Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 462.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΟπότε να το χτυπήσω από merimobiles που έχει το prime στα 187$ και in stock και είναι στα xiaomi πολύ αξιόπιστο!(τουλάχιστον όταν ψώνιζα από εκεί δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι?!?)
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαλησπέρα! (off topic) θα ήθελα να ρωτήσω για το θέμα paypal έχει ανοίξει για αγορά με χρήματα στο balance η με την κάρτα μας κανονικα? (on topic)Η διαθεσιμοτητα του είναι μόνο από minideal?merimobiles όχι?επίσης ελληνική ρομ από πότε θα μπορούμε να έχουμε?άρα στα χέρια του δεν το έχει κάποιος ώστε να ξέρουμε πόσο super killer είναι?πότε γενικά να περιμένουμε ελληνική ρομ?
-
Καλησπερα!Θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει υποστιριξη απο την κοινοτητα για το redmi 2 4g 2gb ram,οταν αυτο κυκλοφορηση?(σκεφτομαι την αγορα του μιας και εχω μεινει απο συσκευη αλλα περιμενω να βγει αυτη η εκδοση)
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
shinig - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλη χρονια με υγεια χαρα και ευτυχια!!!Ο,τι καλυτερο να εχουμε ολοι το 2015 πανω απ ολα υγεια!!!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
shinig - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρονια πολλα με υγεια να εχουμε ολοι!!και χρονια πολλα στους εορταζοντες!!Αντε και ο καινουργιος χρονος με ενα mi στο χερι!!(και ενα xiaomi shop στην ελλαδα!!)
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
shinig - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜια ερωτηση επειδη σε λιγο καιρο θα παραγγειλω και εγω το mi3,τη emmc εχει(κατηγορια)?4.5 η 5.0?
-
Off-topic επειδη λειπω λιγο καιρο απο την κοινοτητα...τα mi-bits τι ειναι?
-
Αντε για παμε λιγο!!μονο 4 ψηφους βλεπω!!!
-
Καλημερα!με ρωταει ενας φιλος με mi-2s 32gb η v6 θα ειναι 5.0?(εγω του ειπα ναι...αλλα θελει και το επισημο!)
-
Πλακετα?
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από shinig: “ξερω ειναι 6 μηνες!τους εχει κλειση βεβαια η συσκευη αλλα απο την xiaomi ποσο ειναι?” 1 χρόνος αλλά δεν είναι όπως εδώ. Απλά καλύπτει την υποχρέωση της XIAOMI να το επισκευάσει επι πληρωμή, όχι δωρεάν. Θα έλεγα να το πήγαινες εδώ, πρέπει να είναι κάποιο αναλώσιμο στην πλακέτα της φόρτισης (μάλλον εκεί που είναι και η USB θύρα). Ενας ηλεκτρονικός θα το έβρισκε πιστεύω αν το παίδευε λίγο..” Τελικα θα το παω σε τεχνικο για να το δει καλυτερα!σας ευχαριστω …
-
Πλακετα?
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από shinig: “Καλημερα! γενικα μόλις φορτιση εκει που θα αναψει και θα δείξει 100% σε 3 λεπτά δειχνει 0 και ξεφορτιζη..στην φορτιση πάει κανονικά 1% αν εννοεις αυτό.” Τι αναβάθμιση έκανες? Τι rom φοράς? Ελπίζω να μην φοράς καμμιά παλιά αγγλοκινέζικη, αλλά την ελληνική. Αν φοράς την Ελληνική και σου κάνει αυτά που λες, ακόμα και με την καινούρια μπαταρία, τότε συμφωνώ με τον φίλο Bodai ότι μοιάζει με hardware πρόβλημα. Όμως επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των προβλημ…
-
Πλακετα?
ΜήνυμαΚαλημερα! γενικα μόλις φορτιση εκει που θα αναψει και θα δείξει 100% σε 3 λεπτά δειχνει 0 και ξεφορτιζη..στην φορτιση πάει κανονικά 1% αν εννοεις αυτό.
-
Πλακετα?
ΜήνυμαΚαλησπερα στην κοινοτητα!!το hongmi μου που πουλησα αρχισε να κανει "νερα"..δηλαδη,ξαφνηκα εσβησε και δεν ξανα αναψε!!οκ λεω αλλαζω μπαταρια με ενα αλλο και αναψε και λειτουργησε καννονικα!!παραγγελνω μπαταρια original και την τοποθετο!μια χαρα αναψε,μου εβγαλε να το κανω αναβαθμιση,ωραια λεω το δινω στον ανθρωπο και ετσι εμεινε δεν αναψε παλι!με τα πολλα ξανα τα ιδια!μηπως με μια αναβαθμιση λυθει το θεμα η να το στειλω πισω? dash (εννοωντας σβησημο εννοω οτι εκει που 100% η μπαταρια την παει στ…
-
ΔΙΑΖΥΓΙΟ Χiaomi-MediaTek?
shinig - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαντως σίγουρα θα ειναι καλυτερα για την xiaomi να έχει και δικό της cpu chipset,ποιο ευκολα και γρηγορα updates αρα οτι ειναι σε mid-range κατηγορια τα πεθαινει και καλύτερη υποστήριξη γιατι η mediatek αν και ποιοτική στο θεμα αναβαθμιση οδηγον εχει θέμα..
-
Καλη επιτυχια!!!
-
Το mail app στο hongmi εχει διορθωθει?