Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 462.
-
Παράθεση από Anastasis: “γεια σου Τασε , εχω βαλει τρεις εφαρμογες , endomondo, strava , kai map my ride, και στις τρεις διακόπηκε η καταγραφη..... στη μεση της προπόνησης μαλλον θα κανω μια προσπαθεια να φλασαρω την επισημη αγγλικη , γιατι να πω την αληθεια σπαστικα λιγο εχθες.... παρ ολο που σε τακτικά διαστήματα το έλεγχα και έδειχνε ανοιχτο..., , μονο που δε το σπασα...οταν γύρισα σπιτι :))) ακομα και οι φωτο με το παραμικρο κουνημένες βγαίναν ... δεν βρηκα καμια επιλογη να βγαζει πιο σταθερ…
-
Εβαλα την 3.11fixed και μεχρι στιγμης ολα πανε καλα..εκτος απο το google play που οταν εβαλα τον λογαριασμο μου για πρωτη φορα ελαχιστοποιηθηκε και μετα ολα οκ,επισης το fb το ιδιο και το twitter 2-3 φορες μονο οταν εβαλα για πρωτη φορα το account μου!η ρομ ειναι πραγματικα πολυ καλη γρηγορη(antutu δεν με νοιαζει σε καθημερηνη χρηση μονο με ενδιαφερη)ελαφρια και πιστευω οτι σε επομενες εκδοσεις θα γινει ακομα ποιο καλη!η ρομ αυτη ειναι odexed ετσι? χρειαζεται να φλασαρω το fix η οχι?τωρα για το …
-
καλημέρα! με το twrp recovery η με το 3e? Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπον εγω δεν εχω touchpal στην ρομ πηγα εκει που ειπε ο cy67 δεν εκανε τιποτα νορμαλ...μονο οταν εβαλα τον λογαριασμο μου στο fb με πεταξε μια φορα και μετα ολα οκ...φλασαρα μονο την 3e και απο πανω ξανα την 3.11..δεν θα την στησω σημερα την ρομ γιατι δεν προλαβαινω.Σαν ρομ ειναι γρηγορη πολυ!!σαν recovery κρατησε το 3e
-
λοιπον περασα μονο την 3e και μετα την gtv3.11 και μου ελαχιστοποιησε το fb μια φορα μεχρι στιγμης οταν εβαλα το account καποιος αλλο παρατηρησε κατι αλλο? πιστευω οτι και το swiftkey πρεπει να κανει θεμα...χαζο αλλα γνωμη μου..
-
Site με recoveries Everything Most Important for Xiaomi Redmi (Hongmi/Red Rice) - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community κατεβασε και κανε update μεσω mobile uncle tools
-
Λοιπον και εγω το ιδιο παρατηρησα με full wipe,με επαναφορα με περασμα την ρομ απο πανο τα παντα τωρα flasharo την 3e και ξανα κανω εγκατασταση..
-
Ωραια!!Τελεια την κατεβαζω τωρα!θα κανω εγκατασταση με full wipe,αμα γινονται ελαχιστοποιησοις εφαρμογων θα κανω factory defaults απο μεσα απο το τηλεφωνο η και απο recovery και θα σας πω!παντως η προηγουμενη odexed με το δευτερο wipe/flash στηθηκε τελεια!!
-
παιδια βγήκε καινούργια έκδοση για εμας; γιατί ειμαι απ το τηλέφωνο και δεν μπορώ να δω.. ωραίο το κόλπο με την πυξίδα.. επίσης στην 3.10 δεν ξερυθμιζοταν μετα απο λίγο οπως στης άλλες Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπον εβαλα και εγω την odexed και ειναι μια χαρα μαλλον πρην δεν ειχε γινει καλη εγκατασταση..το θεμα ειναι με τον installer..απλα δεν βαζει με σειρα της εφαρμογες για εγκατασταση..το google play μου λεει δεν εχει συνδεση!θα ξαναβαλω την 3,10 απο την αρχη γιατι το back up το κλαιω.Και εγω πλεον πιστευω odexed θα ειναι μια χαρα!
-
Ωραια ξανα κατεβαζω το zip μηπως και δεν εγινε σωστο κατεβασμα και αν μου κανει κλεισιμο εφαρμογων θα κανω factory defaults οπως ειπε ο miui art
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από shinig: “Θα ηθελα να ρωτησω για δυο ειδον ρομ και οχι μια οπως παντα?” Deodex ήταν όλες οι ROM μέχρι τώρα. Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε και ODEX ROM γιατί έχει αρκετά προτερήματα όπως γρήγορη εκκίνηση και ποιό smooth αίσθηση. Ουσιαστικά με odex, η κάθε εφαρμογή είναι pre-cached και φορτώνει ποιό γρήγορα όλα τα δεδομένα της αφού αυτά τα έχει μέσα στο odex αρχείο της, και με αυτό τον τρόπο δεν γίνεται αναζήτηση κάθε φορά στην Dalvik cache. Aυτό έχει ως αποτέλεσμα…
-
Θα ηθελα να ρωτησω για δυο ειδον ρομ και οχι μια οπως παντα?
-
ναι αλλα η odexed εμενα μου εκανα κολπα,ελαχιστοποιουσε εφαρμογες με το καλημερα!!με την de-odexed μεχρι στιγμης ειμαι μια χαρα!
-
Παράθεση από cy67: “Πως πάμε στο recovery; Δεν ξέρω ποια Ρομ να βάλω .εσύ ποια λες;όταν λες θα χαθούν όλα; έχω κανει αντιγραφα . θα χαθούν και αυτά;δεν θέλω να χάσω επαφες και ΑPPS.” reboot into recovery μεσα απο mobile uncle tools και κανεις την δουλεια σου!!ναι ο τροπος που ειπα διαγραφει τα παντα τωρα για αντιγραφα νομιζω πανε στην καρτα sd δεν ειμαι σιγουρος ποτε δεν κραταω επαφες δεν τις εχεις συνχρονηση στο gmail?
-
Παράθεση από Atix: “Παράθεση από shinig: “Εγω δοκιμασα και τις 2..την odexed την ξυλωσα αμεσως γιατι με το καλυμερα αρχησε να ελαχιστοποιη εφαρμογες..η de-odexed μερχι στιγμης ουτε μια φορα δεν το εχει και ουτε στο fb που στανταρ σε ολες τις προηγουμενες το εκανε..μονο το mail δεν συνδεεται στον σερβερ δεν ξερω γιατι..απο θεμα μνημης ποια τρωει λιγοτερο?” φίλε μου ούτε με το twrp έγινε κάτι στην odexed rom... πάω για stable15 και βλέπουμε...” βαλε την de-odexed εγω αυτην εχω και μεχρι στιγμης ολ…
-
Εγω δοκιμασα και τις 2..την odexed την ξυλωσα αμεσως γιατι με το καλυμερα αρχησε να ελαχιστοποιη εφαρμογες..η de-odexed μερχι στιγμης ουτε μια φορα δεν το εχει και ουτε στο fb που στανταρ σε ολες τις προηγουμενες το εκανε..μονο το mail δεν συνδεεται στον σερβερ δεν ξερω γιατι..απο θεμα μνημης ποια τρωει λιγοτερο?
-
Ξανακατεβασε αυτην που θελεις ισως να μην κατεβηκε καλα...για recovery δεν εχεις το twrp?
-
Παιδια οντως ποια μας προτεινεται?εγω διαβασα και απ οτι καταλαβα η odex ειναι ποιο γρηγορη στο ξεκινημα αλλα δεν "πειραζεται" πολυ απο τους developer και η de-odex ειναι ποιο αργη στο ξεκινημα αλλα μονο εκει μετα ειναι οπως η odex και μπορεις να την μοντιφαρης ποιο ανετα..ας με διορθωση καποιος αν κανω λαθος
-
Τα βηματα για clean install ειναι: 1)Reboot σε recovery 2)Wipe(αν εχεις twrp απλα συρε το βελακι και αν θες στο advance κανε και dalvik) 3)Back 4)Install,και διαλεγεις το zip που θες να κανεις εγκατασταση.. να ξερεις οτι θα χαθουν ολα τα δεδομενα σου..ποια ρομ θα περασεις?