Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 462.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για να βρει το Mobileuncletools το recovery πρέπει να κάνεις extract από το update.zip το recovery.img και να το βάλεις χύμα στην SD.” Μετρας..
-
Παράθεση από Anastasis: “Παράθεση από harvad: “Anastasis και όλοι οι φίλοι εδώ στο εξαίρετο forum πως μπορείτε να μεταφέρεται εφαρμογές στην κάρτα sd με το apk XExtStorage. (Redmi 1S: Save your Internal Storage using XExtStorage - Redmi 1/1S - MIUI Official Community) για να ελαφρώσετε το κινητό σας!!” φίλε harvad σε υπερ ευχαριστώ, θα το ακολουθήσω ! αν και λεει οτι ειναι για Redmi s1 πιστευω να λειτουργήσει κανονικά και σε hongmi να σαι καλα!!” Δουλευει μια χαρα το εχω κανει εγω !!
-
Ξερουμε τι εχουν αλλαξει?
-
μικρο update για hongmi stable 16 !!ακομα δεν εχω βρει changelog!!
-
οι διαφορες με την 3.13 deodexed?
-
Καλημερα!!Η διαφορες της 3.13 με την 3.12?
-
Ναι αλλα απ οτι διαβασα στο hongmi δεν πιάνει... επίσης μια δουλεύει μια οχι και απ οτι ειδα και σε άλλους έτσι κάνει.. απο mobile uncle tools δεν έχει κάποια επιλογή;
-
Παράθεση από tora33: “@shinig σε ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα και εδώ έγινε συζήτηση απο το ποστ του @barcelonistas1899 μέχρι το τέλος της άλλης σελίδας , (είχε πρόβλημα με το προστατευτικό οθόνης ,ζελατίνα) xiaomi mi3 και εδώ , κάνε τα τεστ Οδηγός Εκτέλεσης Δοκιμών στο Υλικό (Hardware) των Xiaomi συσκευών” Το ειδα!Αλλα παταω των κωδικο και δεν κανει τιποτα...οπως και εναν αλλο που ειδα και παλι τιποτα..
-
Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από sothatz: “έχω την 3.11 deodex & με καμία εφαρμογή ανοικτή μου δείχνει ελεύθερη μνήμη από 95 μέχρι 160ΜΒ το πολύ. καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή πως ν' απελευθερώσω μνήμη; επίσης παρατήρησα ότι τρώει πολλή μπαταρία” Εγώ θα έκανα backup και μετά εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά επαναφορά από το backup” Πηγαινε Ασφάλεια->Δικαιώματα->Διαχείριση αυτόματης εκκίνησης και εκει μπορεις να αφαιρεσεις/προσθεσεις εφαρμογες που ξεκινουν αυτοματα π.χ μπορεις να βαλεις vibe…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από shinig: “Πάντως και πάλι απο καθαρο φλασαρισμα και παλι ο proximity δεν θέλει να δουλέψει... μάλλον απο καμιά τουμπα θα την ακουσε!!” Αν δεν σε κάλυψε το ποστ μου παραπάνω , το ίδιο πρόβλημα είχε και ο @barcelonistas1899 xiaomi mi3 ρίξε και μια ματιά στο "αισθητήρα εγγύτητας και βαθμονόμηση" xiaomi mi3 και αν δεν βαριέσαι κάνε τα τεστ” που βρισκεται?γιατι παταω τον κωδικο που λες αλλα δεν κανει τιποτα..
-
Πάντως και πάλι απο καθαρο φλασαρισμα και παλι ο proximity δεν θέλει να δουλέψει... μάλλον απο καμιά τουμπα θα την ακουσε!!
-
Καλημέρα! Κάποιες φορες ο proximity sensor κολλάει σε redmi ειμαι με de-odexed συμβαίνει και σε αλλον; Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από cas21: “Ας μας φωτίσει καποιος που ξερει προγραμματισμο.Εγω το χρησιμοποιουσα στο desire με παρότρυνση απο τους developers της εκαστοτε ρομ που ανεβαζανε και ηταν βαριές ( για να μην σέρνεται το κινητο).Ισως ο επεξεργαστης να δουλευει παραπανω” Πω πω τι μου θυμισες xj τοτε και το κινητο ηταν απο αλλο πλανητη!!κριμα που μου αφησε χρονους!!
-
Η αληθεια ειναι οτι το εκανα στο hongmi αυτο που ειπες και εγινε ποιο "ακαριαιο" το ανοιγμα παραθυρον..αυτο ομως εχει επιπτωσεις καπου αλλου?πχ σε μνημη ραμ gpu κ.α?
-
Full Wipe απο Recovery 1)Reboot σε recovery(twrp) 2)Πατας Wipe 3)Θα σε βγαλει στην επιλογη οπου θα σου λεει "swipe to factory reset" εσυ θα συρεις το μπλε βελακι και θα κανει τα κλασσικα που χρειαζονται, τωρα εχει το κουμπι advanced το οποιο εχει και αλλες επιλογες να κανεις αμα θελεις. 4)μολις τελειωσει κανα λεπτο δηλαδη περιπου πας πισω στο Install 5)Πατας Install και απο εκει επιλεγεις την ρομ και γινεται η εγκατασταση!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Τα κλεισίματα των εφαρμογών σταμάτησαν πλέον με αυτην ; Εγω γύρισα στην 3.10 γιατί με την 3.11 ειχα θέματα τώρα πρέπει να κανω full wipe έτσι ;” Παράθεση από efkolo: “Αν συνεχίζεται η βελτιστοποίηση εφαρμογών δεν θα πάω. Θα περιμένω την 12 ή την 13 ή όποτε διορθωθεί. Η 3.10 το μόνο που έχει είναι που δεν βρίσκει θέματα.” Οχι δεν κάνει βελτιστοποίηση ξανά μετά από την πρώτη φορά. Παράθεση από cas21: “Λοιπον η ρομ ειναι απλα καταπληκτικη.!!!!!!!! Δο…
-
Καλημερα!Εγω που εχω βαλει την 3.11.1fixed που ειναι odexed την περναω απο πανω χωρις wipes?Για την de-odexed που βγαλατε τωρα ρωταω
-
ωραία αρα εμείς τι πρέπει να κάνουμε;για να σας δώσουμε αυτα τα warnings?αν και στην αρχη η odex μου έκανε νούμερα αυτη η έκδοση ειναι πολυ καλη και πιστεύω οτι ειναι καλύτερη απο de-odex... Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ασφάλεια->Διαχείριση αυτόματης εκκίνησης->και κανεις τα κονε σου..
-
Παράθεση από Anastasis: “που θα τον βρω αυτον τον οδηγο ????” Εδω Gps Fix για Hongmi