Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 462.
-
στην 3.1 του hongmi εχει twrp recovery?επισης εγω που εχω 4.2.28 miuiandroid multi πρεπει να κανω full wipes η απλα να την περασω σαν update και μετα wipe dalvik/cache?
-
Παράθεση από bandit650: “36u0.jpgn836u0jμπορεις να αλλαξεις το αρχειο vold και να σου εμφανιζει τη καρτα σου σα αποθηκευτικο χωρο. οσο πιο μεγαλη η καρτα τοσο μεγαλυτερος και ο χωρος. το αποτελεσμα θα ειναι καπως ετσι . με 8 γβ καρτα.” εχεις χρησιμοποιησει και meteos ετσι?το κακο ειναι οτι δεν αφηνει να διαλεξεις που θες να πανε η εφαρμογες οπως σε αλλα κινητα π.χ v967s οπου το επελες απο τις ρυθμισεις..
-
Παράθεση από cy67: “Με απλή εφαρμογή δεν μεταφέρει στη κάρτα μόνο διαγραφή του APP επιτρέπει. Πρέπει να κάνω κάτι προηγούμενα;” Ειναι θεμα να το εχει η ρομ "ενεργοποιημενο" απο οτι εχω καταλαβει στην v5 στο ρυζι μας δεν εχει τετοια επιλογη που βεβαια δεν γνωριζω και τον λογο..π.χ στο htc desire που ειχα ανετα το εκανες αυτο με το app2sd και με ενα partition απο την recovery (4ΕΧΤ recovery touch) ησουν τουμπανο...σε αυτη που ετοιμαζουν τα παιδια πιστευω να το βαλουν!
-
κοίτα αυτό με τα partitions ηταν μια λύση για μεταφορά εφαρμογών και τον δεδομένων τους εκει...αν εχει app2sd script ενεργοποιημενο τοτε με μια απλή εφαρμογή τα μεταφέρουμε ολες τις εφαρμογές-παιχνιδια που μπορούν και πρέπει... γιατι κάποιες πρέπει να ειναι στην μνημη τηλεφωνου.. τωρα όσον αφορά φωτο βίντεο και τέτοια πανε στάνταρ στην κάρτα sd. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RED RICE (προγραμματάκια)
Μήνυμαμαλιστα...και αν της εχω κοψει στα permissions να πηγαινει στα μυνηματα και γενικα να κανει περιπατο οπου θελω εγω? σε ευχαριστω!
-
ΜήνυμαΚαλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω οταν μια εφαρμογή την κανουμε trusted στις ρυθμίσεις της τι σημαίνει; Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΈφτασε η θήκη πού είχα παραθέσει πιο πάνω... πολύ καλή ποιότητα δεν χοντραίνει το κινητό και είναι βολική στο κράτημα όταν μιλάω. αντικαθιστά το πισω καπάκι του τηλεφώνου. Για όσους δεν θέλουν να χρησιμοποιεισουν screen protector πιστεύω ειναι καλη φαση.. οριστε και φωτο(τις εχω κανει resize γιατι ηταν ποιο μεγαλες μπορει σε ποιοτητα να μην ειναι καλες αλλα τουλαχιστον να παρετε μια ιδεα) Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μακαρι!!Ας ανοιξει ενα mi-store να εξυπηρετουμαστε γιατι πιστευω οτι οι κατοχοι πλεον τον mi συσκευων ειμαστε πολυ!!!