πλαστικό, έτσι βγαίνει πανεύκολα, χωρίς κίνδυνο να σπάσω τίποτα, ίσως εκεί να έχουν δημιουργηθεί τα "κλικ-κλικ" :D” αυτο εννοώ αλλα σήμερα ειναι οκ μονο τα πλήκτρα αυξομειώσεις ήχου και power button ειναι λιγο παιχνιδιάρικα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• κάποιος που να εχει την ipaky μπορεί να πει αν δεξια και αριστερά οταν την πιεζεις εχει ελάχιστα κενά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μολις την έβαλα μαζί με ενα nillkin τζαμακι το οποιο οπως παντα τρομερο!!lallasgr οντως δεν κόβει καθόλου και απο θεμα σήματος μια χαρά!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επηρρεάζει καθόλου τον ήχο απο το ηχείο;το μπουκωνει η το μειώνει;την περιμενω και εγω γιατι λογο δουλειάς θα με βολεψει πολυ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με miui 8 θα εχουμε και mm η θα μείνουμε σε 5.1.1?παντως φαίνεται τρομερο update! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk