Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 462.
-
Οδηγίες και πληροφορίες για την νέα GTV-3.9 (Stable 15) στα Hongmi-Redmi 1
shinig - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣε οσες ρομ κανω απο recovery παντα κανω wipe/cache,dalvik απο cm μου εχει μεινει...
-
shinig - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟταν κανουνεμ απο recovery εγκατασταση την ρομ μετα χρειαζεται να κανουμε και dalvik/cache wipe?
-
shinig - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΛογικα μονο για hongmi redmi λοιπον παιδια μολις την περασα..το mail παλι fc και κανα 2 φορες το googleplay εκλεισε τυχαια οταν εβαζα τον λογαριασμο xperia keyboard δεν ειδα καπου..εκανα clean install και format την sd και μετα εγκατασταση...
-
shinig - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο su ειναι της miui η εχει το su της chainfire?το 2,5gprs/edge το βαλατε?δηλαδη απο την 13 ειναι καλητερη?διαβαασα οτι καταναλωνη ποιο πολυ μνημη ραμ απο την 13..ισχυει? sorry το ειδα για το root!επειδη με ψηνει να κανω full wipe και να κανω και φορματ και την sd δεν θα εχω καποιο θεμα αμα κανω clean install?με την ραμ ισχυει?
-
Σημερα εκανα φουλ wipe και ξαναπερασα την 3.8 απο την αρχη..το θεμα ειναι οτι στο οταν κανω restart μολις φορτωνει για τον launcher μαυριζει η οθονη και κλεινει.. και πρεπει να βγαλω την μπαταρια και να το ξανα αναψω... Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από shinig: “Παράθεση από sothatz: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “Ποιός θέλει να δοκιμάσει την Kit Kat σε Hongmi/Redmi 1 WCDMA ? Θέλετε μήπως να δείτε πως τα πάει η συσκευή σας με την Kit Kat 4.4 ? Σε λίγο θα σας έχουμε έτοιμη μία ROM βασισμένη στο νέο λειτουργικό της Google. Και φυσικά όπως πάντα με MIUI V5 + GTV 3.8” ” Αναμένουμε εναγωνίως αρκεί, αν κάτι πάει στραβά, να μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στην 3.8 χωρίς πρόβλημα!!! στην 4.2 εννοώ” ειναι official?η κάποιο port? Στάλθηκε από…
-
Παράθεση από sothatz: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “Ποιός θέλει να δοκιμάσει την Kit Kat σε Hongmi/Redmi 1 WCDMA ? Θέλετε μήπως να δείτε πως τα πάει η συσκευή σας με την Kit Kat 4.4 ? Σε λίγο θα σας έχουμε έτοιμη μία ROM βασισμένη στο νέο λειτουργικό της Google. Και φυσικά όπως πάντα με MIUI V5 + GTV 3.8” ” Αναμένουμε εναγωνίως αρκεί, αν κάτι πάει στραβά, να μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στην 3.8 χωρίς πρόβλημα!!! στην 4.2 εννοώ” ειναι official?η κάποιο port? Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμ…
-
Απορίες περι Hogmi
ΜήνυμαΑπλα νομιζα οτι μπορει να ενεργοποιηθη καπως!somnius εμεις χαιρομαστε ποιο πολυ που ασχολειστε εσεις και οχι τοσο πολυ η "εταιρια"!γιατι μαλλον η εταιρια εχει αλλα σχεδια!
-
Απορίες περι Hogmi
ΜήνυμαΛοιπον ειδα οτι πρην λιγο μπορει και καποιες μερες πρην ο sonic1svk εβγαλε miui5 v13 οπως η δικια μας και εχει βαλει αρκετες μοντες δικες του οπως το να επιλεγεις που θελεις να πηγαινουν οι εφαρμογες σου οπως στην εικονα που εβαλα..μπορειτε και εσεις να κανετε και εσεις?επισης εχει βαλει και stip unicode για τα μυνηματα θελετε να την δειτε και μηπως σας βοηθησει σε καποια θεματα?
-
Απορίες περι Hogmi
ΜήνυμαΣας κανει τωρα τελευταια ενα μπιπ το ακουστικο οταν μιλατε?
-
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
shinig - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “OXI βέβαια ... Ο παραπάνω τρόπος είναι που σε περίπτωση στο Mi-3 κολλήσει το τηλέφωνο σε Boot Loop. Εσύ κανονικότατα μέσα από τον Updater της MIUI. => [GTV-3.8] H 8η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !” Αμα θελουμε να κατεβουμε ομως απο την 4.4 σε ποιο παλια?
-
Ακουστικα και ηχος κλησης!
Μήνυμαακουγεται πολυ χαμηλα και αναγκαζομαι να εχω τα ακουστικα στα αυτια μου συνεχεια...στο htc bravo δεν ειχα τετοια.
-
Ακουστικα και ηχος κλησης!
ΜήνυμαΘα ηθελα να ρωτησω γιατι οταν συνδεω τα ακουστικα και ακουω μουσικη,με παιρνουν τηλεφωνο και δεν ακουο τον ηχο κλησης απο το ηχειο του τηλεφωνου η αν μου ερθει μια ειδοποιηση μονο απο τα ακουστικα ακουο και οχι απο το ηχειο του τηλεφωνου υπαρχει καποια ρυθμιση στην 3.5?
-
Απορίες περι Hogmi
ΜήνυμαΕγω πιστευω οτι για λογικη και εως λιγο παραπανω χρηση ειμαστε μια χαρα!!εγω εχω παιξει ταινια χ265 bluray 1080p με dts ηχο επανω!αν και οποτε γινει και η 4.4.2 που θα μπορουμε απο dalvik να επιλεγουμε ART η cpu θα εχει ακομα ποιο πολλες δυνατοτητες απο οτι τωρα!αληθεια somnius με την 4.4 στο mi3 σε ART εχεις δει εμφανη διαφορα?
-
Απορίες περι Hogmi
ΜήνυμαΣτην 3.8 θα βαλετε το mod για τα μυνηματα μονο και τελος για εμας η θα εχει και αλλα??
-
περίπου πιστεύω σε κανα 2 εαν βγάλει η xiaomi... Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
shinig - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλημερα!να ρωτησω κατι?αυτο γινεται και θελουμε να γυρισουμε σε μια παλαιωτερη εκδοση?στο λινκ που εχει την ρομ εχει και ελληνικα η τα περναμε αλλιως?