Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 462.

• Δεν υπαρχει θεμα μπρικαρισματος?

• Παιδια αμα θελω να γυρισω στην "μαμα" κατασταση δηλαδη στην global stable και να κλειδωσω τι πρεπει να κανω?Το κινητο ειναι global version αλλα ειμαι ξεκλειδωτος και θελω να κλειδωσω παλι!

• Αλλαγή οθόνης

shinig - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Λες να μην δοκιμάσω ούτε καν ε; Πάντως είναι πιο φωτεινή γενικά η οθόνη απο πρην

• Αλλαγή οθόνης

shinig - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Ολα καλα μ την οθόνη παιδιά απλά πλέον η aod μου φαίνεται ποιο αχνη απο πρην και οχι τόσο φωτεινή οπως ήταν...το να κανω μια καθαρή εγκατάσταση θα βοηθήσει? έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο?λεω να δοκιμαδω με fast boot rom πρωτα

• Λοιπόν το πήγα πίσω δεν ήταν κατι απλά βγάλαμε βάλαμε την μπαταρία και ολα καλά! Όλα ήταν στην θέση τους! Επαγγελματίες τα παιδιά!Irepair στην Κόρινθο για όποιον θέλει κάτι!

• για τοσο λιγο?θα το παω πισω να το δουν αλλα μου κανει εντυπωση που για λιγο εδειχνε οτι ειχα σημα και μετα οχι...μηπως να κανω καθαρη εγκατασταση?αλλα θα το παω πισω να το δουν μια στιγμη και μετα να κανω καθαρη εγκατασταση μην μπλεξω αδικα

• Καλησπερα παιδια!! Μολις αλλαξα οθονη και ολα καλα..αλλα μολις εβαλα την σιμ μου παλι στο τηλεφωνο που ηταν σε airplane mode και δοκιμασα να κανω κληση ενω εδειχνε οτι εχει σημα και ειχα και δεδομενα ανοιχτα ξαφνικα εκλεισε η γραμμη!Δειχνει τωρα οτι εχει καρτα μεσα αλλα δεν εχει της μπαρες μαυρες με ενα χ μικρο..ειμαι με xiaomi.eu ρομ...πρεπει να περασω παλι official η κατι αλλο?μια βοηειθια παιδια γιατι δεν ξερω τι να κανω πρωτη φορα μου συμβαινει!

• Αλλαγή οθόνης

shinig - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Το μαύρο είναι μαύρο ακόμα καλύτερα σε μεγάλη φωτεινότητα στις ρυθμίσεις. Σε lcd γκριζάρει. Μπορεί να φαίνεται και σαν hardware στο cit. ” Κατι να δω σαν ανταλακτικο πρην το βαλουν αυτο θελω!Εχουν καποιο κωδικο η κατι αλλο?χωρις να θελω να θιξω το καταστημα θα αναφερω το καταστημα μηπως εχει καποιος αλλος εμπειρια και ξερει να μου πει, σε Irepair θα το παω

• Αλλαγή οθόνης

shinig - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια!!Μες την τρελη χαρα του πρωινου ξυπνηματος για δουλεια σημερα επεσε το κινητο και εσπασε η οθονη εσωτερικαααα!!!Μετα απο τις απαραιτητες ευχες και απειλητικα μυνηματα προς πασα κατευθυνση για το κακο ματι,ειπα να παω σε ενα μαγαζι να την αλλαξω!150€ το μαλλι με πολυ καλης ποιοτητας oem οθονη!Το θεμα ειναι το εξης πως μπορω να καταλαβω αν θα βαλουν amoled και οχι lcd?γιατι καπου ακουσα οτι παιζει τετοια φαση. Τους ειπα 100 φορες να ειναι amoled και οχι lcd και μου ειπαν ναι!Αλλα …

• Εχει κάποιος κάποια πρόταση για θήκη?Εχω την Spigen αλλα θελω κατι ποιο λεπτό αλλα να προστατεύει και όλας! Θελω να ειναι περίπου σαν την nillkin αλλα να ειναι λίγο ποίο ψηλή στο θέμα την οθόνης να εξέχει δηλαδή , εχει κάποιος κατι στο νου του?

• Καλησπέρα!Οπως ειπε και ο @chrisnik έφτιαξαν επιτέλους τις ειδοποιήσεις! Οταν εχεις πάνω απο μια και φαίνεται και το ρολόϊ εχει τελιτσες ενω οταν είσαι στην πρώτη οθόνη φαίνονται κανονικά οσες είναι! Α και dc dimming!

• Το changelog που το βρήκατε?

• Έχει παρατηρήσει κάποιος αν όντως η μπαταρία παει καλύτερα με το dark mode σε σχέση με το κανονικό? γιατί μου φαίνεται δεν ειναι και μεγάλη η διαφορά στο θέμα μπαταρίας εχει κάποιος κάποια άποψη?

• Έχουμε κάποια ανακοίνωση για το πότε θα σταματήσουν οι beta miui 10 και θα ξεκινήσουν οι miui 11? Ρωτάω για να κρατήσουμε την καλύτερη οταν είναι! Επίσης στην 9.5.9 ειδα βελτίωση στο focus της κάμερας ειναι λίγο πιο άμεσο η μου φαίνεται?

• Παντως απ οτι ειδα στο fb σε ενα ποστ σας το mi9se θα παρει moon mode θα παίξει λέτε και σε εμας τίποτα?

• Παράθεση από coxy13: “Παράθεση από chrisnik: “Τι ντορος εγινε κ εμεις δεν ακουσαμε τπτ?? Για πες... ” Έχει κατέβει και από το Play store.You should probably uninstall ES File Manager right now | AndroidPIT Solid explorer έβαλα εγώ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ο solid θελει με το καλημέρα 2.99€!! Ευτυχώς ειχα παρει την pro έκδοση του es πολυ χαμηλά καπου στα 0.90€ καπου εκεί και δεν θα με πειράξει αν δεν ξανά βγει..Μεχρι στιγμής κανει δουλειά με τον μαμα..

• Εχει κάποιος κάποια πρόταση εναλλακτική για file explorer να είναι αντάξιος η και καλύτερος απο τον es file pro? γιατί με τον ντόρο που έγινε σκέφτομαι να τον σουταρο

• Καλησπέρα και Χρηστός Ανέστη! Βγήκε η stable 19.1 magisk

• Διαβασε κάποιος στο changelog αν οι ειδοποιήσεις πλεον μένουν και οχι να εξαφανίζονται όπως τώρα?

• Ρε παιδια να τα στείλω στην ευχη 5€ τα 3 τα πήρα θα τα κανω δώρο άμα είναι!!Απλα θελω ενα καλώδιο για μπακ απ και γενικά ενα δεύτερο που να ειναι καλό έχετε κάποιο να προτείνεται?