Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 462.
-
Εμεις ποια να κατεβασουμε απο τις 2?για hongmi μιλαω,η διαφορα τους ουσιαστικα ποια ειναι?γιατι ποτε δε καταλαβα ποια ειναι η διαφορα odexed,de-odexed..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Υπάρχουν πολλές αλλαγές σε αρχεία συστήματος και λόγο του ODEX σε πολλές εφαρμογές του συστήματος, είναι απαραίτητο το Factory Defaults. Πρέπει να γίνει όμως με τον παρακάτω τρόπο για να μην διαγραφεί το Swift Key.- Reboot σε Recovery - Factory Defaults - Flash της νέας [lexicon]ROM[/lexicon] - Μετά είναι όλα καθαρά.... ” Οταν λες factory defaults απο recovery εννοεις wipe data/cache/dalvik?γιατι νομιζω στην twrp δεν πρεπει να το εχει σαν επιλογη...δηλαδη προτεινεις ακομα…
-
Για hongmi η 3.11 εχει καποια διαφορα απο την 3.10?το βραδυ θα ειναι ετοιμη?
-
θα ηθελα να ρωτησω αν και σε αλλον με hongmi εχει προβλημα ο proximity?οντως η v15(hongmi) εχει πολυ καταναλωση σε ram!!η επομενη εκδοση ποτε βγαινει?
-
εχω παρατήρηση οτι μάλλον κατι παίζει με τον proximity sensor.. ουταν μιλάω και ειναι το τηλέφωνο στο αυτί μπαίνει σε dnd βγάζει screenshot η μπαίνει αθόρυβο... ο αισθητηρας δουλεύει μια χαρά σύμφωνα με το cpu z..και με το phone tester λεει proximity sensor:far Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από cy67: “Ήθελα να πω αν γινόταν κατι με τις μεταφράσεις που που κάνουν τα παιδιά” Παντως αν σε ψηνει εδω ειναι ενας οδηγος για το πως να μεταφραζεις οθονη κλειδωματος [TUTORIAL] HOW TO TRANSLATE LOCKSCREEN - Theme - MIUI Official Community
-
αυτο μήπως ειναι θεμα της lockscreen?και οχι της ρομ; Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ω ναι και ειναι ποιο ωραίο απο το προηγούμενο! Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ουτε και εγω εχω θέμα με το root μεχρι στιγμής ολα πανε τέλεια αν και δεν δοκίμασα το mail αλλα αφου βλεπω οτι δεν δουλεύει οκ! Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εχεις account στο micloud?
-
Gps Fix για Hongmi
shinig - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαποια έκδοση; Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Gps Fix για Hongmi
shinig - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεννοείς κάποιο πρόγραμμα; αμα θες γνωμη δικια μου το tom tom ειναι παρα πολυ καλο οπως και το sygic.. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απ: Απορίες περι Hogmi
ΜήνυμαΠαράθεση από shinig: “Να ρωτήσω κατι, παω να ρυθμίσω τα δεδομένα βαζω 1020mb και απο κατω λέει Ημερομηνία επαναφοράς κύκλου, εκει βάζουμε την μερα που τα ενεργοποίησα η ποσες μερες κρατάει; π.χ. 30 μέρες ; gtv 3.9 v15 Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απορίες περι Hogmi
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κατι, παω να ρυθμίσω τα δεδομένα βαζω 1020mb και απο κατω λέει Ημερομηνία επαναφοράς κύκλου, εκει βάζουμε την μερα που τα ενεργοποίησα η ποσες μερες κρατάει; π.χ. 30 μέρες ; Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οδηγίες και πληροφορίες για την νέα GTV-3.9 (Stable 15) στα Hongmi-Redmi 1
shinig - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα! Να ρωτήσω ποίες εφαρμογές εχετε βαλει να ξεκινούν μονες τους;στην εκκίνηση εφαρμογών; Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk